خروجی گرفتنParticle System

babilo

Active Member
خروجی گرفتن به صورت فیلم؟

سلام به همه ی اساتید
دوستان یه صحنه دارم که توش بوسیله Particle System آبشار ساختم ولی نمی دونم چطوری از صحنه فیلم بگیرم بصورت رندر شده vray max

تا حالا فیلم نساختم با مکس هرچی سرچ کردم نتیجه ای نداشته .100 فریم دارم ولی نمی دونم چه طوری فیلمش می کنن؟

آخرین ویرایش:

APOCALYPSE

Member
والا منم یک یک ساعت روی یک تکست انیمیشن کار کردکردم ولی متاسفانه رندر نتونستم بگیرم 3 دی مکس رو ریمو کردم الان می گردم جوابش رو براتون پیدا می کنم البته این جا اساتید هستند

APOCALYPSE

Member
عزیز من یک آموزش دانلود کردم که در اون پروژه رو ابتدا بصورت rtf سو می کنه و سپس بصورت تصاویر اونو اکسپورت می کند در افتر افکت و بصورت avi , mov فی ا ل وی و یا هر فرمت دیگری سیو می کند ممنونم از شما اگر می واهید لینک دانلود اموزش رو قرار بدهم

کاش زودتر پست داده بودید تا من مکسم رو پاک نمی کردم

f10 رو می زنید اون بالا سه تا تیک هست می زنید روی وسطی فکر کنم که نوشته 0تا 100 فریمز بعد مسیر سیو رو مشخص می کنی با پسوند avi یا غیره یا عکس بعد میزنی رندر

عزیز من یک آموزش دانلود کردم که در اون پروژه رو ابتدا بصورت rtf سو می کنه و سپس بصورت تصاویر اونو اکسپورت می کند در افتر افکت و بصورت avi , mov فی ا ل وی و یا هر فرمت دیگری سیو می کند ممنونم از شما اگر می واهید لینک دانلود اموزش رو قرار بدهم

کاش زودتر پست داده بودید تا من مکسم رو پاک نمی کردم

شما مگه انیمیشن نمی خوای اینکار ها رو که نمی خواد پست بالایی رو انجام بدی می تونی رندر بگیری

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوستان
این کار مشکلی نداره .شما میتونید طبق تصویر عمل کنید .

skstfw0lwfmtoj9f3uih.jpg

موفق باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا