جلوگيري از نوشتن بيش از يك مرتبه از مقادير مشابه موجود در يك فيلد از ديتابيس

mosi20

Active Member
سلام
داخل يه تيبلهاي ديتابيسم چند تا فيلد دارم كه توي يكيشون كه اسمش catname هستش و مثلا مقادير x و xو xو c و c وc وc وc و y و... قرار دارد
ميخواستم بدونم چطوري ميتونم داخل صفحم هر مقدار را فقط يك مرتبه نشان بدم و جلوي آن تعداد دفعاتي كه تكرار شده است را بنويسم.
توجه داشته باشيد كه من اصلا نميدونم چه مقاديري در فيلد catname قرار دارد فقط ميخوام از اون يك ليست تهيه كنم كه از هر مقدار يك بار نوشته بشه مثلا اگه مقدار c براي 5 مرتبه تكرار شده باشد يعني 5 بار در فيلد catname اسمش اومده باشه يك مرتبه بنويسه c و جلوش هم بنويسه 5
كسي ميتونه كمكم كنه؟

آخرین ویرایش:

M.Golshan

New Member
يکي از ساده ترين راهها اينه که از ابتدا شروع به خوندن خونه هاي DB کني و اولين مقدار رو توي يک خونه از آرايه بريزي و توي يک آرايه ديگه، مقدار يک رو به اولين خونه اش نسبت بدي(آين همون خونه تعداد هست)، حالا خونه هاي بعدي DB رو که مي خوني، فقط کافيه که توي آرايه اولت search کني، ببين اگه قبلاً خونده شده ، به خونه تعداد مربوط به اون يکي اضافه کني ، اگر هم قبلاً خونده نشده که بايد يه خونه جديد با تعداد جديد(يک) بهش اختصاص بدي.
حالا مي توني با يک حلقه for نتيجه رو نمايش بدي.
پيشنهاد مي کنم از آرايه دو بعدي استفاده کني.
موفق باشي

miladmovie

Active Member
M.Golshan گفت:
يکي از ساده ترين راهها اينه که از ابتدا شروع به خوندن خونه هاي DB کني و اولين مقدار رو توي يک خونه از آرايه بريزي و توي يک آرايه ديگه، مقدار يک رو به اولين خونه اش نسبت بدي(آين همون خونه تعداد هست)، حالا خونه هاي بعدي DB رو که مي خوني، فقط کافيه که توي آرايه اولت search کني، ببين اگه قبلاً خونده شده ، به خونه تعداد مربوط به اون يکي اضافه کني ، اگر هم قبلاً خونده نشده که بايد يه خونه جديد با تعداد جديد(يک) بهش اختصاص بدي.
حالا مي توني با يک حلقه for نتيجه رو نمايش بدي.
پيشنهاد مي کنم از آرايه دو بعدي استفاده کني.
موفق باشي
بهتر تا اونجای که ممکنه کارهاتون رو به MySQL بدید !
اینی که شما گفتی می دونی در سیستم ها بزرگ چه سرباری ایجاد کنه ؟

M.Golshan

New Member
من که يکي از ساده ترين راههاست.
با اين کار نياز به اطلاعات زيادي از کار با DB نداريم و ساده ترين query رو مي گيريم.
اگر کار بزرگ باشه ، پس حرفه اي هم بايد باشه و براي اين کار برنامه نويس بايد اطلاعاتش کامل تر باشه.
چون مشکلات بعدي رو هم پيدا مي کنه
به هر حال ما خلاصه کرديم. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا