درخواست كمك

سلام بر تمامي دوستان

من در پروژه ام يك كادر تنظيمات برنامه دارم كه از آيتم مووي كليپ استفاده كرده ام و اولين فريم آن را اكشن

استاپ گذاشته ام كه با زدن كليدي ، Play شود . درون آن كادر چند چك باكس دارم .

ميخواهم زماني كه كاربر چك باكس را انتخاب و يا از انتخاب خارج ميكند . آن اطلاعات درون متغييري در صحنه اصلي

ذخيره شود و زمانيكه كاربر مجدد آن پنجره را باز ميكند . آن اطلاعات را مجددا مشاهده كند .

لطفا راه حلي ارائه دهيد . درصورت امكان راه حل را با مثالي در قالب فلش8 در تايپك قرار دهيد .

اگر در ارتباط با اكشن اسكريپت فلش 8 فايلي داريد لطفا در اختيار دوستداران فلش قرار دهيد .

smmousazadeh

Well-Known Member
منظورتون از بازگشت مجدد :
حرکت بین صفحات داخلیه یا اجرای مجدد برنامه است؟

اگر بین صفحات جابجا میشید ، که خیلی سخت نیست یعنی فقط باید متغیری که به اون چک باکس ها ارتباط دادید رو بخونید

برای حالت دوم میتونید از کدهای ShareObject یا Cookies ها استفاده کنید که اگر تو سایت بگردید پیدا میکنید.

mydirector

New Member
با سلام خدمت دوستان خوب
یه سوال داشتم و خواهشم این هستش که جوابم رو بدید
من یه فایل swf دارم که داخلش یه دکمه قرار دادم که وقتی رو دکمه کلیک می کنم میره یه فایل exe رو تو یه مسیری که براش تعریف کردم اجرا می کنه . حالا مشکل اینجاست که وقتی فایل swf رو می یارم توی بیلدر و بعد کامپایلش می کنم و بعد اجراش می کنم وقتی روی دکمه مربوط کلیک می کنم هیچ عکس العملی نداره 
می خواستم خواهش کنم که کمکم کنید
متشکرم
[email protected]

smmousazadeh

Well-Known Member
سلام
اول اینکه وسط یه تاپیک یه موضوع دیگه رو عنوان نکنید و براش یه تاپیک مستقل درست کنید که که هر 2 تاپیک خونده و بهتر جواب داده بشه . در واقع پستتون Spam به حساب میاد :)

و اما بعد :
چند تا مورد ممکنه اتفاق افتاده باشه :
1 : آدرس دهی شما به هم خورده و البته فودر Fscommnd که فایلهای اجرایی توش هست.
2 : امکان داره کدی که شما توی بیلدر بردید، تو بیلدر یه معنای دیگه میده و کاربرد سابق رو نداره.

جدیدترین ارسال ها

بالا