هاستینگ ایرانی فعلآ موجود نمی باشد. ولی خارجیشو من سراغ دارم !!!!!
amirlol Well-Known Member Aug 18, 2005 #1 هاستینگ ایرانی فعلآ موجود نمی باشد. ولی خارجیشو من سراغ دارم !!!!!
A Amir900 New Member Aug 18, 2005 #2 ba salam khoobi? shoma mitooned az magazine shabake estefade koned choon makhsoose hamen karhast :twisted: bye
ba salam khoobi? shoma mitooned az magazine shabake estefade koned choon makhsoose hamen karhast :twisted: bye
A (azar) Member Aug 18, 2005 #4 سلام ميخواستم بدانم در كداميك از مراكز اينترنتي ميتوانم يك فضا براي ايجاد سايت شخصي خريداري كنم كه اي اس پي دات نت ورژن 2 را بتوانه پشتيباني بكنه؟ لطفا اگه كسي ميدانه راهنمايي كنه . ممنونم
سلام ميخواستم بدانم در كداميك از مراكز اينترنتي ميتوانم يك فضا براي ايجاد سايت شخصي خريداري كنم كه اي اس پي دات نت ورژن 2 را بتوانه پشتيباني بكنه؟ لطفا اگه كسي ميدانه راهنمايي كنه . ممنونم
ToFaN Well-Known Member Aug 18, 2005 #5 (azar) گفت: سلام ميخواستم بدانم در كداميك از مراكز اينترنتي ميتوانم يك فضا براي ايجاد سايت شخصي خريداري كنم كه اي اس پي دات نت ورژن 2 را بتوانه پشتيباني بكنه؟ لطفا اگه كسي ميدانه راهنمايي كنه . ممنونم کلیک کنید تا باز شود... هاستينگ ايراني يا خارجي؟؟؟
(azar) گفت: سلام ميخواستم بدانم در كداميك از مراكز اينترنتي ميتوانم يك فضا براي ايجاد سايت شخصي خريداري كنم كه اي اس پي دات نت ورژن 2 را بتوانه پشتيباني بكنه؟ لطفا اگه كسي ميدانه راهنمايي كنه . ممنونم کلیک کنید تا باز شود... هاستينگ ايراني يا خارجي؟؟؟