دعوتنامه gmail

h_khatib

New Member
سلام دوستان
من چطور مي توانم يك دعوتنامه gmail براي دوستم بفرستم از راهنمايي شما متشکرم.

Parham

Well-Known Member
بعد از مدتی‌ که حساب Gmail خودتون را باز کردید ، پس از وارد شدن به سیستم ، شما در سمت چپ قسمتی هستش با نام Invite a Friend که در قسمت زیرین اون جایی‌ هستش با نام Give Gmail to که در زیر اون شما آدرس ایمیل دوست خودتون را که وارد کنید و بر روی دگمه Send Invite که کلیک کنید به آدرسی‌ که شما قرار دادید دعوت نامه ارسال خواهد شد

Parham

Well-Known Member
khatoon_gol گفت:
salam age khasti vase doostet befresti vase manam befrest lotfan g_mailam az kar oftadeh.merc
lotfan yadet nare
bashe? felan bye
rasti id man ine:[email protected]

برای شما دوست عزیز دعوت نامه فرستادم فقط از دفعه بعدی لطف کنید از تایپ کردن به صورت فینگلیش در انجمن های سایت تا حد امکان خودداری کنید...

khatoon_gol

New Member
par_ham گفت:
برای شما دوست عزیز دعوت نامه فرستادم فقط از دفعه بعدی لطف کنید از تایپ کردن به صورت فینگلیش در انجمن های سایت تا حد امکان خودداری کنید...
مرسی خیلی لطف کردید.چشم از این به بعد سعی می کنم فارسی تایپ کنم!(شرمنده تایپ فارسیم افتضاح ست) بازم مرسی.

morison

Member
سلام من دو ماهه دربهدر دنباله دعوتنامه جی میلم به امکاناتش نیاز دارم ولی تا حالا شیشکی بهم حال نداده اگه یکی لطف کنه ممنون میشم.

Parham

Well-Known Member
آدرس ایمیل خودتون را در همینجا قرار بدین تا برای شما دعوت نامه بفرستم

hafiz

Member
morison گفت:
آدرسم که تو پروفایل هست.
این آدرسمه [email protected]
لطف بزرگی در حقم می کنید.
ای کاش بتونم جبران کنم.
با سلام خدمت شما وتمام دوستان هرکس که میخواهد جمییل داشته باشد فقط ادرس ایمل خود را وارد کند ومنتظر باشد اکونت جمییل برایش می آید
http://gmail.afraid.org/

morison

Member
par_ham گفت:
برای شما ارسال کردم دوست عزیز ...
آقا خیلی حال دادی. حیف که کاری از دستم بر نمی آد واسه جبرانش انجام بدم. ایشاالله سایتم که راه افتاد جبران می کنم. باز هم متشکرم.

yassoft

New Member
Parham جان خیلی ممنونم
لطف کردین.

logo.jpg

h_khatib

New Member
نحوه ساختن سايت

لطفا يك نفر نحوه ساختن يك سايت را با گرفتن فضاي رايگان از سايت ديگر را به من اموزش بدهد .
از لطف شما متشكرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا