خلاصه يه دفعه بگو تمام مطالب بالاخره ژاك خواهند شد ! ( شوخي )Pooriya_Online گفت:موضوعش با اون انجمن مطابقت داشته يا نه؟
اگه موضوعش درمورد نرم افزار بوده كه اين مشكل نيست چون هر روز داره يه گر تاپيك به علل نا معلوم توسط اشخاص فضايي ربوده ميشه و يه هو مديران انجمنهاي مربوط ميبينن كه توي آرشيوه و يكه ميخورن و بعدش ميگنن چه آدم (مريخي) باحالي بوده كه طبق قوانين (كدوم قانون مگه اينجا قانونم داره) تاپيك رو به آرشيو انتقال داده...
اگرم موضوعش مداخله داشته كه خود اون مديران سريع متوجه شدن (قبل از مريخيا) و اونو حذف كردن...![]()
iRWEBDES گفت:خلاصه يه دفعه بگو تمام مطالب بالاخره ژاك خواهند شد ! ( شوخي )Pooriya_Online گفت:موضوعش با اون انجمن مطابقت داشته يا نه؟
اگه موضوعش درمورد نرم افزار بوده كه اين مشكل نيست چون هر روز داره يه گر تاپيك به علل نا معلوم توسط اشخاص فضايي ربوده ميشه و يه هو مديران انجمنهاي مربوط ميبينن كه توي آرشيوه و يكه ميخورن و بعدش ميگنن چه آدم (مريخي) باحالي بوده كه طبق قوانين (كدوم قانون مگه اينجا قانونم داره) تاپيك رو به آرشيو انتقال داده...
اگرم موضوعش مداخله داشته كه خود اون مديران سريع متوجه شدن (قبل از مريخيا) و اونو حذف كردن...![]()
Pooriya_Online گفت:موضوعش با اون انجمن مطابقت داشته يا نه؟
Pooriya_Online گفت:كي گفته مديران پاك كردن... سامان چرا كفر ميگي...من كه گفتم مريخيا پاك ميكنن...
الانم ميان منو به علت اينكه لو دادمشون بيرون ميكنن تورو هم به خاطر اينكه گفتي اين عمل بزرگ رو مديران انجام دادن...
![]()
3panta گفت:عادت كرديم!!! مگه به سيخ داغ ميشه عادت كرد؟
iRWEBDES گفت:بيخيال بابا ...
ديگه عادت كرديم
از خوبيها حرف بزنيد![]()
:roll:saman_sweden گفت:هيس آقا ريس اومده
الان تو انجمن تشريف دارن
Pooriya_Online گفت::roll:saman_sweden گفت:هيس آقا ريس اومده
الان تو انجمن تشريف دارن
3panat جان تاپيک شما رسما مشکلي نداشت به جز يه مورد ( که اون هم البته به شما مربوط نبود.) و فکر کنم پيمان براتون توضيح داده که چرا حذف شده.3panta گفت:سامان جان اون تايپيك رو يكي از مديران گفت منتقل كردم( Peyman-Pop) ولي من كل سايت رو گشتم وچيزي نبود كه بعدا فهميدم حذف شده ونامت رو هم ديدم كه حرفت رو قبول دارم نميخوام گله كمنم چرا تايپيك من حذف شد با اينكه مدير انجمن خودش نوشته مشكلي نداشت ومنتقل شد ولي آخرش حذف شد. اين رويدادي كه هر روز اينجا پيش مياد و به شخصه من كم كم دارم به اين فكر ميكنم كه زود تر از اينجا برم چون نميتونم پول و وقت خودم رو صرف سايتي بكنم كه ارزشي براي ارزشهاي من كه اكثرا ملي هستند قايل نيست. بدرود
3panta گفت:سامان جان اون تايپيك رو يكي از مديران گفت منتقل كردم( Peyman-Pop) ولي من كل سايت رو گشتم وچيزي نبود كه بعدا فهميدم حذف شده ونامت رو هم ديدم كه حرفت رو قبول دارم نميخوام گله كمنم چرا تايپيك من حذف شد با اينكه مدير انجمن خودش نوشته مشكلي نداشت ومنتقل شد ولي آخرش حذف شد. اين رويدادي كه هر روز اينجا پيش مياد و به شخصه من كم كم دارم به اين فكر ميكنم كه زود تر از اينجا برم چون نميتونم پول و وقت خودم رو صرف سايتي بكنم كه ارزشي براي ارزشهاي من كه اكثرا ملي هستند قايل نيست. بدرود
iRWEBDES گفت:تقصير خودتونه طرح رفاقت ميريزيد از اول گفتم 18 تير بريم شيشه خونه مجيد اينا رو بياريم پايين نيومديد ...![]()
نه تقصير مجيد نه ايمان نه كسيه ديگه مقصر اصلي كس ديگس... وگنه حتما اون به ايمان راپورت داده كه هركاري ميخواي بكن...saman_sweden گفت:iRWEBDES گفت:تقصير خودتونه طرح رفاقت ميريزيد از اول گفتم 18 تير بريم شيشه خونه مجيد اينا رو بياريم پايين نيومديد ...![]()
آقا مجيد مقصر نيست تقصير اون فلاش عرب زاده است