در یافت نرم افزار انتی تروجان وانتی

hafiz

Member
با سلام خدمت همه دوستان بنده با مشکلی سر دچار هستم که کمپیوتر مرا تروجان واسپی وار گرفته با دو انتی اسپی وار اسکن کردم درست نشد هم ب(ا اسپی سویپر )وهم با (ادوار سی پرسونل) اسکن کردم وهم با مکافی انتی ویروس ابدیت بروز اسکن کردم درست نشد کسی مرا درین عرصه کمک کند که من چی کار کنم . از همه دوستان سپاس گذارم

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام

آقا یه راهنمایی کن بگو چه ویروس یا تروجانی گرفتی تا بهتر بشه کمک کرد همین جوری که نمیشه گفت.
در ضمن اون برنامه هایی که گفتی از بهترینها هستن اگه درست استفاده کرده باشی باید مشکلت حل میشد
به هر حال واضح تر بگو مشکل دستگاهت چیه تا بشه کمک کرد.

فعلا

hafiz

Member
با سپاس از دوست عزیز
مشکل من این است که وقتی داخل انتر نت میشوم هر لحظه رکلام می آید و همچنان اخطار میدهد که پی سی شما با اسپی وار آلوده شده است

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام عزیز

خوب من هم با یک چنین مشکلی قبلا مواجه شده بودم و یکی از این اسپای ور ها روی دستگاهم بود که خیلی سرسخت بود و به زور پاکش کردم.
حالا یه چند تا توصیه بهت میکنم شاید مشکلت حل شد..
1- اول از اینترن خارج شو
2- در پوشه کوکی ها همه کوکی های موجود رو به صورت دستی پاک کن
3-از پوشه Temporary Internet Filesهر چی هست پاک کن
4-اگر از برنامه opera استفاده می کنی پوشه کش4 رو هر چی توش داره پاک کن
5-پوشه History رو کاملا پاک کن
6-حالا با برنامه هایی که داری البته با آپدیتشون کل سیستم رو چک کن و برنامه های مخربی که پیدا شدن رو پاک کن
توجه:اسم تمامی اسپای ور ها و برنامه های مخربی که پیدا شدن رو یادداشت کن و اونها رو به صورت دستی درregedit و کامپیوتر خود سرچ کن چون احتمال اینکه توسط برنامه های ضد جاسوس پاک نشن زیاده و یاد به صورت دستی پاک کنی
7- اگر کارت درست نشد restor کن
8- بازهم اگر نشد لطفا با ویندوز عزیزت خدافظی کن و یکی دیگه جاش بزار این بهترین کاره
9-اگه ویندوز جدید گذاشتی خوب ازش نگهداری کن که این بلا ها سرش نیاد به نظر من حتما یه zonealarm قوی روش نصب کن..

دیگه بیشتر از این نمی دونم امیدوارم کارت راه افتاده باشه
فعلا

mryam

New Member
سلام
این برنامه bo2k هستش.نظرتونو هم بگین ممنون می شم.

پیوست ها

• bo2k_1_1_6A(2).zip
    523.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

جدیدترین ارسال ها

بالا