asm_13 گفت:
وای بسه
بابا آدم که روز اول که بدنیا اومد نمینونه راه بره ما هم همینطور
سینا جان از راهنماییت ممنون من شرمنده م از این به بعد یک سرچ می کنم بعد می پرسم
این یکی هم رو داشته باش - وی بی 6 تصب کردم تکست باکس ها رو راست به چپ نمیکنه ؟؟؟
راهنمایی می کنی؟ حتی بانک اطلاعاتی اکسس رو که فارسی باشه با علامت سوال نشون می ده !! قبلا اینجوری نبودا !!! نمیدونم چش شده ؟
مرسی
این آخریش بود
ما مخلصيم
حتي اگه هزار تا هم سوال بپرسي و من بلد باشم حتما بهت جواب ميدم و خوشحالم ميشم كه بتونم مشكلت رو حل كنم در مورد جستجو تو سايت هم ايشالا را ميوفتي
Holiness گفت:
بسم الله الرحمن الرحيم
و سلام علي ال يس
سلام
باز هم ممنون
ولي ميخواستم بدونم از كجا ميشه اين framework را نصب كرد؟ ميشه از اينترنت دونلودش كرد يا ميتونم هيچ جوري توي setup برنامم بذارمش؟
متشكر
اگه بخواين برنامه هايي كه تو vb.net نوشتين تو همه ي ويندوز ها كار كنه دو تا چيز اساسي لازمه كه يكيشو نويد جان زحمت كشيد گفت كه اساسي تره و اون يكي اينه كه براي نصب خود framework بايد ورژن IE بالا باشه مثلا ورژن 6 خوبه
و براي اينكه بتونين Framework رو همراه برنامه setup بزارين ميتونين از يه پچ استفاده كنين به اسم dot net fx كه تو سايت خود مايكرو سافت فكر كنم بشه پيدا كرد هجمشم حدود 24 مگا بايت هستش اين در صورتيه كه بخواين با Setup خود visual studio.net بسازين
روش ديگه و راحتتر اينه كه ميتونين از نرم افزار install shield استفاده كنين كه خودش هم ميتونه IE رو آپديت كنه و هم dotnetframework رو نصب كنه
و اما مشكل فارسي : يكي از امكانات vb.net يونيكد كردن حروف هستش كه اگه بتونين از اين روش استفاده كنين مشكل فارسي نخواهيد داشت و اما روش دوم براي فارسي استفاده از ocx هستش كه اگه بتونين ocx هاي درست و مجاني رو پيدا كنين كارتون حل ميشه
در ضمن يه چيزي رو هم بگم من يه زماني خيلي به دنباله اين بودم كه برنامه اي تو vb.net مينويسم تو همه ي نسخه هاي ويندوز اجرا بشه از 95 تا بگير برو ... تا حدودي هم به نتيجه رسيدم و تونستم اينكارو انجام بدم ولي به بهترين نتيجه اي كه رسيدم اين بود كه اگه برناممو ميخوام با vb.net بنويسم بايد ويندوز هاي 98 يا se يا me يا عربي خلاصه نسخه هاي قبل از xp رو بايد بي خيال شد چون اگه از يه طرف ايراد رو حل كني از طرف ديگه ايراد ميده خلاصه ارزششو نداره
مخلصيم
-----------------------
سينا