اکشن اسکریپت

shahrooz_wildbo

New Member
سلام.
من این سوال برام پیش اومده که تو این بازی های فلش اونایی که با تیر یه چیزی رو نابود میکنن.چطوری درست شدن!
یا اینکه مثلا ماشین سواری می کنیم چطوری برخورد با شی رو تشخیص میده و عقب میاد.
اگه یه توضیح کامل بدین ممنون میشم و یا اینکه سایتی رو بهم معرفی کنید که کاملا توضیح بده.(خیلی کامل)
در ضمن یه سوال دیگم در مورد لودینگ داشتم.
این لودینگهایی که هست.
مثلا من یه سورس رو دانلود کردم می خوام بذارم اول فلشم که وقتی آپلودش کردم اول لود بشه بعد فلشم بیاد.
باید چی کار کنم؟چون این سورسی که دانلود کردم یه عکسه که نوشته لودینگ بعد جلو عقب میره و فقط یه بار این کار اتفاق میفته ولی من میخوام تا وقتی فلش بارگزای میشه ادامه بده.
اگه ممکنه در مورد ساخت لودینگ هم یه توضیحی بدین.
ممنون

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

براي سوال اول شما براي اينكار از كد
PHP:
hitTest();
استفاده ميشه سرچ كني در موردش بحث شده قبلا

براي سوال دئمتون شما بايد اون لودينگ رو در فرم اول فلشتون كپي كنيد و در فرم اول اكشن

PHP:
stop();

را بزاريد براي دانلود لودينگ در انجمن سرچ كنيد در قسمت بانك فايل هاي فلش من خودم گذاشتم

موفق باشيد

shahrooz_wildbo

New Member
سلام دوست من

براي سوال اول شما براي اينكار از كد
PHP:
hitTest();
استفاده ميشه سرچ كني در موردش بحث شده قبلا

براي سوال دئمتون شما بايد اون لودينگ رو در فرم اول فلشتون كپي كنيد و در فرم اول اكشن

PHP:
stop();

را بزاريد براي دانلود لودينگ در انجمن سرچ كنيد در قسمت بانك فايل هاي فلش من خودم گذاشتم

موفق باشيد

با سلام.
ممنونم از راهنمایی شما.
در مورد لودینگ باید بگم من از همون سورسی که دانلود کردم می خوام استفاده کنم.اما منظور شما ازاینکه گفتین توی فرم اول کپی کنم و در فرم اول اون اکشن رو وارد کنم نفهمیدم.
اگه یکم بیشتر توضیح بدید خیلی خیلی ممنون میشم چون من تازه کار با فلش رو آغاز کردم.
متشکرم.
در ضمن دوستی که آدرس وبلاگشون رو به من دادن بازم ازشون تشکر میکنم اما اشکالشون اینجاست که اونا کد آماده رو دادن اما توضیحی راجع بهش ندادن.
یعنی من ثالث اگه وارد وبلاگ این آقا بشم فقط کد رو کپی و پیست می کنم ولی نمیدونم دارم چیکار می کنم!

shahrooz_wildbo

New Member
خیلی عذر می خوام این موضوضع رو یادم رفت اضافه کنم.
تا اونجایی که من میدونم اکشن استاپ برای متوقف کردن به کار میره اما من میخوام تا بارگزاری کامل فلش همچنان ادامه بده.
ممنونم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما در همون فرم اول در قسمت تايملين اكشن Stop() را وارد كن بعد كه ميخواي لودينگتو تست كني دوبار Ctrl + Enter رو بزن ميبيني كه لودينگت شروع به پر كردن ميكنه

اكشن Stop براي اونجا به اين علته كه تا لودينگ كاملا بار گزاري نشده باشه به فرم بعدي نره

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا