برداشتن بک گراند از فلش

naeim_h

New Member
سلام
من يک سؤال دارم.اونم اينه که: من يک سايت دارم به فرمت اچ تی ام ال که بک گراند سايت را يک عکس گذشتم
حالا ميخوام با فلش يک منو درست کنم که 4-5 تا ايتم داشته باشه و وقتی با موسه روش بيايی بالا و پايين بره
خوب اينو ميتونم درست کنم.مشکلم اينه که چجری به فلش بگم که بک گراند سفيد زيرشو نشون نده تا عکسه خوده سايت زيرش معلوم باشه
مرسی از جوابتون

PANII

Member
خوب اینجاست که باید به بازدید کننده کلک بزنی جایی که قراره منو بیاد را دقیق وارسی (منظورم جای عکس )
حالا همون تیکه از عکست را بیار داخل فلش که منو میره روش

با کد نویسی جاوا هم می تونی بک گراند را برداری (اگر فایلش را پیدا کردم براتون میگذارم )البته این کار فقط در اینتر نت اکسپلوره جواب میده پس همون روش اول بهتره

aminflash

Member
panii گفت:
خوب اینجاست که باید به بازدید کننده کلک بزنی جایی که قراره منو بیاد را دقیق وارسی (منظورم جای عکس )
حالا همون تیکه از عکست را بیار داخل فلش که منو میره روش

با کد نویسی جاوا هم می تونی بک گراند را برداری (اگر فایلش را پیدا کردم براتون میگذارم )البته این کار فقط در اینتر نت اکسپلوره جواب میده پس همون روش اول بهتره
پانی جان این کلک ها لازم نیست! به تاپیکی که دادم یه سر بزن!

naeim_h

New Member
آقا امين دستت درد نکنه ،ا
مين درست ميگه.
خيلی روش جالبيه.تويه فايرفوکس هم جواب ميده.
فقط يک سؤال ديگه.من وقتی با ايکس پی يک سايت رو چک ميکنم قسمتی که فلش درش هست،مثلا منو وقتی با موس روش ميرم اجرا نميشه،ولی يک کادر نقتچين دوره فلش مياد،وقتی روی فلش کليک ميکنم تازه منو شروع به کار ميکنه
با ويندوز Me اين مشکل نيست.کسی ميدونه از چی اينجوری ميشه؟

aminflash

Member
مال من تا 1 ماه پیش این شکلی نبود ولی یه ماهه این ریختی که میگی شده! کسی بگه چشه منم خوشحال میشم!

جدیدترین ارسال ها

بالا