بارزام آمد !

Erfan

Active Member
به به به !!!
سلام عرض کردیم ...
کسی هست در اینجا ما رو تحویل بگیره .. ؟

یا هنوز کسی ما رو به خاطر داره ؟ شهرام کجاست ؟ مصطفی کوشش ؟ لیند, بابک, بقیه رو یادم نیست ...
آهان .. مهراد کجاست ... وااااااااااااااااااااااااای سایان جونم خوبه ؟ کجاست ؟

دلم خیلی برا اینجا تنگ شده بود ... برای همه چیزش .. دعوا ها سر پست های الکی ... اون همه بحث های جالب که سرش بیشتر مواقع همدیگه رو گاز میگرفتیم ....

مصطفی ما رو به خاطر داری ؟
شهرام تو چطور ؟

بارزام هستم ... پسری که خاطره گذشته اش را دیگر به فراموشی سپرده ! کسی که گاه گداری اینجا رو دوست میداشت عاشقانه !

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا ورود دوبارتونو تبریک میگم !
ولی خدایی این پست به انجمنی که انتخاب کردی چه ربطی داشت ؟ نکنه قبلا اینجا فعال بودید ؟؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اقا بارزام خوش اومدی ولی با اجازه شما این تاپیک رو منتقل میکنم به جای درستش!

انتقال - سارا

Erfan

Active Member
فکرش رو میکردم کسی ما رو به خاطر نداشته باشه ... از مدیر انجمن عزیز هم قدر دانی میکنم به خاطرحس وظیفه خود در این تاپیک ...

ولی باید عرض کنم ما هم وقتی اینجا شبانه روز فعالیت میکردیم با فرستادن هر گونه پست نا به هنجاری در این تاپیک آموزشی مخالفت میکردیم ...

شهرام قضیه اون مهدی کو یادته ؟ همونی که وبلاگش رو توی تاپیک معرفی کرد و منم ترتیب بلاگش رو دادم ....

همه ما رو فراموش کردن ...

hamid ir

Well-Known Member
بارزام من تورو یادمه.غصه نخور
283.gif

Erfan

Active Member
حمید من تو رو فک کنم یادمه ... درخواست به بنر داده بودی درسته ؟ یا یه همچین چیزی ....

mostafa_az

Well-Known Member
سلام محسن . اینجانب شما را به یاد داشته بیدم .
15.gif

خیلی خیلی خوش اومدی پسرم . خوشحالمون کردی .
181.gif

مخلصیم
مصطفی

Erfan

Active Member
mostafa_az گفت:
سلام محسن . اینجانب شما را به یاد داشته بیدم .
15.gif

خیلی خیلی خوش اومدی پسرم . خوشحالمون کردی .
181.gif

مخلصیم
مصطفی

خب خدمت شما مصطفی عزیز عرض کنم که ... در درجه اول اسم من تا اونجایی که اطلاع دارم محمد هست نه محسن ... هر چند هیچ تفاوتی نمیکنه ... :neutral: :neutral: :neutral:
در ضمن خوبی شما عزیز ... مدیر شدی ... دیگه با اعضا نمیپری ... دست خوش بابا رفیق ...

قضیه اون محسن چاوشی که یادت هست ..؟ اون شب ساعت 2 داشتیم باهاش میچتیدیم ... من فقط اومدم بگم که زنده ام و بعدش یه حالی از رفیق رفقا بپرسم و برم ...

وقتی که ترم جدید شروع شد دیگه مثل همیشه باید بریم و دیگه فکر آنلاین شدن رو از سرمون بندازیم بیرون ... ولی تا وقتی که هستیم میام اینجا ... :wink: :wink:

میگم مصطفی از شهرام خبر داری ؟ کجاست ؟ اصلاً انگار پیداش نیست ... ؟ :cry: :cry: :cry: :cry:

mostafa_az

Well-Known Member
آخ شرمنده محمد جان چرا من این یه هفته اسم همه رو جابجا میگم .
169.gif

آره محسن چاووشی هم خوب یادمه . عجب حالی ازش گرفتیم . تا اون باشه دیگه از زیر پول دادن در نره .
171.gif

شهرام هم همینوراست . پیداش میشه .

مخلصیم
مصطفی

آخرین ویرایش:

FashisT

Active Member
اوه! سرطان موسمی !! چطوری؟ خوبی؟ کجا بودی؟ یادمه یه بار کلید کرده بودی روزی 3-4 نا اموزش بزاری!! 7-8 ماه شد دیگه؟ یاد بیشتر!
بمون بابا منم چند ماهی نبودم! یواش یواش دارم برمیگردم!
..
راستی عیبی هم نداره انجمن فتوشاپ دوستانه ترین انجمن سایت هست این چیزها زیاد عجیب نیست!
فعلا

Erfan

Active Member
FashisT گفت:
اوه! سرطان موسمی !! چطوری؟ خوبی؟ کجا بودی؟ یادمه یه بار کلید کرده بودی روزی 3-4 نا اموزش بزاری!! 7-8 ماه شد دیگه؟ یاد بیشتر!
بمون بابا منم چند ماهی نبودم! یواش یواش دارم برمیگردم!
..
راستی عیبی هم نداره انجمن فتوشاپ دوستانه ترین انجمن سایت هست این چیزها زیاد عجیب نیست!
فعلا

باشه بقیه آموزش ها رو میذارم و میرم ... میگم شهرام شماره ات رو برام میفرستی ... میخوام داشته باشم ... پی ام خصوصی بده باشه داداشی ...

سرطان هم الان میگم کیه ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: دلت میاد !!!

Erfan

Active Member
mostafa_az گفت:
آخ شرمنده محمد جان چرا من این یه هفته اسم همه رو جابجا میگم .
169.gif

آره محسن چاووشی هم خوب یادمه . عجب حالی ازش گرفتیم . تا اون باشه دیگه از زیر پول دادن در نره .
171.gif

شهرام هم همینوراست . پیداش میشه .

مخلصیم
مصطفی

اشکالی نداره مصطفی جان شما هر چه دوست داری بگو عزیز ...
هنوز آرشیو اون شب مسنجر رو دارم و با خوندن کلی حال کردم .. . دیدی این محسن گند زد به همه چیز ... داشتیم باهاش راه میومدیم و اون راه نیومد ....

منتظر ادامه آموزش ها بارزام باشید ...

تا بعد ... راستی مصطفی جون شماره داری ؟

Mandana

Active Member
سلام یارو.منو که یادت نیس اما خیلی خوش اومتی
6035.gif

1950.gif
4423.gif

4423.gif
1950.gif

1950.gif
4423.gif

4423.gif
1950.gif

انشالله این سری یهو ناپدید نشی
2298.gif

P.A.Y.T.O.N

Active Member
آقا ما هر سری میایم اینجا نوشته بارزام آمد !!
آمدی ولی حالا چرا ؟! :cool:

Erfan

Active Member
abtin_khosravi گفت:
سلام یارو.منو که یادت نیس اما خیلی خوش اومتی
6035.gif

1950.gif
4423.gif

4423.gif
1950.gif

1950.gif
4423.gif

4423.gif
1950.gif

انشالله این سری یهو ناپدید نشی
2298.gif

به به به به به به .... به به به به به به .... به به به به به به .... به به به به به به .... به به به به به به ....

آقای آبتین خسروی مفقود شده ... چی شد که یهو پیدات شد ... از بسکی ایمیل و پی ام و از این چیزا برات فرستادیم پاک نا امید شدیم ...

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟

عجب این فروم شلوغ شده ها ... ! درست مثل قدیم نیست ... همه اعضا هستن ... پس مهرداد و سایان کوشن ؟ فکر کنم قبلنا مهرداد مدیر انجمن گرافیک بود هان ؟
انصراف داد ...

آبتین به خدا اگه دستم بهت برسه درسته خفه ات میکنم ... یارو منم تا تو !! تویی که گذری پیدات میشه ...

خلاصه اندکی مسرور شدیم از دیدن اینترنتی اعضاء !

خوشم آمد ...

آبتین خسروی محکوم به تبعید .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mandana

Active Member
Burzum گفت:
به به به به به به .... به به به به به به .... به به به به به به .... به به به به به به .... به به به به به به ....

آقای آبتین خسروی مفقود شده ... چی شد که یهو پیدات شد ... از بسکی ایمیل و پی ام و از این چیزا برات فرستادیم پاک نا امید شدیم ...

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟

عجب این فروم شلوغ شده ها ... ! درست مثل قدیم نیست ... همه اعضا هستن ... پس مهرداد و سایان کوشن ؟ فکر کنم قبلنا مهرداد مدیر انجمن گرافیک بود هان ؟
انصراف داد ...

آبتین به خدا اگه دستم بهت برسه درسته خفه ات میکنم ... یارو منم تا تو !! تویی که گذری پیدات میشه ...

خلاصه اندکی مسرور شدیم از دیدن اینترنتی اعضاء !

خوشم آمد ...

آبتین خسروی محکوم به تبعید .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

برادر بارزام چرا بهتان میزنی؟ما نه ایمیل داشتیم از یو نه چیز دیگر!!!
بهدشم
ما که عمریست در اینجا آواره ایم
baby.gif

خیلی وقته برگشتم
تو دیر کردی بشر
1501.gif

فکر نمی کردم منو یادت باشه بادوم هندی.کجا بیدی نبیدی؟!!!
4522.gif

حکم من خیلی وقته صادر شد.اما عفو بهم خورد
2355.gif

برو فکر خودت باش بیچاره.سرت فردا بالا داره
hanged.gif

مهرداد رو پس از سربازی ندیدم دیگه.سایان هم تو بیمس ولو بود الان یحتمل مُرده
cry2.gif

خلاصه امیدوارم مثل قبل فعال و اکتیو و اینجور چیزا ببینمت
قربون یارو!!!
999.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا