خريد يك هاردديسك جديد

سلام دوستان :D
من ميخوام يك هارد 80 بخرم چون مشكل كمبود جا دارم راجع به اين قضيه چند تا سوال دارم كه اگه جواب بديد ممنون ميشم.
يكي اينكه چطوري ميتونم اطلاعات هارد قديميم رو طوري پاك كنم كه قابل بازيابي نباشه
يكي اينكه فرق بين بافر هارد ديسكها چيه و با چه بافري تهيه كنم بهتره
و با توجه به مشخصات سيستمم cpu 800,Ram 256, motherboard Giga
با يك هارد ظرفيت بالا به مشكل بر ميخورم؟
خيلي متشكرم

saman_sweden

Active Member
majidflash گفت:
سلام دوستان :D
من ميخوام يك هارد 80 بخرم چون مشكل كمبود جا دارم راجع به اين قضيه چند تا سوال دارم كه اگه جواب بديد ممنون ميشم.
يكي اينكه چطوري ميتونم اطلاعات هارد قديميم رو طوري پاك كنم كه قابل بازيابي نباشه
يكي اينكه فرق بين بافر هارد ديسكها چيه و با چه بافري تهيه كنم بهتره
و با توجه به مشخصات سيستمم cpu 800,Ram 256, motherboard Giga
با يك هارد ظرفيت بالا به مشكل بر ميخورم؟
خيلي متشكرم
ساده ترين و مطمعن ترين راه هاردتو فرمات بكن و بعد دوباره يه برنامه ديگر (عادي)توش بريز و دوباره فرمات بكن حال امكان نداره اطلاعات اوليه ات بازيابي بشود
در مورد هار 80 گيگا بايد مدل مادربورد راكنترل كنيد مادربورد فديمي باشه امكان اينكه تمام هارد را نخونه زياد است

مرسي سامان جان در مورد بافر هاردديسك چي؟
بافر2با8 چه فرقي داره كدوم را تهيه كنم؟
خيلي ممنون

saman_sweden

Active Member
majidflash گفت:
مرسي سامان جان در مورد بافر هاردديسك چي؟
بافر2با8 چه فرقي داره كدوم را تهيه كنم؟
خيلي ممنون
زياد فرقي نداره اما اگر از قيمت تفاوت زيادي نداره Buffer 8 باشه بهتره

behsa

Member
سلام دوست عزيز
من در اين زمينه نميتونم زياد تخصصي و فني صحبت كنم. بنابراين آن چيزي كه خودم ميدونم و متوجه شدم را بيان ميكنم براي شما.
كلا اين بافري كه شما فرموديد ميزان حافظه اي است كه وفتي سيستم بخواهد يك سري اطلاعات را مدام از روي هارد بخواند اين اطلاعات در اين فضا قرار ميگيرد تا دسترسي به اطلاعات روي هارد سريع تر انجام شود. من خودم بين بافر 2 و 8 تفاوت زيادي احساس كردم. ( از بعد نرم بودم و سريع بودن هارد ) . خودم از يك هارد 120 بافر 8 استفاده ميكنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا