تكنيكهاي افزايش اولويت دسترسي در موتور جستجو?

شروع موضوع توسط fahimehf ‏10 مارس 2008 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. fahimehf

    fahimehf Member

    ارسال‌ها:
    336
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام به همگي

    تكنينيكهايي كه باعث ميشه سايت ما احتمال بيشتري براي پيدا شدن در موتور جستجو داشته باشه چيه؟
     
    نوشته شده توسط fahimehf در ‏10 مارس 2008
  2. amirds

    amirds New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    1
    تایتل - متا تگ ها - url - استفاده متن به جای عکس و .........
    بهترین راه اینکه به راهنماهایی که خود سرچ انجین ها ارائه میدن مراجعه کنی . اگر هم یه سرچ بکنی (البته اگه خسته نمیشی :lol:) تعداد خیلی زیادی مقاله فارسی و بی نهایت مقاله و کتاب انگلیسی پیدا می کنید .
    به این Search engine optimize گفته میشه که برای خودش عالمیه .

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط amirds در ‏10 مارس 2008
  3. jhoseini

    jhoseini Member

    ارسال‌ها:
    783
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط jhoseini در ‏10 مارس 2008
    arashonline، mohammad_molana، fahimehf و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. Zanguei

    Zanguei Member

    ارسال‌ها:
    324
    تشکر شده:
    101
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط Zanguei در ‏10 مارس 2008
    fahimehf و imanmir از این پست تشکر کرده اند.
  5. firebird

    firebird Member

    ارسال‌ها:
    147
    تشکر شده:
    65
    امتیاز دستاورد:
    16
    بهترین کتابی که من در این مورد دیدم Professional Search Engine Optimization with PHP است. نکاتی داره که هیچ جای دیگه ای پیدا نمی کنید.
     
    نوشته شده توسط firebird در ‏11 مارس 2008
  6. amirds

    amirds New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    1
    دقیقا منظورم SEO بود !!!
    firebird کاملا با این حرف موافقم . کتاب جامع و کاملیه
     
    نوشته شده توسط amirds در ‏11 مارس 2008
  7. fahimehf

    fahimehf Member

    ارسال‌ها:
    336
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    اين كدي كه استفاده كردم آيا مصداق افزايش اولويت دسترسي هست يا مشكل داره؟
    PHP:
    <?php session_start();?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <meta name="description" CONTENT="نام سايت">
    <title>نام سايت</title>

    <?

     //  Get Shamsi_Date now ---------
     
          $y_miladi=date("Y");
          $m_miladi=date("n");
          $d_miladi=date("j");
          $date="$y_miladi-$m_miladi-$d_miladi";
          require_once('miladi_to_shamsi.inc');
          $c=new miladi_to_shamsi();
          $p=$date;
          $c -> to($p);
          $day =$c -> day();
          $month =$c -> month();
          $year =$c -> year();

          $day1 = $day+1; $month1 = $month-1;
          if (strlen($day)==1)     $day = "0$day";
          if (strlen($month)==1)   $month = "0$month";
         
          $HTTP_SESSION_VARS['day'] = $day;
          $HTTP_SESSION_VARS['month'] = $month;
          $HTTP_SESSION_VARS['year'] = $year;
          $date2 = "$year-$month-$day";
         
          // connect DB
          require('connect_to_mysql.php');
             
          // Get News Overtime
          $query = "select time from over_time";
          $result = mysql_query($query);   
          if (!$result)
            require_once('create_tables.php');
          $row = mysql_fetch_row($result);
          $time = $row[0]; 
         
          if ($time==1)
             $t = 7;
          elseif($time==2)
             $t = 14;
          else
             $t = 21;

          if ($month<7)
            $num = 31;
          else
            $num = 30 ;
           
          $sum = ($month * $num ) + $day ;
          $sum = $sum-$t;
          $m = (integer)($sum/$num) ;
          $d = $sum % $num ;

          if (strlen($d)==1)     $d = "0$d";
          if (strlen($m)==1)   $m = "0$m";
          $date1 = "$year-$m-$d";

          //  Get News Types Id
          $array = array('mashhad','national','analys');
          for ($i=0;$i<=2;$i++)    
           {
           $query = "select id from news_type
                     where type = '$array[$i]' "
    ;
           $result = mysql_query($query);  
           $row = mysql_fetch_row($result);
           $type[$i] = $row[0];
           }
           
      $query_news="select body from news";
      $result_news = mysql_query($query_news);
      $num_news=mysql_num_rows($result_news);
     
      while($row = mysql_fetch_row($result_news) )
         {
         $d = $row[2];  
         $m = $row[3];
         if (strlen($d)==1)   $d = "0$d";
         if (strlen($m)==1)   $m = "0$m";    
         $dte =  "$row[4]-$m-$d";
         if ( ($dte>=$date1) && (($row[7]==1 && isset ($HTTP_SESSION_VARS['user']))  || ($row[7]==0)) )
             {
         $img = $row[5];
         $khabar = $row[1];
         $id = $row[0];
         $time = $row[6];

     $title=strtok($khabar,'//');
     $ln=strlen($title);
     $khabar=substr($khabar,$ln+2);
     $khabar_show=strtok($khabar,'///');
     
     print '<meta name="Keywords" CONTENT="'.$khabar.'">';  
             }
          }    
    ?>

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles.css" />
     
     
    آخرین ویرایش: ‏11 مارس 2008
    نوشته شده توسط fahimehf در ‏11 مارس 2008
  8. Zanguei

    Zanguei Member

    ارسال‌ها:
    324
    تشکر شده:
    101
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام دوست عزیز
    شما که کد خاصی اضافه نکردید فقط یک تگ متا description . البته تگ title که خود dreamweaver براتون گذاشته مهمترین عامل برای موتورهای جستجوست. اما بهتر است مقالاتی که من و سایر دوستان معرفی کردیم رو حتما مطالعه بفرمایید.
    موفق باشید.
     
    نوشته شده توسط Zanguei در ‏11 مارس 2008
  9. fahimehf

    fahimehf Member

    ارسال‌ها:
    336
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    چرا ديگه :
    <meta name="Keywords" CONTENT="'.$khabar.'">

    چون توسط كدهاي php چندين بار تكرار ميشه ميخواستم ببينم بازم همون كارايي رو داره يانه !
     
    نوشته شده توسط fahimehf در ‏11 مارس 2008
  10. Zanguei

    Zanguei Member

    ارسال‌ها:
    324
    تشکر شده:
    101
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    آره درست میگید فکر نمی کردم این کد طولانی بینش همچین چیزی باشه :) خوب میتونه تاثیر مثبت برای موتورهای جستجو داشته باشه اما از اون طرف هم تاثیر منفی واسه صفحتون داره. یک سری از کلمات کلیدی مربوط به محتوای سایت رو در این تگ میذارن و اونها رو با یک ویرگول (کاما) از هم جدا میکنن. به عنوان مثال به کد همین سایت مجید آنلاین نگاه کنید. البته هرچند میتونه کمی هم از این کامل تر باشه. ولی دیگه نه به اون کاملی که شما نوشتید. :) در ضمن برای جلوگیری از تکرار شدنش هم میتونید فقط همون کلمه ای که میخواید رو داخل حلقه بذارید نه تمام تگ رو.
    موفق باشید.
     
    آخرین ویرایش: ‏11 مارس 2008
    نوشته شده توسط Zanguei در ‏11 مارس 2008
  11. fahimehf

    fahimehf Member

    ارسال‌ها:
    336
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببخشيد ميشه تاثير منفيش بگيد چيه؟
     
    نوشته شده توسط fahimehf در ‏11 مارس 2008
  12. Zanguei

    Zanguei Member

    ارسال‌ها:
    324
    تشکر شده:
    101
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    تاثیر منفیش اینه که اگه اطلاعات توی بانکتون زیاد بشه یه صفحه با حجم زیاد برای کاربران بارگزاری خواهد شد که نیازی به آن نیست.
    ببینید دوست عزیز. اگر سایت خوبی دارید و میخواید تا در دو موتور جستجوی معروف رنک خوبی داشته باشه پس از خوندن اون مقالاتی که گفتم در موتور جستجوی google عبارت webmaster tools و در موتور جستجوی yahoo عبارت site explorer رو جستجو کنید. به اولین لینک های نمایش داده شده مراجعه کرده و مطابق راهنما عمل کنید.
    موفق باشید.
     
    نوشته شده توسط Zanguei در ‏11 مارس 2008
    fahimehf از این پست تشکر کرده است.
  13. jhoseini

    jhoseini Member

    ارسال‌ها:
    783
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    16
    آخرین ویرایش: ‏13 مارس 2008
    نوشته شده توسط jhoseini در ‏12 مارس 2008
    amirds، fahimehf و Zanguei از این ارسال تشکر کرده اند.
  14. arashonline

    arashonline Active Member

    ارسال‌ها:
    1,118
    تشکر شده:
    356
    امتیاز دستاورد:
    36
    jhoseini بابت لینک های صفحه قبلی ممنونم.
    مورد ( پروتکل meta robots tag ) خیلی مهمه و حتما باید در صفحات رعایت بشه، حتما هم باید اطلاعات بیشتری در موردش داشت !
     
    نوشته شده توسط arashonline در ‏12 مارس 2008
  15. fahimehf

    fahimehf Member

    ارسال‌ها:
    336
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    متشكرم
     
    نوشته شده توسط fahimehf در ‏13 مارس 2008
  16. jhoseini

    jhoseini Member

    ارسال‌ها:
    783
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    16
    اون برنامه نویس خوش ذوق vBulletin اون همه سعی و تلاش کرده سلیقه خرج کرده، برای این فاروم thanks گزاشته که شما ازش استفاده کنید، و برای تشکر اعضای این تاپیک رو نیارید اینجا، و شما همچنان به پست زدن اصرار دارید [​IMG]

    لطفاَ مثل این پست من، پست اضافی نزنید، مرسی : )
     
    آخرین ویرایش: ‏13 مارس 2008
    نوشته شده توسط jhoseini در ‏13 مارس 2008
  17. Zanguei

    Zanguei Member

    ارسال‌ها:
    324
    تشکر شده:
    101
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط Zanguei در ‏13 مارس 2008
    amirds و jhoseini از این پست تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید