برنامه جهت كار با اف تي پي

d@nyal

Member
مرسي از همه

ميشه راجع به مزيتاشونم بنوسيسد .آخه نميشه بدون نرم افزار با اف تي پي كار كرد ؟

آخرین ویرایش:

alireza-metal

Active Member
cute ftp ---- سرعتش فوق العاده هستش ---- امنیتشم بالاست ---- کار کردن باهاش راحته

oxygenws

Active Member
شدیدا به دوستانی که با cute FTP کار می کنند توصیه می کنم کمی با filezilla کار کنند (من خودم چنین بودم و مهاجرت کردم)

- امنیت بالا (اتصال به ftp یا ftps یا ...)
- سرعت بالا (فشرده کردن اطلاعات قبل از ارسال و باز کردن در سمت سرور)
- بازم سرعت بالا!! (چندین اتصال همزمان، چه در زمان بالاگذاری فایل، چه مرور کردن سرور و ...)
- تنظیمات راحت (خیلی تنظیمات میشه روش انجام داد، همه چیش تغییر می کنه)
- قابلیت منتقل شدن (اطلاعات اتصال ها و تنظیمات رو توی registry ویندوز نمی ریزه و با تغییر سیستم عامل و ... مشکلی پیش نمیاد)
- و ...

ady_constantine

Active Member
من با filezilla کار نکردم ولی FlashFXP را خیلی دوست دارم . قطعا از cute ftp بهتر است .

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اسم از 500 تا نرم افزار بردید ولی دریغ از یه لینک !
اگه میشه آقای اکسیژن اینfilezillaرا برای ما لینک بزاره ممنون میشیم

skh_med

Member
بهترین نرم افزار ها در آخرین نظر سنجی انجام شده :
1- Cute Ftp
2- Ace Ftp
3- Ws -ftp
اگه خواستی بگو لینکش رو بذازم واسه Downalod

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا من file zilla رو دانلود کردم ولي در قسمت port که مقدار پيشفرض 21 را داره چي بايد نوشت من با اين مقدار login شدم

واقعا اين پورت مربوط به چي ميشه ؟؟؟

iranianpep

Member
من در شرايط کاري يکسان! هم Cute Ftp رو آزمايش کردم و هم Smart Ftp که دومي جواب داد. ورژن 1.5.991 منظورمه. چون خيلي وقت پيش دانلود کردم لينکشو ندارم. البته برنامه 30 روزه است. کرکش رو پيدا نکردم.

oxygenws

Active Member
سلام، ببخشید که دیر شد...
filezilla یک نرم افزار بازمتن و رایگانه :)
احتیاج به کرک و رجیستر و ... نداره.

در مورد پورت 21 هم، این پورت FTP است، البته FTP عادی، اگر می خوای FTPsecure کار کنی، پورتش فرق می کنه، که می تونی خود filezilla رو تنظیم کنی که کلا با FTPsecure کار کنه.

توی بخش تنظیمات filezilla حتما دستکاری بکن، تنظیمات خوبی داره، مثل ارسال چندین فایل در یک زمان و فشرده سازی فایل ها، قبل از ارسال.

سایت رسمیش هم اینه:
http://filezilla.sourceforge.net/

و می تونید آخرین نسخه (در زمان ارسال این مطلب) رو از اینجا بگیرید (نسخه 2.2.18): (لینک پایین، لینک مستقیم دانلود نیست)
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=21558&package_id=15149&release_id=380899

موفق باشید.

oxygenws

Active Member
ftps به صورت امن به ftp وصل میشه، همین.
البته به همین خاطر، داده های منتقل شده، حجم بیشتری خواهند داشت (چون انکود میشن) و در نتیجه کلا کمی سرعت کند خواهد شد.
اما می تونید مطمئن باشید که کسی نام کاربری و رمز عبور و داده های منتقل شده رو نمی تونه به دست بیاره.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا