ديدن اين مطلب در ضمن براي كاربران ضروري است

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_sweden

Active Member
مشكل انجمن

البته اين موضوع بايد توسط پيام حصوصي به آقا مجيد يا آقا بابك مي دادم
اما ديدن اين مطلب در ضمن براي كاربران ضروري است

هدف

دوستان در انتخاب آواتور يا همون لوگو و امضا رعايت سايت را ندارن
بعضي لوگو ها تمام صفحه را مي گيره
بعضي لوگو ها نصف صفحه

بعصي امضا ها نصف پيام را مي گيره
90 درصد امضا ها جنبه تبليغاتي داره

براي اينكه كيفيت سايت بالا بره لازم است كه تدابير شديدي در اين مورد بكار گرفته بشه
اين به نفع همه است
درضمن براي اينكه دوستان تاجر باشي از اين نوشته من ناراحت نشوند يه قسمتي هم براي اين دوستان درنظر كرفته بشه كه در اون تايپك بتونند آزادانه به تبليغات خود دست بزنند

daryvary

Member
آقا سامان
واقعا پيشنهاد خوبيه.
ولي در مورد تبليغات تويه امضا اگر به هر انجمني تويه دنيا سر بزني اين تبليغات مجازه. حتي انجمنهاي سايتهايي كه خودشون محصولات ميفروشن هم به كاربران اجازه ميدن كه تويه امضاشون تبليغ كنن.

Norik

Active Member
اگه پست اضافی هم کم بشه بهتره,
چاکريم و نوکريم و جالب بود و نبود تکراری

saman_sweden

Active Member
daryvary گفت:
آقا سامان
واقعا پيشنهاد خوبيه.
ولي در مورد تبليغات تويه امضا اگر به هر انجمني تويه دنيا سر بزني اين تبليغات مجازه. حتي انجمنهاي سايتهايي كه خودشون محصولات ميفروشن هم به كاربران اجازه ميدن كه تويه امضاشون تبليغ كنن.

ممنونم

من مخالف تبليعات نيستم ولي هدفم اينكه قوانين براي همه يكسان باشد
در ضمن در زير هر پيام اين نوشته است
icon_www.gif
ميتونيد لينك سايتتان از از اون طريق بدهيد

در ضمن ايني كه نوشته ايد تبليغات تويه امضا اگر به هر انجمني تويه دنيا سر بزني اين تبليغات مجازه. رااشتباه ميدانم اينطور نيست بلكه سايت با سايت فرق داره ولي كلا هيج سايتي تبليغات را مجاز نمي دوند شايد يكي دو مورد استثنا باشد كه اونها هم براي تبلغات خود پول مي پردازن پس تبليغات اگر هم باشد مجاني نيست

در ضمن من نوشته ام يه انجمني براي اينكار در نظر گرفته بشه كه شما و ساير دوستان تاجر باشي براي تبليغات خود در اون انجمن آزاد باشند

0037

Member
اصلا تبليغات به نوعي ارزش كار رو پايين مياره!حرف آقا سامان هم كاملاٌ درسته!

Pooriya_Online

Active Member
با اينكه با بعضي حرفات مخالفم ولي بعضياشم مثل اين رو كاملا موافقم :wink:

منم كه ميبينيد امضام تبليغاتي به خاطر اينكه ديدم همه تبليغاتيه و هيچ كس هيچ كاريشون نداره و توي قوانين سايت هم مجاز بوده منم گذاشتم :wink:

iRWEBDES

Active Member
درسته
امشاي تمامي مديران اينجا حتي آقا مجيد تبليغاتيه ...
پس اين چه قانونيه ؟

daryvary

Member
من چند تا فاروم رو براي مثال اينجا مينويسم:
1- پرشين تولز كه معرف حضور همتون هست
2- فاروم cpanel http://forums.cpanel.net
3- فاروم وب هاستینگ تاک: www.webhostingtalk.com
4- یه فاروم مخصوص ساپورت سرورهای یه شرکت که تویه این فاروم هیچ اسمی از شرکت برده نمیشه و بردن اسم خود شرکت غیز مجاز هست ولی تبلیغات توسط کاربران هیچ اشکالی نداره (البته در امضا): http://forums.mysidesupport.net

این چند تا فاروم بود که گفتم. تویه همشون شما مجور دارید که تویه امضا تبلیغ کنید و هیچ کدوم هم بابت این موضوع پول نمیگیرن.

Peyman-Pop

Active Member
دوستان قوانین انجمن در حال تغییره و همچنین قراره یکسری قوانین انجمن حذف و یکسری قوانین جدید به قوانین انجمن اضافه بشه.

فعلا روی مبحث قوانین داره بحث می‌شه و بزودی تغیرات زیادی رو در انجمن خواهیم داد .

قانون منع تبلیغات هم به احتمال زیاد برداشته می‌شه .

شاد باشید .

پیمان

Salar

Active Member
من فكر نميكنم تبليغات مشكلي باشه! مشكل اصلي
دوستان در انتخاب آواتور يا همون لوگو و امضا رعايت سايت را ندارن
بعضي لوگو ها تمام صفحه را مي گيره
بعضي لوگو ها نصف صفحه
هست... :roll: :wink:

iRWEBDES

Active Member
آره بابا مثلا همين لوگوي سالار
2 روز رفته بدنسازي هي بازو ميگيره واسه ما
شيطونه ميگه ...

ولي از شوخي گذشته ...
واقعا لوگوي بعضيها خيلي بزرگه مثلا يه نفر كه الآن يادمه همونه كه سايتش خيلي شبيه مجيد آنلاينه ... كامران آنلاين نها .. اون يكي ...
ورژن رنگيه مجيد آنلاين ...
حالا بيخيال منظور اينه كه بزرگه ديگه ..
يكي ديگه هم هست به نام bamshad فكر ميكنم سايز امضاش از والپيپر هم بزرگتره :دي
توش شعر هم مينويسه و ...
اينا بايد عوض بشن ...
در كل ميخواستم بگم لوگو فقط لوگوي من ؛ امضا هم فقط امضاي من ...
چاكر نوكر همه ... :دي

iRWEBDES

Active Member
آره ديگه مردم چشم ندارن ببينن كه ما هم پيشرفت كنيم ...

يكي نيست بگه بابا آخه چه ربطي داشت ... منم كه دارم ميگم ربطي نداره ... چي ميگي بابا ... ول كن ديگه .. اه .. هان ؟ ... تو حالت خوبه ... ببخشيد ...

roozbeh007

Member
آقا سوده این کار چیه؟
امضا میخواد تبلیغاتی باشه یا نباشه. اگه کسی دلش بخواد کلیک میکنه کسی هم نخواد نمی کنه. آقا سامان شما هم هر روز یه برنامه‌ای اجرا میکنی. در مورد سایز اگه لازم باشه که یکسری قوانینی وضع بشه که از یه حدی بزرگتر نشه، می تونه برای دوستانی که با سرعت پائین هستن مفید باشه. ولی من شخصاً اگر تو این فاریوم دارم به دوستانم کمک میکنم و اطلاعاتم رو در اختیارشون میزارم باید اجازه داشته باشم تبلیغ سایتمم هم بکنم اگه که خواستم. چه اشکالی داره مگه؟

saman_sweden

Active Member
roozbeh007 گفت:
آقا سوده این کار چیه؟
امضا میخواد تبلیغاتی باشه یا نباشه. اگه کسی دلش بخواد کلیک میکنه کسی هم نخواد نمی کنه. آقا سامان شما هم هر روز یه برنامه‌ای اجرا میکنی. در مورد سایز اگه لازم باشه که یکسری قوانینی وضع بشه که از یه حدی بزرگتر نشه، می تونه برای دوستانی که با سرعت پائین هستن مفید باشه. ولی من شخصاً اگر تو این فاریوم دارم به دوستانم کمک میکنم و اطلاعاتم رو در اختیارشون میزارم باید اجازه داشته باشم تبلیغ سایتمم هم بکنم اگه که خواستم. چه اشکالی داره مگه؟

دوست عزيز خيلي از كمكهاي شماخيلي سود برده ايم ببخشيد كه نتونستيم لقب استادي بشما بدهيم لطفا به تايپكهاي خودتان رحوع كنيد بعد مطلب بنويسيد
يادم نميره اكثر لينكهاي شما در مورد مسايل سكس بود كه اونموقع ها كار من شده بود پاك كردن نوشته هاي شما
ببخشيد خودتان وادارم كرديد اين مطالب را بنويسم والا قصد ناراحت كردن كسي را ندارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا