تغییرات قالب 1 خريد لپ تاپ مساله اين است!

سلام دوستان:green:، من ميخوام یه لپ تاپ در حد 700 تا 900 هزار تومن بگیرم . میخوام باهاش كارهاي گرافيكي انجام بدم يعني 2d 3d animi .... و گاهی بازی و زیاد هنگ نکنه. به نظر شما كدوم مدل بهتره:-?
لطفا مشخصات كامل بگيد:rose:

M.After

Active Member
در رنج قیمتیه زیر 1 میلیون تومان لپتاپ های ایسر فوق العاده کانفیگ عالی ای دارن نسبت به بقیه برند ها ولی مشکل اینجاست انتظار زیادی نمیتونید ازشون در کارهای سنگین گرافیکی داشته باشید متاسفانه و برای رزولیشن بالاتر و کانفیگ بالاتر باید سر کیسه رو شل بفرمایید :دی
اما اگه تو همین حدودای قیمتی میخواید و امکان شل کردن سر کیسه وجود ندارد بفرمایید چند مدل ایسر معرفی کنم :دی

در رنج قیمتیه زیر 1 میلیون تومان لپتاپ های ایسر فوق العاده کانفیگ عالی ای دارن نسبت به بقیه برند ها ولی مشکل اینجاست انتظار زیادی نمیتونید ازشون در کارهای سنگین گرافیکی داشته باشید متاسفانه و برای رزولیشن بالاتر و کانفیگ بالاتر باید سر کیسه رو شل بفرمایید :دی
اما اگه تو همین حدودای قیمتی میخواید و امکان شل کردن سر کیسه وجود ندارد بفرمایید چند مدل ایسر معرفی کنم :دی

بفرما اينم سركيسه شله شل:green: فقط اگه ممكنه اين اسمش رو به انگليسي بگيد تا سرچ كنم عكسش رو هم ببينم:rose:
راستي يه چي ديگه ميخوام با كلاس هم باشه:wink:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
تو که بچه مایداری مسوود :دی از تاجیکستان لپتاپ 1.5 ایران رو میتونی 700 بخری :دی

پیشنهاد من :
dell vostro البته یکم ....

... رو هم وقتی بری بپرسی بهت میگن :دی

تو که بچه مایداری مسوود :دی از تاجیکستان لپتاپ 1.5 ایران رو میتونی 700 بخری :دی

پیشنهاد من :
dell vostro البته یکم ....

... رو هم وقتی بری بپرسی بهت میگن :دی

به تو چه مگه فضولي:green: نه بابا اينجا هم مثل ايرانه ولي شايد تركيه ارزون باشه:-?

برم ببينم چي هست ايني كه گفتي:rose:

ديگه نميتونم انتظار بكشم دوستان لطفا كمك كنيد:cry:

Little-Demon

Well-Known Member
با 1 میلیون هم به نظر من یکم سخت میتونی چیزی که میخوای پیدا کنیا !:-?
من واسه 2d و اینا یه مک گذاشتم با یه asus شدیدا mac حال داد ! ولی بدیش سیستم عاملشه
به نظر(شخصی) من با بودجه 900-1000 فقط دنبال کانفیگ مناسب باش حالا مارکش زیاد مهم نیست
(البته مارک های منفور رو فاکتور بگیر:cool:)
تجربه ای که من داشتم . واس گرافیک یه i5 کارتو راه میندازه ولی cache شدیدا تاثیر گذاره . من با 3mb کش واقعا در عذابم !:mad:
رم هم شدیدا توصیه میکنم 6 (تجربه شخصی ) . البته هزینه اینجا دست و بالتو میبنده ... من مارک خاصی پیشنهاد نمیکنم...فقط کانفیگ !

جدیدترین ارسال ها

بالا