تایپ شدن متن

mj3a

Active Member
سلام.من دنبال یه چیزی می گشتم که متن رو در mmb تایپ کنه. ابتدا یه جستجویی کردم و یه سورس رو پیدا کردم که الآن اینجا پیوست کردم. سورسِ خیلی خوبی بود ولی مشکل من اینه که اگه وسطِ تایپ شدن، از صفحه خارج بشیم و دوباره به صفحه برگردیم، تایپ رو از اول شروع میکنه و از ادامه ی همون متن قبلی هم شروع میکنه. تازه اگه تا آخره تایپ شدنش هم صبر کنیم، بعد از اینکه دوباره وارد بشیم از اول تایپ میکنه. ممنون میشم درستش کنید. خیلی خیلی ممنون...

پیوست ها

• text-anime.rar
    7.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Singular

Active Member
سورس ویرایش کردم.

پیوست ها

• text-anime.rar
    7.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17

mj3a

Active Member
خیلی ممنون. الآن درست شد. ولی اونجایی که نوشته یکبار تایپ شود، اگه میشه یه کاری بکنید که وقتی دوباره به همون صفحه میریم، به نوشتنش ادامه بده.

mj3a

Active Member
خیلی خیلی ممنون. فقط یه چیزی: من وقتی ران اسکریپت رو توی peroperties می نویسم، فقط صدای تایپ شدنش میاد. اصلا صفحه دیگه بالا نمیاد.
دمت گرم خیلی زحمت دادم

Singular

Active Member
خیلی خیلی ممنون. فقط یه چیزی: من وقتی ران اسکریپت رو توی peroperties می نویسم، فقط صدای تایپ شدنش میاد. اصلا صفحه دیگه بالا نمیاد.
دمت گرم خیلی زحمت دادم

خواهش میکنم

خو شما وقتی که می خواهید کد رو تو اسکریپت صفحه بزارید از اسکریپت تایمر باید استفاده کنی دگ
چون صفحه میخواد لود بشه کد شما هم برنامه رو می خواد درگیر خودش کنه برنامه بالا نمیاد

[PHPS]ScriptTimer("Script-Type3","100")[/PHPS]

mj3a

Active Member
دمت گرم. درست شد. ولی الآن که دارم می بینم، وقتی مثلا حرفِ "ی" درحال تایپ شدنه، از صفحه برم بیرون و دوباره بیام تو، حرفِ "ی" رو دوباره می نویسه درحالی که یه بار نوشته بود! البته زیاد مسئله ی مهمی نیست چون فکر نکنم بازدید کننده بره بیرون و دوباره بیاد ببینه چجوری شده. به هر حال اگه کار خاصی نداره ممنون میشم زحمت این رو هم بکشید. خیلی عذر میخوام این یکی دوروزه زیاد زحمت دادم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا