دوستان من به هك vbadvanced cmps 2 احتياج دارم.ممنون ميشم كمكم كنيد.
samuraii40 Member Aug 27, 2005 #1 دوستان من به هك vbadvanced cmps 2 احتياج دارم.ممنون ميشم كمكم كنيد.
samuraii40 Member Aug 28, 2005 #2 دوستانی که به سایت vbulletin.org دسترسی دارن خواهش میکنم کمک کنند.این هک اونجا وجود داره.
samuraii40 Member Aug 28, 2005 #4 پيام جان ممنون دانلود كردم.برنامش رو در پايين گذاشتم. پیوست ها vbadvanced_cmps_2_0_rc2_(vb_3_0_x)_.zip 79.6 کیلوبایت · بازدیدها: 23
T tarooneh Member Aug 29, 2005 #5 دستتون درد نکنه ولی با اینکارتون مجیدآنلاین رو بد می کنید چون همونقدر که گذاشتن وی بولتین جرمه گذاشتن این برنامه هم جرمه چون واسه دانلودش توی سایت vbadvanced.com نیاز به شماره لایسنس هست
دستتون درد نکنه ولی با اینکارتون مجیدآنلاین رو بد می کنید چون همونقدر که گذاشتن وی بولتین جرمه گذاشتن این برنامه هم جرمه چون واسه دانلودش توی سایت vbadvanced.com نیاز به شماره لایسنس هست
samuraii40 Member Aug 29, 2005 #6 نه دوست عزیز نیاز به لایسنس نداره من این رو از vbadvanced به صورت مجانی دانلود کردم.
T tarooneh Member Sep 2, 2005 #7 بصورت مجانی دانلود کردید ولی هنگامی که عضو میشید در اون سایت ، برای فعال شدن نام کابری نیاز به شماره لایسنس هست!
بصورت مجانی دانلود کردید ولی هنگامی که عضو میشید در اون سایت ، برای فعال شدن نام کابری نیاز به شماره لایسنس هست!
samuraii40 Member Sep 3, 2005 #8 وقتي من تو فروم vbadvanced ثبت نام كردم ديدم ادمينش اشنا در اومد و اين حرفا.به جاي شماره لايسنس كد پستي 12 رقمي رو وارد كردم.
وقتي من تو فروم vbadvanced ثبت نام كردم ديدم ادمينش اشنا در اومد و اين حرفا.به جاي شماره لايسنس كد پستي 12 رقمي رو وارد كردم.
samuraii40 Member Sep 5, 2005 #10 اين هم يك مدول براي نمايش اخرين فايلهاي اپلود شده در vbdownloads. پیوست ها cmps_module2.zip 3.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15