Fa ثابت نگه داشتن فایل htlm

zozze

Active Member
سلام دوستان
میخواستم بدونم اگر بخوام فایل htmlی که توی پروژه گذاشتم که قابلیت اسکرول شدن رو داره رو به یه جای خاص صفحه اسکرول کنم و همونجا ثابت نگهش دارم باید چه کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید:-?

michelangelo

Well-Known Member
فکر نکنم خود mmb این قابلیت رو داشته باشه
اما شما توی صفحه ی html که ساختید میتونید از این کد ها که توی اینترنت هست استفاده کنید.(کد رو توی اولین پارامتر صفحه استفاده کنید)

zozze

Active Member
نه من میخوام یه صفحه باز کنم فرض کنید آدرس سایت خودم،صفحه HTMLی رو طراحی نکردم ، فقط از آبجکت اون توی پروژم استفاده کردم.
فرض کنید من میخوام توی بیلدر آدرس سایت مجید آنلاین رو بدم اما وقتی باز شد صفحه نشه جای دیگه صفحه رفت و فقط روی انجمن مالتی مدیا Focus کرده باشه تا کاربر مجبور بشه اینحا کلیک کنه
همین
حالا یه راهنمایی دقیق و کامل تر بهم بکنید اساتید محترم

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
نه من میخوام یه صفحه باز کنم فرض کنید آدرس سایت خودم،صفحه HTMLی رو طراحی نکردم ، فقط از آبجکت اون توی پروژم استفاده کردم.
فرض کنید من میخوام توی بیلدر آدرس سایت مجید آنلاین رو بدم اما وقتی باز شد صفحه نشه جای دیگه صفحه رفت و فقط روی انجمن مالتی مدیا Focus کرده باشه تا کاربر مجبور بشه اینحا کلیک کنه
همین
حالا یه راهنمایی دقیق و کامل تر بهم بکنید اساتید محترم

دقیق نمیدونم این کار رو برای چی میخوایین انجام بدید آخه وقتی کاربری به صفحه مورد نظر شما رفت خیلی راحت میتون روی لینک های دیگه صفحه کلیک کنه و به صفحه مورد نظرش بره

اما اگه منظورت این هست که یه ادرس بار ساختی و کاربر با وارد کردن آدرس مثلا Majidonline.com میخوایی بره به

سایت مورد نظر تو میتونی با یه شرط چک کنی اگه سایت موردنظرت بود که هیچ و اگه نبود یه کاری برات انجام بده

من منظورت رو اینجور فهمیدم اگ غیر این هست

منظورت رو یکم واضحتر و روان تر بگو

zozze

Active Member
من میخوام که یه سایت رو توی html نشون بدم که نه آدرسش معلوم بشه و نه جای دیگه ای از اون فقط یه فرم که تو سایت هست نمایش داده بشه و نشه که صفحه رو اسکرول کرد کادر html رو هم به اندازه اون جایی که میخوام نمایش بده باز میکنم فقط بگید چطور مثلا اسکرول اتوماتیک بیاد به یه اندازه خاص پایین و ثابت بمونه
فک کنم توضیحاتم کافی باشه
فقط سریع هرکسی میدونه کمکم کنه چون گیر افتادم
حتی اگر میشه یه نمونه برام بسازید
بازم تشکر

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب شما شی html بذار فقط ، کلیک راستو اسکرولش رو غیر فعال کن! اونوقت فک نکنم بتونه به آدرسه دیگه ای بره!

zozze

Active Member
خوب دوست من اگر اسکرولش رو بردارم میشه بگید چطور باید اون فرم وسط صفحه قرار بگیره؟
باید یه اسکرول اولیه بشه به صورت اتوماتیک و قبلش هم کلیک راست و اسکرول رو حذف میکنم
اما مشکل اصلی من این اسکرول هست که چطور باید اسکرول بشه تا اونجا که بیفته وسط کادر html پروژه

Saman

این کار رو باید کدها جاوا اسکریپت انجام بدید که اسکرول صفحه html تغییر کنه.

zozze

Active Member
خوب من که بلد نیستم چطور و کجا باید از این کد ها استفاده کنم اگر میشه بیشتر راهنمایی کنید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خوب من که بلد نیستم چطور و کجا باید از این کد ها استفاده کنم اگر میشه بیشتر راهنمایی کنید

به نظر من دیگه باید خودتون دست به کار بشید و برید یاد بگیرید چون فکر نکنم کسی باشه بیاد براتون جاوا اسکریپت رو هم یاد بده

چرا منتظر این هستین که یکی دیگه کار هاتون رو انجام بده برید یه سرچی تو گوگل هم بزنید خوب

zozze

Active Member
اگر عبارت javascript scroll رو در گوگل جستجو گنید، اولین نتیجه این خواهد بود:
How to Scroll the Page With JavaScript

که خیلی خوب میتونه راهنماییتون کنه.

سلام دوست من دستتون درد نکنه من کد مورد نظرم رو پیدا کردم

اما نمیدونم چطور از این توی mmb استفاده کنم لطفا اگر میشه یکم راهنماییم کنید :-?
چون عملی شدن این کد در صورتی هست که توی یه فایل html ذخیره شده باشه،اما به آبجکت html که توی mmb هست که نمیشه کد داخلش رو عوض کرد.باید با کلیدی چیزی این کار رو کرد اما خوب مشکل دارم.
لطفا راهنمایی کنید
مرسی

Saman

خیلی تنبلی آقا. خیلی. من شخصا از کسانی که دنبال لقمه آماده میگردن بدم میاد یا بهتر بگم متنفر هستم.

PHP:
Browser("Browser","javascript:window.scroll(0,150)")

خیلی سخت بوده؟ همه چی آماده فقط کافیه کنار هم چیده بشن.

zozze

Active Member
مرسی که ازم متنفر هستید
ولی خوب نمیدونم از کجا شروع کنم واسه اون که میخوام
مثلا من این کد رو که شما دادین وقتی بلد نیستم باید از خودم بسازم؟خودت بلدی لابد توقع داری منم هرچی مشکل داشتم سه صوت حلش کنم بدون اینکه بخوام فکر کنم؟یا سعی کنم؟
خوب نمیتونم
با این حرفاتون چقد آدمو...
بیخیال مرسی که دادی کد رو:sad:

آخرین ویرایش:

Saman

مرسی که ازم متنفر هستید
ولی خوب نمیدونم از کجا شروع کنم واسه اون که میخوام
مثلا من این کد رو که شما دادین وقتی بلد نیستم باید از خودم بسازم؟خودت بلدی لابد توقع داری منم هرچی مشکل داشتم سه صوت حلش کنم بدون اینکه بخوام فکر کنم؟یا سعی کنم؟
خوب نمیتونم
با این حرفاتون چقد آدمو...
بیخیال مرسی که دادی کد رو:sad:

شما سعی کردی اصلا؟ من اون کد رو از همون منبعی که دوستمون معرفی کردن در آوردم و جهت اطلاع شما باید بگم اولین بارم از این نمونه کدهای جاوا اسکریپت توی مالتی مدیا بیلدر استفاده میکردم. واسه همینه که هیچ بهونه ای از شما قابل قبول نیست.
ببین دوسته من. کلی آموزش تو این انجمن هستش. فقط باید یکم حوصله به خرج بدی و بخونی و انجام بدی. اینکه بشینی و دست رو دست بذاری کد که خودش تولید نمیشه یهو. قرار نیست که یهو قرصشو بخوری. تازه مالتی مدیا بیلدر هم اینقد آسونه که 1 ماه میتونه به سطح متوسط برسی و تقریبا اون چیزایی که تو ذهنته رو پیاده کنی.

موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا