توجه:cd-romهاي تقلبي را به جاي اصلي نخريد

hb.mk

New Member
دوستان
مورخه 10/6/84 يك دستگاه CD -ROM سوني 52X با گارانتي شركت سيما تك خريدم
پس از نصب .توسط برنامه Neroمتوجه شدم كه سرعت CD-ROMفوق 24Xميباشد.
اول فكر كردم دستگاهي كه من خريدم ايراد دارد . ولي پس از يك هفته دوندكي وتعويض
CD-ROM توسط شركت فوق CD-ROMجديد نيز داراي سرعت 24Xبوده و لذا CD-ROMهاي
سرعت پايين را با كارتن و برچسب سرعت 52X به مردم فروخته و سود سرشاري نصيب
خود ميكنند.
هنگام خريد حتما" با ضمانت امتحان سرعت ذكر شده بر روي كالا از طرف فروشنده خريد
نماييد

Ali3D

Active Member
از یه برنامه دیگه واسه رایت کردن استفاده کن ببین حداکثر سرعتی که می تونه رایت کنه چقدره بعضی موقع nero قاط می زنه!

آره ، میتونی از Alchohol 120% یا چیزهای دیگه استفاده کنی ... در ضمن ممکنه از CD خام هم باشه ... من هم یک تجربه دارم از کلاشی های آقایان نمایندگی شرکت های بزرگ ... یک بار اون اوایل یک DVD-RW+- pioneer خریدم و بعد که اومدم خونه دیدم که cd های install دستگاه با CD چاپ طراحی شده و روی cd فله کپی شده ... بعد از کلی دوندگی فهمیدم که کار خود نمایندگی هستش که دستگاه را بدوم جعبه و درایور وارد میکنند(با قیمت ارزون تر) و بعد با همون قیمت به مردم میفروشند !!!

hb.mk

New Member
Ali3D گفت:
از یه برنامه دیگه واسه رایت کردن استفاده کن ببین حداکثر سرعتی که می تونه رایت کنه چقدره بعضی موقع nero قاط می زنه!

من با برنامه nero/Extras/Control Drives Speed دو دستگاه سي دي رام وسي دي رايتر رو هم امتحان
كردم درست جواب داد و در مورد دو دستگاه سي دي رام سوني با برچسب سرعت 52Xبرنامه سرعت 24Xرو نشون داد ضمنا" جهت اطلاع بگم سي دي رام با بعضي ماركهاي ديگه هم همين وضعيت رو داره
بحث ما سر گرفتن ضمانت سرعت دستگاه برابر سرعت درج شده برروي كارتن از فروشنده است
دوست گرامي ضمنا" شما هم اگه برنامه اي مطمئن سراغ داريد ارائه فرماييد تا كلاه سر خلق الله نره

Sunboy454

Active Member
معمولا روی سرعتی که نرو نشون میده زیاد نمیشه حساب کرد
اینم یه نوع از دلداری ! ،
آقا چرا به nero انگ بد نامی میزنی ، من CD-RW Sony دارم و سرعت خوندنشو واسم 40x با 24x رایت میزنه و با همین مشخصات هم گرفتم

Opera 8.0

Member
گفتم معمولا نگفتم استثنا
162.gif
162.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا