تغير دادن size Document

***UNIQUE***

Active Member
میخوام size Document رو از یه Frame به بعد تغییر بدم
با چه کدی اینکار رو انجام بدم؟

***UNIQUE***

Active Member
مثلا" سایز Document من همون صفحه اول اصلی که موقع ایجاد یه New هم باز میشه
500 در 500 پیکسل است من میخوام اینو تغییر بدم به یه سایز دیگه در حین اجرای فایل SWF ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Security9776

Active Member
دوست عزیز ،
اگر شما می خواهید فایلتون رو به صورت exe پابلیش کنید می تونید این کار رو با استفاده از نرم افزار های جانبی انجام بدید مثل دایرکتو ، MDM و MMB و Auto Play Media Studio و ... .
تو explorer هم فکر کنم بشه ( باید بیشتر روش فکر کنم ) .

ولی در کل فایل فلش به تنهایی این قابلیت رو نداره .

***UNIQUE***

Active Member
کد:
تو explorer هم فکر کنم بشه ( باید بیشتر روش فکر کنم ) .

نه فایل من به صورت SWF است
ببخشید میشه بگید منظورتون از خط بالا چیه
(ببخشید سوالم پیش پا افتادست من تو Flash تازه کارم)

Security9776

Active Member
ببینید شما فایل های فلش رو به 3 صورت اصلی می تونید اجرا کنید .
1. به صورت فایل exe در بیارید و بر روی سیستم خودتون استفاده کنید .
2. همون فایل swf خروجی رو اجرا کنید که باید بر روی سیستم شما فلش پلیر نصب شده باشه .
3. اگر هم بخواهید می تونید اون رو به همراه یک فایل html یا ... بر روی اینترنت قرار بدید .

ببینید در مورد روش دوم هیچ کاری نمیشه کرد . ولی در مورد روش اول و سوم میشه کاری رو که می خواهید انجام داد . حالا شما باید ببینی که می خوای فایلت رو exe کنی یا می خوای بزاریش رو اینترنت تا من بتونم بیشتر کمکت کنم .

***UNIQUE***

Active Member
با تشکر از توجهتون
میخوام رو اینترنت بذارم ممنون میشم راهنمایی کنید
باز از هم راهنماییهاتون ممنونم

سلام
اگر بتونيد از يك راهي پارامترهاي تگ Embed Object رو كه براي نشون دادن فلش تو اچ تي ام ال استفاده مي‌شه تغيير بديد اين كار انجم شدنيه .
به تنها احتمالي كه به نظرم ميرسه اين كار توسط جاوااسكريپت امكان پذيره. اندازه نمايش توسط اچ تي ام ال قابل تغييره و شايد بتونيد جاواسكريپتي بنويسيد كه اندازه كادر پخش فلش رو تغيير بده و حتي اگر اينكارو بكنه اندازه نسبت به سمت چپ و بالاي صفحه تغيير مي‌كنه و شايد كلا بدرد نخوره .

بعد التحرير :‌كمي گشتم ديدم اين كار قشنگ رو خود ماكرومديا انجام داده و شما هم مي‌تونين جاوا اسكريپتشو كش برين .

http://macromedia.com/software/dreamweaver/?promoid=BINR
روي View tour كليك كنيد .

بعد از بعد التحرير :
http://www.experts-exchange.com/Web/Browser_Issues/Q_21390006.html
اين هم شايد بدردتان بخورد .

البته فكر كردم ماكرومديا بطور تدريجي اندازشو زياد مي‌كنه كه دقت كردم ديدم اينطور نيست و اول اندازه رو زياد مي‌كنه و بعد يك انيميشن اجرا مي‌كنه كه آدم تصور مي‌كنه اندازه هم تدريجا زياد مي‌شه :)‌ شما هم از اين تكنيك استفاده كنيد بد نيست :)

آخرین ویرایش:

***UNIQUE***

Active Member
کد:
البته فكر كردم ماكرومديا بطور تدريجي اندازشو زياد مي‌كنه كه دقت كردم ديدم اينطور نيست و اول اندازه رو زياد مي‌كنه و بعد يك انيميشن اجرا مي‌كنه كه آدم تصور مي‌كنه اندازه هم تدريجا زياد مي‌شه ‌ شما هم از اين تكنيك استفاده كنيد بد نيست
اینو شما کجا دیدید من آدرسی که شما دادید رفتم فقط کد نوشته بود .؟؟
اگه کدها رو اجرا کردید و به این صورت نمایش داده شد میشه بگید کجا اجرا کردید ؟؟
میدونم سوالام خیلی پیش پا افتادست اما گیج شدم میشه کمک کنید

***UNIQUE*** گفت:
کد:
البته فكر كردم ماكرومديا بطور تدريجي اندازشو زياد مي‌كنه كه دقت كردم ديدم اينطور نيست و اول اندازه رو زياد مي‌كنه و بعد يك انيميشن اجرا مي‌كنه كه آدم تصور مي‌كنه اندازه هم تدريجا زياد مي‌شه ‌ شما هم از اين تكنيك استفاده كنيد بد نيست
اینو شما کجا دیدید من آدرسی که شما دادید رفتم فقط کد نوشته بود .؟؟
اگه کدها رو اجرا کردید و به این صورت نمایش داده شد میشه بگید کجا اجرا کردید ؟؟
میدونم سوالام خیلی پیش پا افتادست اما گیج شدم میشه کمک کنید

سلام :)
آدرس اولي كه نمونه كار ماكرومديا هست . شما مي‌تونيد با كليك راست روي صفحه و بعد از اون View Source جاوا اسكريپت اين كارو ببينيد . ( setSWFDimensions اين يك تابع جاوا اسكريپت هست كه توسط فلش فراخوني ميشه و اندازه فلش رو تغيير ميده . )

آدرس دومي هم يك نمونه ديگه هست .

شما بايد اين تابع رو بوسيله ي فلش فراخواني كنيد تا اندازه فلش رو بزرگ كنه . اين تابع سه آرگومان داره :
objID, شناسه فلش مورد نظرتون هست
width عرض جديد براي فلش
height طول جديد براي فلش

اين تابع رو مي‌تونيد از اكشن اسكريپت با اين خط فرمان فراخواني كنيد .
کد:
getURL("JavaScript:setSWFDimensions ("esmeflash","tool","arz")");

جدیدترین ارسال ها

بالا