MahdiMarvi
Member
با هدیه سلام
دوستان من می خواستم بدونم چگونه می شود پورت های باز يك كامپيوتر رو فهمید؟
از کمک شما ممنونم
دوستان من می خواستم بدونم چگونه می شود پورت های باز يك كامپيوتر رو فهمید؟
از کمک شما ممنونم
سلام60733 گفت:سلام دوستان
كس هست كه مسلط به شناسايي پورت باشه
اگه از دوستان كسي مي تونه به من هم كمك كنه .ممنونم .من اين برنامه xnetstate رو دارم اما نمي تونم باهاش كار كنم .در ثاني با netstat خود run ويندوز ميبينم اماتشخيص دادنش برام مشكله.
ممنون ميشم از دوستان كمك كن
اهداف اين سايت : هدف از راه اندازي اين انجمنها صرفا كمك و حل مشكلات كاربران در زمينه فعاليتهاي اين سايت كه اين فعاليتها عبارتند از طراحي گرافيك ، طراحي سايت ، برنامه نويسي ، مالتي مديا و چند موضوع عمومي كامپيوتر .

منظور من اينكه من چطوري ميتونم يه پورت باز براي نفوذ پيدا كنم.يا دقيقتر پيدا كردنش به چه عواملي بستگي داره؟؟؟؟
ممنون !babak_sateli گفت:دوستان عزيز
مي نگفتم كه بحث نكنيد. اتفاقا اين محل براي بحث ساخته شده است.
اما اگر موضوع بخواهد به سمت نفوذ به سيستم ديگران و آزار و اذيت باشد من آن را
حذف خواهم كرد.
منظور من اينكه من چطوري ميتونم يه پورت باز براي نفوذ پيدا كنم.يا دقيقتر پيدا كردنش به چه عواملي بستگي داره؟؟؟؟
تا به حال اين موضوع هيچ مشكلي نداشته و به راحتي مي توانيد مبحث آن را پيگيري نماييد.
اين تنها يك اخطار بود به خاطر علتي كه ذكر كردم.
طرف صحبت من هم شخص خاصي نبوده. با تشكر
:roll: 
دوستان عزيز60733 گفت:سلام
جناب اقاي ساطلعي استاد وسرور عزيزم
اميدوارم با شناختي كه از كاربران پيداكرديد تذكرات دقيق بفرماييد...........نه قصد هك كردن دارم نه قصد ازار واذيت كسي
تا به حال اين موضوع هيچ مشكلي نداشته و به راحتي مي توانيد مبحث آن را پيگيري نماييد. اين تنها يك اخطار بود به خاطر علتي كه ذكر كردم.
البته ديگه اونجوري هم نيست ! مساپلي هست كه فقط مربوط به مرحله نفوذ و سوء استفاده از آسيبپذيري ميشه ! كه ميشه اونارو نگفت !Sir_iranian گفت:آقا بابك عزيزم شما تا وقتي بلد نباشي هك كني نميتوني جلوي هك رو بگيري پس بزار بچه ها چيزايي رو كه بلدن به هم ياد بدن ! خيلي گير ميدي !!!![]()