در-ب-در به دنبال يك آلبوم عكس دايناميك

wbdsn

Member
سلام به حضرات و عليات

مدت 1 هفته ازگار مي باشد كوچك بنده اي به دنبال سورس يك آلبوم عكس دايناميك همي گردم.
يافته ام اما نه دلربا و زيبا بل بي نمك و در پيت

تمنا دارم اگر والا مقامي دارد چيزي در اين مايه كه مقاديري عكس از يك فولدر بخواند و با افكت خاص مثلا 10 تا 10 تا بطور افقي نمايش دهد در يك سايز ثابت؟

مي دانم كه زياد هست سورس و نيز سهل براي اسكريپتينگ اما چه كنم كه ثبيه تنبل پروراند من را و كوچك بنده همي فراخ بعمل آمدم.

زين رو ياري ورزيد بين مسكين مناع كه خالق 100 در دنيا و 100 در اخري عوضي دهد شما را. ؛ عوضي دادني !‌ :

پيش شكر گويمتان
يا هو

amir_s

Active Member
قبل از جواب دادن ازت تشكر ميكنم ...
واقعا دست به قلم خوبي داري !!!
خيلي خوشم اومد !
كلي جالب بود !
ميگردم و ميابم برات !

shiani

Member
حكيمي والامقام (Mersiuse عزيز را در مد نظر آيد.)چندي پيش از آن كه بنده حقير فقير سرآپا تقصير نيز چنان مشكلي همي داشتمي، شفقت بر اين كمترين بنمود و بسا قدر (افزار نرمي) را بر من بنمودند. مغتنم ديدم كه در اين مجال مدح آن دلاور نمايم و لطفش را بر شما نيز بنمايانم. نامش را Flash Slider همي نهاد و مرا سراسيمه به سمت Google رهنمود ساخت تا همي يابمش. بيافتم بسي سهل و ساده، ليك وا تاسفا كه همي نسخه اي بود از بهر رزمايش.
حال آن رادمرد مرا وعده همي داده كه بهر اين دل خسته كرك شده اش را با نسيم صبحگاهي، به ‫آستان الكترونيك پيام جان نثار همراه همي گرداند. از تو اي دلير تمناي ارسال نشان خود دارم تا لطف بيكران آن رفيق را به شفيقي تقديم سازم.

جان نثار - منصور از نسل شيان

amir_s

Active Member
shiani گفت:
حكيمي والامقام (Mersiuse عزيز را در مد نظر آيد.)چندي پيش از آن كه بنده حقير فقير سرآپا تقصير نيز چنان مشكلي همي داشتمي، شفقت بر اين كمترين بنمود و بسا قدر (افزار نرمي) را بر من بنمودند. مغتنم ديدم كه در اين مجال مدح آن دلاور نمايم و لطفش را بر شما نيز بنمايانم. نامش را Flash Slider همي نهاد و مرا سراسيمه به سمت Google رهنمود ساخت تا همي يابمش. بيافتم بسي سهل و ساده، ليك وا تاسفا كه همي نسخه اي بود از بهر رزمايش.
حال آن رادمرد مرا وعده همي داده كه بهر اين دل خسته كرك شده اش را با نسيم صبحگاهي، به ‫آستان الكترونيك پيام جان نثار همراه همي گرداند. از تو اي دلير تمناي ارسال نشان خود دارم تا لطف بيكران آن رفيق را به شفيقي تقديم سازم.

جان نثار - منصور از نسل شيان
اين ديگه آخرش بود ...!!!!!!!
خيلي باحال بود به خدا !!!!!!!!

wbdsn

Member
درود و 2 صد درود

[email protected]
اين باشد تمورداني بنده
همي صبر كردمي
تا آنكه همي پيك خوش رقصت نشيند بر تموردانم
پيش شكر گويمت ياكريم

shiani

Member
اي ظريف،
بدان و آگاه باش كه اين جان نثار، تلاش همي كردمي كه گوي سبقت از ياران باوفا بربايم و اين خدمت به پيشگاهت عرضه كنم. پس در آن دم كه Mersiuse عزيز آن افزار نرم بر من بفرستد، آسيمه سر آنرا بهر تو گسيل خواهم داشت.
ليك دل اين حقير به منور پاسخت روشن ساز كه آيا آن حكيم عاليمقام بهر رزمايش آن افزار نرم را بر تخت ماشين محاسبش پائين آورده است و آنرا آزموده است؟ آيا اين تحفه نظر مبارك را اغناء ساخته است؟

چشم ميگردانم تا دريابم پاسخ روح فزايت را !!!!

دل قوي دار كه بنيان جهان خرم از اوست.

درود و دو صد بدرود بر ياران ديرينه ي مجيد آنلاين ... ما هم از اين متن خوشمان آمد بسي .. اگر مطني پي دا كردي د حتمن جواب ش را براي ما ارصال گني د .. با تشك ر از همه ي دوثتان كح اظ رفغاي ادبيات هصطند.... خدا نگهدار .. هر كس خوند جايزه داره @!!!!!!!!!!!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا