به زودی در این مکان آموزش فلکس راه اندازی خواهد شد

نظر شما در مورد آموزش فلکس چییست ؟

• موافقم ، خوبه

رای: 8 100.0%
  • برام فرقی نمی کنه

رای: 0 0.0%
  • موفقیت آمیز نخواهد بود ، موافق نیستم

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    8
  • نظرسنجی بسته .

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام .

آقا ما هی میگیم فلش تبدیل شده به یک پلتفرم و زمینه های کاربردش داره زیاد می شه اما خودمون فقط چسبیدیم به وب سایت و مالتی مدیا و گاهاً گیم . واقعاً جای Web Application و Windows Application اینجا خالی هست . حالا که جدیداً آموزش انیمیشن سازی ( به لطف آقا مهرداد ) راه اندازی شده با خودم گفتم آموزش فلکس و ایر هم جاشون خالی نمونه . واسه همین دل رو زدم به دریا و تصمیم گرفتم آموزش فلکس مقدماتی رو شروع کنم .

اما از همین الان پرچم سفید رو می برم بالا و اعلام می کنم که بنده هیچ ادعایی تو این زمینه ندارم و خودم کاملاً مبتدی هستم و تازه دارم یاد می گیرم ، برای همین از دوستان بسیار انتظار کمک دارم تا اگه من کم آوردم به یاری من بیان .

اما واسه این داوطلب شدم که :

اولاً چون تو یادگیری فلکس تنبلی می کردم و دیدم بهترین راه برای یادگیری این هست که به دیگران یاد بدی .
دوماً چون ما به هر حال دهه شصتی هستیم باید دست در دست هم دهیم به مهر ، میهن خویش کنیم آباد .
سومنش هم همون اول گفتم ، چون جای خالیش احساس می شد .

اما آموزش های من مقدماتی هست و پیشرفتش رو احتمالاً در گروه خبرگان فلش ادامه خواهیم داد .(بعد از اتمام دوره مقدماتی).

منبع من هم آموزش های لیندا هست . هر چی ازش یاد گرفتم به شما هم یاد می دم .

یه نظر سنجی هم گذاشتم که چه استقبال بشه و چه نشه آموزش رو شروع می کنم ، اما واسه این نظر سنجی گذاشتم که تعداد تقریبی مخاطب هام و اسماشون رو بدونم . امیدوارم از این آموزش استقبال و وسطش مایوس نشیم ، چون این دیگه مثل Box2D یا آموزش گیم سخت و پیچیده نیست که فقط به درد یه تعداد محدود بخوره .

آموزش ها هم سعی می کنم اوایل هفته بزارم ، چون آخر هفته ها شدیداً درگیر کارای دانشگاه هستم و فرصت ندارم .

ایشالا طی 2 هفته آینده استارت قضیه رو خواهم زد .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:

italiya

New Member
منم موافقم فقط به نظر من بهتره برای این بحث ها بخش ایجاد بشه البته شاید شلوغ بشه ولی من از زمانی که به این دنیای مجازی اومدم برای کار (یک هفته ای می شه) در زمینه فلش سه چهار تا فروم پیدا کردم که همه همینطوری بودن البته فلش پرو رو که می دونید دسته بندی کرده ولی نمی دونم اینقدر ریز شده که مثلا فلکس هم داشته باشه باید ببینم ...
ولی در کل خوبه آموزش ها رو بزارید و تمام زمینه ها رو کار کنید و کنیم اما فقط نظرم رو هم گفتم گفته باشم نگید نگفته

...

جدیدترین ارسال ها

بالا