بهترين دي وي رايتر چيه؟

hamdam

Member
سلام دوستان گل و عزيز

ميخواستم بدونم بهترين دي وي دي رايتر موجود در بازار چي هست و قيمتش چنده

مرسي

ghoghnuse

Member
سلام
بهترين دي وي دي رايتر از نظر قيمت يا كيفيت ؟ براي رايت چند دي وي دي در روز ؟

avinar

New Member
سلام خوبی شما توضیح بدید که دیودی رایتر برای چه کاری میخواهید ایا میخواهید خونه استفاده کنید یا میخواهید باهاش کار کنید در ضمن بستگی داره چه سقف ریالی را برای خرید گذاشته باشید

mr-dvd

New Member
من سونی دارم.
راضیم.
+/-/r/rw/dual میزنه.

آخرین ویرایش:

Hwt

Active Member
نكته اي هست اونم اينه كه قيمت به كيفيت بايد تعدل داشته باشه .
اگه پول مهم نباشه 716 پلكستور فوق العاده است . اما به لحاظ قيمت خيلي مزخرفه چون تقريبا 40 تومن بيشتر از دي وي دي رايتري چون 4163 الجي هست . ضمنا نكته اي كه بايد توجه كنيد اينه كه ملاك خوب بودن براي هر كس كاملا جداگانه حساب ميشه . من دوست دارم دي وي ديهاي قفل دار كپي كنم ميرم سراغ 716 شما دوست داري بي صدا باشه ميري سراغ 4163
ضمنا 4163 ال جي با قيمت 80 تومن تقريبا بهترين انتخاب براي وضع فعلي بازار ايران محسوب ميشه با توجه به قدرت خريد اكثريت اين محصول يه چيز تقريبا خيلي خوبه .

ghoghnuse

Member
دوست من ، دي وي دي رايتر Lg با توجه به قيمتش خيلي خوبه اما يك مشكل داره و آونهم اينه كه داغ مي كنه . و براي مغازه انتخاب خوبي نيست . من با 2 تاشون اين مشكل را داشتم . بدرود .

Hwt

Active Member
من كه عرض كردم هر كدوم براي يه كاري مناسب ترن . من اسمي از مغازه توي اين تاپيك نديدم وگرنه مورد پلكستور 716 براي يه مغازه دار ايده ال ترينه .يا ارزونترش 740 پلكستور

سلام می خواستم یه سوال تازه کارانه ازتون بپرسم اگه جواب بدید ممنون میشم:

ایا دی وی دی رایتر سی دی هم رایت میکنه ؟

آخرین ویرایش:

hamedfardin

Member
من خودم خدمات كامپيوتري دارم....
بهترنها hp و pionner هست...كه پايونير مدل زنبوري با لنز خيلي قوي حدود 45000 تومان..و معموليش هم حدود 36000 تومانه....

ما واسه مشتريهامون پايونير مي بنديم

جدیدترین ارسال ها

بالا