درباره Friendly URLs

abbasjoon

Member
سلام بچه ها. چه جوری میشه کاری کرد که در قسمت آدرس بار وقتی وارد سایت می شویم نام صفحه رو نشون نده و فقط یک رشته ای که ما بهش می دیم رو در تمام صفحات نمایش بده . مثلا بدیم www.example.com و وقتی توی سایت گشت می زنیم دیگه نام تک تک صفحات با query string و از این جور چیزها رو نشون نده و فقط بنویسه www.example.com
 

hidensoft

Member
مطمئنا شما باید کار کردن با Mod ReWrite بطور کامل آشنا باشید . کار زیاد سختی نیست . تقریبا همه کار می تونید بکنید ، فقط باید کار کردن باهاش رو بطور کامل یاد بگیرید.
برای اطلاعات بیشتر توی گوگل سرچ کن.
 

abbasjoon

Member
اگه میشه بیشتر توضیح بدبد. باهاش آشنا نیستم. دقیقا چیو تو گوگل جستجو کنم؟
 

md5

Member
ربتي به اون نداره
ببين عزيزم بايد سايتت رو به صورت ماژولار طراحي كني يعني يه نام ماژول رو به ايندكس بفرستي و اون واسط صفحه رو بسازه در اينطوري ديگه نياز نداري كه نام صفحات رو تو يو آر ال بياري
در ضمن نام ماژول ها رو هم براي اينكه نمايش داده نشه ميتوني پست كني يعني از متد پست استفاده كني كه زياد سخت نيست فقط لازمه يه فرم ته صحاتت بزاري و يه هيدن فيلد بزاري كه نام ماژول باشه مثلا بعد يه فانكشن درست كني كه نام ماژول رو بگيره و درون اون هيند فيلد بزاره و اون فرم رو پست كنه يكم پيچيدست ولي آسونه
 

md5

Member
روش غيره حرفه اي و ساده ترش هم استفاده از فريم هاست كه من توصيح نميكنم چون واقعا بچه بازيه
 

hidensoft

Member
ربتي به اون نداره
ببين عزيزم بايد سايتت رو به صورت ماژولار طراحي كني يعني يه نام ماژول رو به ايندكس بفرستي و اون واسط صفحه رو بسازه در اينطوري ديگه نياز نداري كه نام صفحات رو تو يو آر ال بياري
در ضمن نام ماژول ها رو هم براي اينكه نمايش داده نشه ميتوني پست كني يعني از متد پست استفاده كني كه زياد سخت نيست فقط لازمه يه فرم ته صحاتت بزاري و يه هيدن فيلد بزاري كه نام ماژول باشه مثلا بعد يه فانكشن درست كني كه نام ماژول رو بگيره و درون اون هيند فيلد بزاره و اون فرم رو پست كنه يكم پيچيدست ولي آسونه
سخت در اشتباهی دوست من
هر چند من شناخت کافی نسبت به شما ندارم ، اما به هیچ وجه این حرف شما حر فه ای نیست !
معماری MVC یه چیزی هست ، Friendly URL یک چیز دیگه . هر چقدر هم که به قوا شما ماؤولار هم که باشه باز هم نیاز هست که بعضی مواقع از ماژول Rewrite آپاچی استفاده بشه . در ضمن یاد آور می شم که با ماژول Rewrite قادر هست که تمام کارهایی که شما می خواید رو انجام بده فقط با کمی تلاش مطمئنا موفق خواهید شد .
 
آخرین ویرایش:

md5

Member
دوست عزيزم شما سخت در اشتباهي
شما نه متوجه منظور اون دوست گرامي شدي كه اين تاپيك رو راه انداخت
نه متوجه پاسخي اولي كه من دادم شدي
نه متوجه پاسخ دوم من شديد

اولا استفاده از فریم ورک به هیچ وجه غیر حرفه ای نیست بلکه یک حرکت حرفه ای هم هست ، اگه شما قدرت این رو داشته باشی که اون فریم ورک رو همون طوری که می خوای customize کنی ، از اخطراع دوباره چرخ جلوگیری کردی و مطمئنا قدمی مفید برداشتی. استفاده از فریم ورک به هیچ وجه نه می تونه نشانه ضعف باشه نه قدرت ! کما اینکه خودم به شخصه چند نفر از بزرگان PHP ایران رو می شناسم که روی یک فریم ورک خاص کار می کنند .
لطفا حرفاتون رو سنجیده بزنید ! از کلماتی مثل بچه بازی و ... استفاده نکنید تا از درگیری های احتمالی پیشگیری کنید.
بايد خدمتتون عرض كنم كه از لحاظ معني بين فريم و فريم ورك اختلاف بسيار زيادي وجود داره.

در ضمن Rewrite mod در آپاچي به منظور سازماندهي URL ها ايجاد شده و به كاربران اين امكان را ميده كه URL صفحات رو اوطوري كه دوست دارن جهت نمايش به بازديدكنندگان چيدمان كنن و البته توانايي هاي ديگه اي هم داره كه از موضوع مبحث خارجه
در حالي كه طبق پرسش بازكننده مبحث نياز به اين چيزها نيست و ايشون فقط ميخوان متغيير هاي ارسالي به سرور مخفي باشن و غير از آدرس سايت هيچ عنوان ديگري در URL ظاهر نشود
حال اگر شما ادعا مينمائيد كه قادريد با استفاده از MOD Rewrite اين كار رو انجام بديد بسم الله اين گوي و اين ميدان يك نمونه اش را براي ما ايجاد نمائيد تا ما نيز از علم شما بهره كافي را ببريم
 

hidensoft

Member
اگر امکان داره یک نمونه از این ماژولار خودتون رو بگذارید اینجا تا ما هم ببینیم .
 

md5

Member
اگر امکان داره یک نمونه از این ماژولار خودتون رو بگذارید اینجا تا ما هم ببینیم .
چشم دوست گرامي حتما اين كار رو ميكنم
ولي ابتدا شما بايد قبول كنيد كه با MOD Rewrite اين كار امكانپذير نيست!
 

md5

Member
مثل اينكه اين دوست ما همچنان بر يك عمل غير قابل انجام پافشاري دارن ما نيز به انتظار مينشينيم
 

hidensoft

Member
مطمئنا همچین کاری غیر قابل انجام هست ، اگر هم قابل انجام باشه توسط ارسال POST مکرر هست که هم از نظر حرفه ای یک عمل اشتباه ، اما در مورد اینکه بشه تنها با یک URL در تمام سایت گشت بله ، امکان همچین چیزی با ماژول Rewrite شاید حق با شما باشه ، من در حال حاضر نمی تونم این کارو با Apache انجام بدم.
اما شما هم بهتره این کد جادویی خودتون رو بگذارید تا ببینیم که حرف های شما تا چقدر صحت داره .
 

md5

Member
مطمئنا همچین کاری غیر قابل انجام هست ، اگر هم قابل انجام باشه توسط ارسال POST مکرر هست که هم از نظر حرفه ای یک عمل اشتباه ، اما در مورد اینکه بشه تنها با یک URL در تمام سایت گشت بله ، امکان همچین چیزی با ماژول Rewrite شاید حق با شما باشه ، من در حال حاضر نمی تونم این کارو با Apache انجام بدم.
اما شما هم بهتره این کد جادویی خودتون رو بگذارید تا ببینیم که حرف های شما تا چقدر صحت داره .
دوست گرامي
خوشحالم از اينكه متوجه اشتباه خودتون شديد
در مورد صحبتاتون هم بايد عرض كنم اينكه توسط پست هاي مكرر قابل انجام هست مبحثي بودكه خودم عنوان كردم و اينكه از نظر حرفه اي اشتباه است صحبت غير منطقي است چون مشكل اين عمل در اين است كه امكان ارسال موضوعي خاص مانند اخبار يا موارد ديگر كه نياز به آدرس دارد براي دوستان غير ممكن است ولي در مواردي نيز ممكن است بر حسب نياز مفيد واقع شود.
به هر حال موضوع محبث فعلي در مورد شدن و يا نشدن اين امر ميباشد و ربطي به حرفه اي و غير حرفه اي بودن اين تكنيك ندارد

جهت آشنايي با اين تكنيك نيز من صفحه اي درست كرده ام و آن را براي تست بقيه كاربران سايت آپلود نموده ام كه ميتوانيد از آدرس زير مشاهده نمائيد
http://www.takblog.ir/majidonline/
البته به علت اينكه نميتوانستم اين صفحه را در روت سرور آپلود بنمايم مجبور شدم پوشه اي با نام مجيد آنلاين ايجاد و صفحه مورد نظر را در آن آپلود نمايم و اين اضافه اي كه در ته آدرس است به همين خاطر هست ولي در حالت عملي بايداين صفحه در روت سرور آپلود شود

اينهم Source Code مربوطه

PHP:
<?php

	$mdlName = (isset($_POST['_hf_post']) && in_array($_POST['_hf_post'],array('page1','page2','page3')))?$_POST['_hf_post']:'page1';

?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<script type="text/javascript" language="javascript">

	function _postBack(mdlName)
	{
	
		document.getElementById('_hf_post').value = mdlName;
		document.getElementById('_frm_post').submit();
	
	}
	
</script>
<style type="text/css">
<!--
.style1 {
	color: #FF0000;
	font-weight: bold;
}
-->
</style>
</head>

<body>
  <p>Loaded Module : <span class="style1"><?=$mdlName?></span></p>
  <p><a href="javascript:void(0)" onclick="_postBack('page1')">Load Page1</a></p>
  <p><a href="javascript:void(0)" onclick="_postBack('page2')">Load Page2</a></p>
  <p><a href="javascript:void(0)" onclick="_postBack('page3')">Load Page3</a></p>
<form id="_frm_post" name="_frm_post" method="post" action="http://www.takblog.ir/majidonline/">
    <input name="_hf_post" type="hidden" id="_hf_post" />
</form>
</body>
</html>
 
آخرین ویرایش:

hidensoft

Member
لطفا مشخص کنید این سیستم ماژولر کجای این کد هست ؟ منظورت از ماژولار یه کد جاوا اسکریپت بود ؟
به هیچ وجه همچین کاری نه حرفه ای هست نه مطمئن !

URL به راحتی لو می ره !
HTML:
http://www.takblog.ir/majidonline/?_hf_post=page1
HTML:
http://www.takblog.ir/majidonline/?_hf_post=page2
HTML:
http://www.takblog.ir/majidonline/?_hf_post=page3
 
آخرین ویرایش:

md5

Member
لطفا مشخص کنید این سیستم ماژولر کجای این کد هست ؟ منظورت از ماژولار یه کد جاوا اسکریپت بود ؟
به هیچ وجه همچین کاری نه حرفه ای هست نه مطمئن !
ارسال همچين مطلبي از شما كه ادعاي حرفه اي گري ميكنيد بعيد به نظر مي اومد
شما كه انتظار نداريد من يه وبسايت كامل طراحي كنم؟
در مورد سيستم هاي ماژولار نيز ميتونيد تو اينترنت سرچ كنيد كلي مطلب و مقاله در موردش نوشته شده به شما توصيه ميكنم ياد بگيريد
اين فقط يه سمپل بود براي اينكه بدون نياز به تغيير آدرس بتونيد صفحات مختلف سايت رو نمايش بديد
و ربطي به طراحي ماژولار نداشت
من هم بحث طراحي ماژولار وبسايت رو فقط به اين منظور عنوان كردم كه نياز به تغيير صفحات نباشه و بشه فقط از طريق index صفحات مختلف رو ايجاد و نمايش داد
به هر حال اين مبحث به نتيجه رسيده و علت ادامه اون و پافشاري شما جهت تخريب ديگران و به كرسي نشاندن حرف خود رو متوجه نميشم
اميدوارم دوستان بهره لازم رو برده باشن
 

hidensoft

Member
ببين عزيزم بايد سايتت رو به صورت ماژولار طراحي كني يعني يه نام ماژول رو به ايندكس بفرستي و اون واسط صفحه رو بسازه در اينطوري ديگه نياز نداري كه نام صفحات رو تو يو آر ال بياري
در ضمن نام ماژول ها رو هم براي اينكه نمايش داده نشه ميتوني پست كني يعني از متد پست استفاده كني كه زياد سخت نيست فقط لازمه يه فرم ته صحاتت بزاري و يه هيدن فيلد بزاري كه نام ماژول باشه مثلا بعد يه فانكشن درست كني كه نام ماژول رو بگيره و درون اون هيند فيلد بزاره و اون فرم رو پست كنه يكم پيچيدست ولي آسونه
اين فقط يه سمپل بود براي اينكه بدون نياز به تغيير آدرس بتونيد صفحات مختلف سايت رو نمايش بديد
و ربطي به طراحي ماژولار نداشت
حرف های شما ، حرف های قبلی خودتون رو نقض می کنه :neutral:
به هر حال اين مبحث به نتيجه رسيده و علت ادامه اون و پافشاري شما جهت تخريب ديگران و به كرسي نشاندن حرف خود رو متوجه نميشم
به هیچ وجه به نتیجه نرسیده و من به عنوان یه برنامه نویس وظیفه دارم تا بگم که دارید اشتباه می کنید ، حالا می تونید قبول کنید یا نکنید ، در ضمن با یه بچه ابتدایی طرف نیستی که همش به من میگی سرچ کن می فهمی !
شما مثل اینکه سعی در تخریب دیگران دارید ( با خود نمایی )
در هر حال تذکر دادم ! و بهتون هم ثابت کردم که نمی شه خیلی روی این روش حساب کرد ، چون به راحتی URL کشف می شه ! هیچ نیازی هم به کش دادن این بحث نیست .

موفق باشید.
 

md5

Member
در هر حال تذکر دادم ! و بهتون هم ثابت کردم که نمی شه خیلی روی این روش حساب کرد ، چون به راحتی URL کشف می شه ! هیچ نیازی هم به کش دادن این بحث نیست .

موفق باشید.
واي خدا مردم از خنده
مگه ما داريم رو امنيت سايت كار ميكنم و قصد داريم اطلاعاتي رو از كاربر مخفي كنيم.
ببين حرف هايي كه ميزني خيلي بچه گانست

جالبيش هم اينه كه اشكال هايي كه به نظر خودت از من ميگيري خودش مشكل داره

خودت يه بار تست كن بد پاليش كن


در ضمن اون بحث كدنوسيس ماژولار يه راهكار بود ربطي به ماجرا نداشت! برو پست هارو دوباره مطالعه كن و اينقدر سريع تصميم نگير و هرچي به ذهنت ميرسه ارسال نكن
من ديگه با اين بحث كاري ندارم خدانگهدار
 
آخرین ویرایش:

hidensoft

Member
اگه کاری نداری بهتر بود ادامه ندی این بحث رو !

مگه ما داريم رو امنيت سايت كار ميكنم و قصد داريم اطلاعاتي رو از كاربر مخفي كنيم.
شما ارسال های منو دوباره بخونید بهتره !
به هیچ وجه همچین کاری نه حرفه ای هست نه مطمئن !
با نصیحت کردن من سعی داری مثل این پدر بزرگ ها منو راهنمایی کنی تا هرکی این مطالب رو می خونه بگه به به این Md5 عجب کاربر حرفه ای هست ، ولی من نه مثل تو دنبال کسب نام و نشان بودم نه خواستم با حرفام به کسی توهین کنم !
در هر صورت باز هم تکرار می کنم که این روش به هیچ وجه مطمئن نیست و نمی شه بهش اطمینان کرد ، حالا هر کی می خواد استفاده کنه و عواقب اون رو هم بپذیره .
 

abbasjoon

Member
آقا صلوات بفرستید . الهم صل الله محمد واله محمد...
بچه ها من یک کد کوچولو و ساده می خواستم که url مخفی کنه همین!!!
 

جدیدترین ارسال ها

بالا