باگی در فلش، باگی در من

yuksel

New Member
با سلام و احترام خدمت دوستان.

بنده زمانی که مشغول کار بر روی یک template فلش بودم متوجه یک اشکال شدم و اینجا مطرحش می کنم تا بفهمم این باگ در فلش هست یا در من ؟

توضیح مشکل: روی یک هد فلش یک منوی عمودی قرار داره. وقتی می خوایم هریک از Button های این منو رو تغییر بدیم. همشون باهم تغییر می کنند. یعنی ظاهرا یک خصوصیتشون به هم متصل هست و وقتی روی یکی تغییری رو اعمال می کنی بقیه هم به تبعیت از اون تغییر پیدا می کنند.
جالبش اینجاست که وقتی Preview ازش می گیرم. هر تغییری که در هر Button دادم، فقط در Button اول اعمال شده و بقیه دکمه ها عینا مثل اولشون ثابت موندن.

حالا این مشکل اگر انسانی هست لطفا بفرمایید چطور می شه حلش کرد؟

خیلی ممنونم!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشكر از پديده جان

شما از دكمه ها تون كپي گرفته ايد به همين خاطره كه به اينصورت ميشه از روش پديده جان بريد مشكلتون حل ميشه

موفق باشيد

arashtavoosi

Active Member
البته یه امکان دیگه هم وجود داره البته خیلی بعیده ولی چون گفتن در زمان ران درست می شه مطرح می کنم شاید این باشه.

کامپوننت هایی که با as2 نوشته می شن اگه livepreview مجزا داشته باشن تا زمانی که compiled clip نشده باشن درست کار می کنن ولی به محض اینکه convert to compiled clip روشون انجام بشه livepreview شون مشترک می شه و هر کدوم رو تغییر بدی بقیه هم تغییر می کنن البته در زمان اجرا درست کار می کنند.
با این همه گفتم خیلی بعید که همچین مشکلی باشه :wink:

yuksel

New Member
از دوستان جهت پاسخ های دقیقشون متشکرم. مشکل حل شد. با این حال بعد از حل مشکل با لینک های دکمه ها هم مشکل داشتیم که به مدد action Script کمی تا قسمتی حل شد و الان صحیح و سالم کار میکنه.
از دوستان متشکرم شدیدا!

در ضمن گمونم :دی این smily باید باشه =>>> :D

جدیدترین ارسال ها

بالا