در خواست ساخت Loading...فلش برای بارگیری سایت

mohsen_r

Member
با سلام و احترام
==============
از بچه های فروم در خواست سایخت یک لودینگ رو دام که وقتی پر میشه سایت به صورت کامل بالا بیاد
(مثله صفحه اول مجید آنلاین)
وفایل Fla رو بزاره تا بتونم مناسب با سایتم تغیرش بدم
==============
با تشکر

mshgames

Well-Known Member
دوست من سلام
این کد در فریم دوم (از لایه اکشن فریم 2 را انتخاب و دکمه F9 کیبرد رو بزن) میبینی که یه شرط وجود داره که اگر اون درصد لودینگ کمتر از 100 باشه برو به فریم اول (این یه حلقه شرطی و تا زمانی که درصد لودینگت به 100 نرسه این شرط همینجوری برقراره به محضه اینکه
درصد لودینگ 100 میشه به فریم 3 فلش میره (یعنی جایی که فیلمتون نمایش داده میشه ) اما اگه دوست دارید در جای خاصی بره در همون فریم 2 در لایه اکشن و در زیر اون دستور شرطی این کد رو وارد کنید.این دستور میگه اگه درصد لود 100 شد برو به حالا هر فریمی که شما مد نظرتونه

کد:
if(ldpercent<100){
gotoAndPlay(1);
}
else if(ldpercent>=100){
	_root.gotoAndPlay(شماره فریم مورد نظر);
}

موفق باشی(در قسمت شماره فریم مورد نظر شماره اون فریمی که توش محتویات سایتتو رو وارد می کنی و یا بر چسب فریمتو مثلا شماره 4)
محمد

آخرین ویرایش:

mohsen_r

Member
دوست من سلام
این کد در فریم دوم (از لایه اکشن فریم 2 را انتخاب و دکمه F9 کیبرد رو بزن) میبینی که یه شرط وجود داره که اگر اون درصد لودینگ کمتر از 100 باشه برو به فریم اول (این یه حلقه شرطی و تا زمانی که درصد لودینگت به 100 نرسه این شرط همینجوری برقراره به محضه اینکه
درصد لودینگ 100 میشه به فریم 3 فلش میره (یعنی جایی که فیلمتون نمایش داده میشه ) اما اگه دوست دارید در جای خاصی بره در همون فریم 2 در لایه اکشن و در زیر اون دستور شرطی این کد رو وارد کنید.این دستور میگه اگه درصد لود 100 شد برو به حالا هر فریمی که شما مد نظرتونه

کد:
if(ldpercent<100){
gotoAndPlay(1);
}
else if(ldpercent>=100){
    _root.gotoAndPlay(شماره فریم مورد نظر);
}
موفق باشی(در قسمت شماره فریم مورد نظر شماره اون فریمی که توش محتویات سایتتو رو وارد می کنی و یا بر چسب فریمتو مثلا شماره 4)
محمد
دوست عزیز من منظورم این بود که چه کدی در قالب کد های HTML قرار دهم که بعد از لود شدن فلش سایت با لا بیاد

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوست من سلام
ببینید بعد از این که این کدها رو توی فلش نوشتید ، اونوقت از فلش خودتون خروجی می گیرید ، html هم درست می کنه بعد می تونید html ، swf رو آپلود کنید.

همین ...

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا