تبريك + مستطيل گوشه گرد

شروع موضوع توسط a.gh.n ‏15 سپتامبر 2006 در انجمن زبان HTML

  1. a.gh.n

    a.gh.n Member

    ارسال‌ها:
    175
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام!
    اول تبريك به مناسبت اين فرم
    بعدش آقا حسين echeess/ زحمت كشيدن آموزش ساخت مستطيل گوشه گرد رو دادن!
    من خوندم ولي نتونستم اجراش كنم!
    حالا هم كه فرم تخصصي css اومد (يا شايدم اومده بود) من خواستم از اينجا بپرسم ببينم كدشون درسته كامل؟
     
    نوشته شده توسط a.gh.n در ‏15 سپتامبر 2006
    hadi71120000 از این پست تشکر کرده است.
  2. Elfin-D

    Elfin-D Member

    ارسال‌ها:
    177
    تشکر شده:
    81
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    دوست عزيز
    شما سه راه داريد
    استفاده از css3 كه البته هنوز برخي از بروزرها اون رو ساپورت نميكنن
    استفاده از اموزش ي كه البته گفتيد نتونستيد اجراش كنيد
    اجراي اموزش بنده:
    اين روش رو بساري از سايتهاي بزرگ مثل ياهم براي گرد كردن گوشه هاي مستطسلي استفاده مينكنن
    فرض كنيد شما چهر گوشه داريد به نامهاي:
    .tr
    .tl
    .br
    .bl
    كه به ترتيب گوشه هاي سمت چپ و راست بالا و پايين رو مشخص ميكنند
    اين كدهاي كه مربوط به كليت گوشه ها هست رو در قسمت استايلهاي صفحتون كپي كنيد:
    کد (Text):
    .tr, .tr .tl, .br, .br .bl {
        display:block;
        font-size:0;
        line-height:0;
        margin:0;
        height:6px;
        position:relative;

    }
     
    اين كدها با فرض اين هستند كه ارتفاع عكس شما 6 پيكسل و سل پد 2 پيكسل هست
    كدهاي زير مربوط به ريز جزءهاي گوشه ها هست كه ادرس عكسها و ديگر مشخصات اونها درش مشخصه:
    کد (Text):
    .tr, .br {width:100%;right:-2px}
    .tr .tl, .br .bl{width:100%;left:0px;left:-4px }
    .tr{
    background:transparent url(top right image address) no-repeat  bottom right;top:+2px}
    .tr .tl{
    background:transparent url(top left image address) no-repeat  bottom left;}
    .br{
    background:transparent url(bottom right image address) no-repeat  bottom right; top:-2px}
    .br .bl{
    background:transparent url(bottom left image address) no-repeat  bottom left;}
     
    حالا كافيه در ابتدا و انتهاي تيبل خودتون از تگهاي div به صورت زير استفاده كنيد:
    HTML:

      <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="2">
                <tr>
                  <td><span class="tr"><span class="tl"></span></span>Your data<span class="br"><span class="bl"></span></span></td>
                </tr>
              </table>
     
    موفق و پيروز باشيد
     
    نوشته شده توسط Elfin-D در ‏16 سپتامبر 2006
    hadi71120000 و a.gh.n از این پست تشکر کرده اند.
  3. a.gh.n

    a.gh.n Member

    ارسال‌ها:
    175
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    16
    ممنون ولي مثل اين كه شما از اين كد ها استفاده كردين كه چندتا عكس داره كه گوشه هاش گرده!
    ولي من كد cssبدون نياز به عكس رو لازم داشتم! ;-)
     
    نوشته شده توسط a.gh.n در ‏16 سپتامبر 2006
    hadi71120000 از این پست تشکر کرده است.
  4. Elfin-D

    Elfin-D Member

    ارسال‌ها:
    177
    تشکر شده:
    81
    امتیاز دستاورد:
    16
    دوست عزيز
    اون اموزشي رو كه شما فرموديد هم با استفاده از عكس بود!بدون عكس ممكن نيست مگر با استفاده از css3
     
    نوشته شده توسط Elfin-D در ‏16 سپتامبر 2006
    hadi71120000 از این پست تشکر کرده است.
  5. a.gh.n

    a.gh.n Member

    ارسال‌ها:
    175
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    16
    فكر نمي كنم!
    يه بار بريد به : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=56018
    من قبلا" هم تو سايت محسن طالب تيتر آموزش ش رو ديده بودم كه اتفاقا" جزو پر بازديد ترين ها بود ولي بالا نمياد ديگه!
     
    نوشته شده توسط a.gh.n در ‏16 سپتامبر 2006
    hadi71120000 از این پست تشکر کرده است.
  6. Elfin-D

    Elfin-D Member

    ارسال‌ها:
    177
    تشکر شده:
    81
    امتیاز دستاورد:
    16
    شما ميتونيد براي ff opera , ... از css3 استفاده كنيد و به وسيله ي لينكي كه داديد(البته به شكل ديگه اي)براي ie از عكس استفاده كنيد
    اين رو هم بگم كه اگر روشي بهتر از اين موجود بود هيچ وقت ياهم از اين روش استفاده نميكرد
    مرسي از توجه شما
     
    نوشته شده توسط Elfin-D در ‏16 سپتامبر 2006
  7. a.gh.n

    a.gh.n Member

    ارسال‌ها:
    175
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    16
    ياهم ؟؟؟
    منظورتون رو متوجه نشدم!!
     
    نوشته شده توسط a.gh.n در ‏16 سپتامبر 2006
  8. Elfin-D

    Elfin-D Member

    ارسال‌ها:
    177
    تشکر شده:
    81
    امتیاز دستاورد:
    16
    ياهو هم(ادغام شد:دي)
     
    نوشته شده توسط Elfin-D در ‏16 سپتامبر 2006
  9. a.gh.n

    a.gh.n Member

    ارسال‌ها:
    175
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    16
    خوب ياهو كجاي سايتش از css استفاده كرده كه اينجا استفاده كنه؟؟؟
     
    نوشته شده توسط a.gh.n در ‏16 سپتامبر 2006
  10. tabib_m

    tabib_m Member

    ارسال‌ها:
    689
    تشکر شده:
    268
    امتیاز دستاورد:
    16
    مگه ياهو هميشه از بهترين ها استفاده ميكنه؟
    روي چه اساسي بايد از ياهو برداشت بهترين ها رو كرد؟
     
    نوشته شده توسط tabib_m در ‏16 سپتامبر 2006
    nafas.php از این پست تشکر کرده است.
  11. Ali_ix

    Ali_ix Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,766
    تشکر شده:
    378
    امتیاز دستاورد:
    83
    برای کادرهای لبه گرد بدون عکس یا باید از خصوصیات vendor specific مثل -moz-border-radius و ... استفاده کنید.
    یا اینکه خودتون رو بکشید و با کلی کد نویسی اضافی پیکسل به پیکس اون لبه گرد مورد نظرتونو بازسازی کنید.

    مثلا میتونید div های یک پیکسلی داشته باشید و کنار هم بچینید ! (برای یک گوشه)
    یا اگر میخواید دو سر سک کادر گرد بشه میشه بسته به مقدار گردی مورد نظر n تا div داشت که به ترتیب یک پیکسل - یک پیکسل (یا شادیم دوتا دوتا) عرضشون کم بشه و چنین حالتی ایجاد کنه....

    ولی کلا نسبت به انرژی و وقتی که میبره اصلا توجیه عقلی نداره که از این روش دوم استفاده بشه. (مگر برای نشون دادن قدرت طراحی یا یک نکته و تکنینک خاص در خلال این موضوع)

    /

    من شخصا اگر خیلی برام مهم باهش که لبه گرد داشته باشم از چهار div تو در تو با عکس استفاده میکنم...
    اگر هم زیاد برام مهم نباشه از همون moz استفاده میکنم. ;)

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Ali_ix در ‏17 سپتامبر 2006
    a.gh.n از این پست تشکر کرده است.
  12. mazoolagh

    mazoolagh Active Member

    ارسال‌ها:
    1,381
    تشکر شده:
    167
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام استاد
    من هم از همون تکنیک قدیمی class همراه با کد جاوااسکریپت استفاده میکنم و چون کاملا" پارامتری هست هیچ تغییری در طراحی اصلی لازم نداره.
     
    نوشته شده توسط mazoolagh در ‏17 سپتامبر 2006
    Ali_ix از این پست تشکر کرده است.
  13. mazoolagh

    mazoolagh Active Member

    ارسال‌ها:
    1,381
    تشکر شده:
    167
    امتیاز دستاورد:
    36
    ضمنا" غیر از گرد کردن پخ هم میشه زد!
     
    نوشته شده توسط mazoolagh در ‏17 سپتامبر 2006
  14. a.gh.n

    a.gh.n Member

    ارسال‌ها:
    175
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    16
    دستت درد نكنه علي آقا
     
    نوشته شده توسط a.gh.n در ‏17 سپتامبر 2006
  15. Ali_ix

    Ali_ix Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,766
    تشکر شده:
    378
    امتیاز دستاورد:
    83
    استاد شما از همون قدیم کارتون خیلی درست بوده .... الان دیگه درست تر !

    ما رو از این گنجینه کدهای به درد بخور جاوا اسکریپتتون بی نصیب نگذارید ! :cool:
     
    نوشته شده توسط Ali_ix در ‏17 سپتامبر 2006
  16. amirlol

    amirlol Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,859
    تشکر شده:
    298
    امتیاز دستاورد:
    83
    من که نفهمیدم آخرش لیلی زن بود یا مرد
     
    نوشته شده توسط amirlol در ‏22 سپتامبر 2006
    amin3soot از این پست تشکر کرده است.
  17. siavashmusic

    siavashmusic Active Member

    ارسال‌ها:
    1,509
    تشکر شده:
    609
    امتیاز دستاورد:
    36
    برای نیجه بخش بودن اموزش های اینچنینی مثال +فایل های پیوست شده رکن مهمی هستند شما خیلی کلی توضیح دادید دوستانی که اشنایی ندارد نمیتونند کار کنند
    اکثر اوقات دوستان نیازمند رفع مشکل هستند تا یادگیری اونوقت بدون اطلاعات اولیه و چنین اموزش کلی (رو به حرفه ای) مسلما نمیتونند بهره کوچکی از این زحمات شما ببینند

    پیوست:این انجمن رو توی توضیحات مدیر کل انجمن دیدم ایجاد شده منم یه جورایی دستی بر Css دارم یعنی یه جورایی خیلی دوسش دارم انشالله کم کم آموزش ها شروع میشه
     
    نوشته شده توسط siavashmusic در ‏23 سپتامبر 2006
  18. mazoolagh

    mazoolagh Active Member

    ارسال‌ها:
    1,381
    تشکر شده:
    167
    امتیاز دستاورد:
    36
    آموزش چی؟
     
    نوشته شده توسط mazoolagh در ‏24 سپتامبر 2006
  19. mehdi_25

    mehdi_25 Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    17
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببخشید ها ولی چی شروع میشه ؟

    مگه تا حالا شروع نشده
    منظور شما اینه که بچه هایی که آموزش میدن مثال هایی مرتبط هم به صورت فایل اینجا بزارن ؟ آره ؟
     
    نوشته شده توسط mehdi_25 در ‏26 سپتامبر 2006
  20. amirlol

    amirlol Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,859
    تشکر شده:
    298
    امتیاز دستاورد:
    83
    داش مهدی با اینکه از قیافت می ترسم میگم ولی
    اینو خوب اومدی
     
    نوشته شده توسط amirlol در ‏26 سپتامبر 2006

به اشتراک بگذارید