تورو خدا كمك كنيد

mehdi257

New Member
من يك سيستم دارم با سي پي يو 2.6 و رم 512 ولي مدتي است كه وقتي برنامه هاي گرافيكي يا بازي را اجرا مي كنم دستگاه ريست مي شود . من فن هاي سي پي يو و كارت گرافيك را نگاه كردم و كار مي كرد ولي باز هم ريست مشود . بعد از مدتي از پنكه دستي براي خنك كردن آن استفاده كردم و درست شد ديگر ريست نمي شد من مي خواستم بدانم اشكال از كجاست
لطفاْ كمكم كنيد در ضمن دستگاه در جاي نسبتاْ خنكي است
:cry:

majid_ser

New Member
سلام من پيشنهاد ميكنم سري به setupسيستم هم بزني چون اگه هميه اينكارارو كردي اما فكر نكنم تا حالا دماي cpu فزايش داده باشي شايد با تغيير دماي cpu مشكلت حل بشه من خودمم اين مشكل داشتم

mehdi257

New Member
بسيار از دوستان ممنون هستم ولي من يك نكته را بگويم كه فن كارت گرافيكم يكم سفت شده و با فوت كردن نمي چرخه ولي وقي به برق بزنم مي چرخه امكان داره از اين فن باشه

ghoghnuse

Member
دوست من ك ممكن است كمي عجيب به نظر برسد ولي به احتمال زياد اشكال از Power سيستم است . سعي كن از دوستي Power بگيري و مجددا امتحان كني

وقتی گفته با پنکه مشکلش حل شده پس حتما مشکلش حرارتیه !

میتونی یکی دو قطره روغن زیتون یا چرخ خیاطی بریزی تو فن کارت گرافیکت البته محل مخصوصی برای اینکار در پشت فن قرار داره و باید فن رو باز کنی ، بعضی از فن ها هم از بالا روغن میشه ریخت که باید برچسبش رو باز کنی ، اگه گارانتیش تموم شده با خیال راحت این کار رو انجام بده )

برای پردازنده هم همینطور...
حسابی گرد و خاک رو از روی سینک ها و قطعات کامپیوترت پاک کن...
یه تهویه مناسب برای سیستمت راه بنداز ، یه فن از جلو و یکی از پشت...
خمیر سیلیکون رو که گفتم چک کردی ؟ فکر کنم سیستمت بالای دو سال عمر کرده پس حتما لازمه عوض بشه اون خمیرش...

جدیدترین ارسال ها

بالا