درخواست ويرايشگر خطوط نسخ و ثلث

Hyper

Active Member
با سلام

من براي نوشتن به خط نستعليق از چليپا استفاد ميكنم

كسي ميدونه براي نوشتن به خطوط نسخ و ثلث بجز نرم افزار كلك از چي ميتونم استفاده كنم ؟

همينطور برام خيلي مهمه كه بتونم متون رو در CorelDraw ايمپورت كنم و روش تغييراتي بدم ...

متشكرم

ye_mojud

Member
سلام . فكر نميكنم برنامه ديگه اي به غير از كلك امكان خوشنويسي با خطوط ثلث و نسخ رو داشته باشه و در حال حاضر چهار برنامه خوش نويسي در ايران هست كه عبارتند از چليپا كلك و نامه نگار و خوش نويس . چليپا و كلك رو كه خودت ميشناسي و نامه نگار هم فقط نستعليق داره و خوش نويس هم نستعليق هست. براي ايمپورت كردن متون نوشته شده در چليپا در كرل دراو نيز بايد فرمت خروجي نوشته در چليپا رو بر روي فرمت wmf قرار بدي و بعد كه توي كرل باز كني متن به صورت path قابل ويرايش هست .

Hyper

Active Member
من کلک کرک شده رو دارم ولی متاسفانه بدرستی کار نمیکنه ... !

Ghamnevis

Well-Known Member
من حداقل 5 نرم افزار ديگه را هم علاوه بر برنامه هايي كه ذكر كرديد ميشناسم !

برنامه اي هست به اسم خوشنگار (نسخه كاتبان) كه شامل خطوط نستعليق و تحريري ميشه و قيمتش هم 5800 تومان هستش و يك ديسكت قفل داره...
خيلي بهتر از چليپا ، نامه نگار ، خوشنويس ، قلمدان و ... كار ميكنه و من براي خوشنيوسي فقط از اين برنامه استفاده ميكنم....

يك نسخه جديد هم داره اين خوشنگار به نام پارسيان كه نميدونم به بازار اومده يا نه ! ولي ساير خطوط را مينويسه...

شماره تلفن مركز پخش : 6491489 تا 91 (عياران كامپيوتر)

اگر تماس بگيريد فكر ميكنم بهتون ميگن كه نسخه پارسيان بيرون اومده يا نه...

Ghamnevis

Well-Known Member
Hyper گفت:
Ghamnevis جان

شما چرا کارت اینقدر درسته ؟ :D
خواهش ميكنم :)

درستي از خودتونه ! در حقيقت چون شما خودت درستي توي ذهنت منم درستم :D (كپي رايت از محمد حسيني در صندلي داغ !)

جدیدترین ارسال ها

بالا