در خواست

radon

Member
با سلام
ببنيد دوستان من دنبال يه اسكرول هستم كه توش عكس نشون بده وقتي اسكرول و ميكشم پايين عكس و متنها بيياد پايين
يعني عكس ها و متنها تو يه كادر باشن وقتي اسكرول رو ژايين ميكشم ادامه شون بياد.راستي اگه كپي كنم ببرم تو يه صفحه ي ديكه تغيير نكنه

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما در انجمن سرچ كنيد پيدا مي كنيد در قسمت بانك فايل هاي فلش من تعدادي سورس گذاشتم

موفق باشيد

radon

Member
دوست من اگه من بشينم كلا بگردم 10 ساعت وقت ميبره در ضمن اگه بخواهم همه رو دانلود كنم و ببينيم 20 ساعت
شما ميتوني با ديال آپ 20 ساعت نت باشي

بايد عرض كنم ادمين هاي اين سايت كمي تنبل تشريف دارن وقتي كاربري چيزي ميخواد ميگن بگرديد اصلا سعي نميكنن مشكل رو حل كنن
شما هم اگه زحمتي نيست يه همچين چيزي بنويس بزار اينجا

mohammadbasri

کاربر فعال
دوست عزیز
از منوی window و بعد components ، در قسمت scrollpane ، user interface را به داخل صفحه دراگ کنید.
اندازه را به دلخواه خود می توانید تغییر دهید.
متن و تصاویر خود را در داخل یک مووی کلیپ قرار دهید.
میتوانید جهت استفاده از گرافیک بهتر متنها و تصاویر در فتوشاپ ویرایش کرده ، سپس با فرمت png یا jpg خروجی بیگرید و در فلاش آنرا ایمپورت نمایید.
توجه داشته باشید مووی کلیپی که در آن تصاویر و متن خود را قرار داده اید لازم نیست که در داخل صفحه باشد، فقط مووی کلیپ را بسازید و آنرا در داخل کتابخانه نگاه دارید.
حالا در کتابخانه بر روی مووی کلیک راست کلیک کنید و گرینه linkage را انتخاب کنید.
اولین گزینه را انتخاب کنید. به تبع آن سومین گزینه نیز انتخاب میشود. بر روی ok کلیک کنید
حالا scrollpane را که به داخل صفحه کشیدیم را انتخاب کرده در قسمت" پارامتر " و در قسمت contentpath همان نام کتابخانه ای را وارد نمایید.
خالا نتیجه را ببینید.
امیدوارم همون چیزی بود که میخواستی.

پیوست ها

• scroll.zip
    172.9 کیلوبایت · بازدیدها: 19

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اين از تنبلي شما ست نه ادمين شما نمي خوايد به خودتون زحمت بديد كه يكمي بگردي شما لقمه آماده مي خوايد بيا اين آقا محمد بصيري براي شما يه نمونه گذاشت

موفق باشيد

mohammadbasri

کاربر فعال
سلام
ببخشید چند تا نمونه کار دکمه میخوام اگه لطف کنید برام میل کنید[email protected]

دوست عزیز
این مطلب را چرا اینجا مطرح کرده اید؟
برای مطرح کردن خواسته هایتان باید مبحث جدیدی را ایجاد نمایید.
مطمئنا با ایجاد مبحث جدید دوستان بیشتری با درخواست شما روبرو خواهند شد.
ضمنا ، کمی در اینترنت سرچ کنید بد نیست.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما هم مثل دوستمون سرچ كنيد در قسمت بانك فايل هاي فلش من تعدادي دكمه و شبه دكمه گذاشتم

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا