دكمه ي تغيير زبان از انگليسي به فارسي

takflash

Member
چگونه ميتوان يك دكمه در فلش ساخت كه وقتي روي آن كليك ميشود زبان تاپيپ كردن از انگليسي به فارسي تغيير كنيد و دكمه ي ديگري ساخت كه وقتي روي آن كليك ميكنيم زبان تايپ كردن از فارسي به انگليسي تغيير كند
لطفا كمك كنيد.
 

amir_s

Active Member
کامپوننت را install کنید و در قسمت property های component تون TextBoxInstanceName رو مشخص کنید !!!!
 

mohsensemsarpour

کاربر فعال
متوجه نشدم ببین من نصب کردم یک باتم دو وضعیتی داره که اونو میذارم تو سن بعد یه تکست باکس هم میارم حالا چکار کنم !!!
 

amir_s

Active Member
به TextBox تون یه InstanceName بدید و اون رو توی Property های کامپوننت اضافه کنید !
 

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
كسي كد اصلي شو نداره يعني همون سورسش رو ميخوام با كامپوننتش كار كردم - ولي ميخوام بفهمم چطور كار ميكنه - با اين نرم افزارهاي هكر فلش هم روش كار كردم ولي يادش نگرفتم - دوستان لطف كنيد - متشكرم
 

webkhan

Member
كدام قسمتش برات سئوال داره كه توضيح بدم؟
اين كامپوننت داراي 3 تا فانكشن است كه اول مياد دكمه هايي كه زده مي شه را مي گيره و بعد معادلش رو در تكس باكس قرار مي ده.
 

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
نه عزيزم با كامپوننت مشكلي ندارم -- چطوري ميشه اين كامپونني رو خودم بسازم يعني كد كامل كار رو ميگم كار با كامپوننتش كه كار نداره عزيزم(توضيحات در باره نحوه عملكرد كد كامپوننت) رو ميخواستم . متشكرم
 

***UNIQUE***

Active Member
سلام
این component فقط با نامی که متعلق به Textbox باشه کار میکنه اگر من یک Textinput از طریق ابزار Text روی فرمم ایجاد کنم با اون کار نمیکنه .چطوری میشه کاری کرد که با اون هم کار کنه؟؟
و یه مورد دیگه اینکه من نمی خوام کار بر این Button رو فشار بده .میخوام پیش فرض این Button انگار فشار داده شده فارسی type کنه چطوری اینکارو انجام بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
 

amir_s

Active Member
***UNIQUE*** گفت:
سلام
این component فقط با نامی که متعلق به Textbox باشه کار میکنه اگر من یک Textinput از طریق ابزار Text روی فرمم ایجاد کنم با اون کار نمیکنه .چطوری میشه کاری کرد که با اون هم کار کنه؟؟
و یه مورد دیگه اینکه من نمی خوام کار بر این Button رو فشار بده .میخوام پیش فرض این Button انگار فشار داده شده فارسی type کنه چطوری اینکارو انجام بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
اگر از TextInput هم استفاده کنید و در قسمت Property های کامپوننت InstaceName تکست باکس رو بدید قاعدتا باید کار کنه !


برای قسمت دوم هم .... راهی به ذهنم نمیرسه جز Decompile ! ...
 

***UNIQUE***

Active Member
ممنون میشم شما یه تست بکنید .
من همینکار رو کردم نشد؟!

برای قسمت دوم هم Decompile منظورتون چیه؟
 

amir_s

Active Member
حق با شما بود ... کار نمیکنه ! خوب از کامپوننت استفاده کنید ... راحت تره که !
 

***UNIQUE***

Active Member
ممنون از توجهتون :)
نه نمیتونم.):
حتما" باید از TextInput استفاده کنم .لطفا" کمک کنید چیکارش کنم.
 

Security9776

Active Member
سلام ،
به نظر من بهترین راه این هست که شما خودتون این کامپوننت رو بر مبنای فایل خودتون و نیازهای خودتون درست کنید .
بهترین راهش این هست که یک دکمه رو صفحه ایجاد کنید و دستوراتی شبیه به این رو بهش بدید :

on (keyPress "<Space>") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+" "+T2.slice(N2,T2.length);
}
}
on (keyPress "a") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+"Ô"+T2.slice(N2,T2.length);
}
}
on (keyPress "s") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+"Ó"+T2.slice(N2,T2.length);
}
}
on (keyPress "d") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+"í"+T2.slice(N2,T2.length);
}
}
on (keyPress "f") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+"È"+T2.slice(N2,T2.length);
}
}
on (keyPress "g") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+"á"+T2.slice(N2,T2.length);
}
}
on (keyPress "h") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+"Ç"+T2.slice(N2,T2.length);
}
}
on (keyPress "j") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+"Ê"+T2.slice(N2,T2.length);
}
}
on (keyPress "k") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+"ä"+T2.slice(N2,T2.length);
}
}
on (keyPress "l") {
if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
N1 = Selection.getBeginIndex();
N2 = Selection.getEndIndex();
T2 = T2.slice(0,N1)+"ã"+T2.slice(N2,T2.length);
}
}

( البته کد های بالا فقط برای دکمه های ردیف وسط کیبرد وارد شده )
در این جا یک تکست باکس بر روی صفحه داریم در _root و Instance Name اون هست T1 و مقدار Var اون هم T2 تنظیم شده .

موفق باشید و سربلند ، محسن
 

***UNIQUE***

Active Member
ممنون از توضیحات خوبتون
من تست میکنم مشکلی داشتم باز هم مزاحمتون میشم
 

***UNIQUE***

Active Member
سلام
جناب Security کدهای بالا برای فارسی باز هم مشکل داره
فایل زیر دقیقا" همین کد است اما با حروف فارسی ولی وقتی اجرا میشه فارسی و کاربر فارسی تایپ میکنه .Undefiend میزنه و و بعد هم که داخل TextInput رو پاک میکنم و دوباره Type میکنم حروف فارسی رو جدا جدا Type میکنه!؟؟
نتیجه همین فایل رو ببینید !
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
 

جدیدترین ارسال ها

بالا