اين ديگه پي‌گيري جدي لازم داره...!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pirooz

Member
قاعدتاْ اين مشكل رو آقا مجيد بايد حل كنن!
البته من به صورت خصوصي اين مشكل رو براي آقا مجيد ارسال كرده بودم ولي بعد از گذشت سه چهار روز ظاهراْ هنوز وقت نكردن كه اين نامه‌ها رو بخونن.
گفتم شايد اينجا يكي بهش رسيدگي كنه :(

يك مسئله هست كه ذهن من رو به خودش مشغول كرده. در واقع راجع به اون گله و شكايت دارم و اون اينه كه با كلي اميد و آرزو وارد سايت شما مي‏شم. حالا يا خودم يه تاپيك مي‏ذارم يا اينكه از تاپيك‏هايي كه دوستان گذاشتن و به نظر خيلي جالب مي‏ياد، استفاده مي‏كنم بعدش هم با انتخاب گزينه «وقتي به اين سؤال پاسخ داده شد به من خبر بده»، در واقع درخواست مي‏كنم كه وقتي به مطلب مورد علاقه خودم جواب داده شد، به من ايميل زده بشه.
خوب فردا مراجعه مي‏كنم به صفحه ميل مي‏بينم كه يكي دوتا نامه از سايت شما ارسال شده خوشحال مي‏شم كه مثلاً جواب سؤال خودم رو گرفتم.
وقتي كه مراجعه مي‏كنم به تاپيك، مي‏بينم كه طرف مثلاً يه احوال‏پرسي خيلي ساده رو در جواب تاپيك گذاشته. يا اينكه مثلاً در جواب تاپيك، با رفيقش چاق سلامتي كرده.
اين مسئله خيلي آزار دهنده است.
بعدش هم نگاه ميكني مي‏بيني طرف 3598 تا ارسال داشته. وقتي مي‏ري جست‏وجو مي‏كني ارسال‏هاي اين طرف رو، مي‏بيني كه اكثر ارسال‏هاش جواب سلام و مرسي و ممنون و تشكر و قربون شما و برات مي‏ميرم و از اين حرفهاست...
حالا قضاوت با شماست!
اگه اينجوري خوبه، خوب ما هم بلديم. از صبح تا شب منتظر مي‏شينيم هركي يه تاپيك فرستاد، در جواب نامه‏اش مي‏نويسيم خيلي خوب بود، دستت درد نكنه، قشنگ بود، قربونت، لذت برديم...
ولي اين رسمش نيست. يك نفر كه يه مطلبي رو ارسال مي‏كنه منتظر جوابه نه منتظر چاق سلامتي
حالا خودتون مي‏دونيد. لطفاً يك پيگيري جدي راجع به اين مسئله بكنيد تا ديگه شاهد اينجور ارسال‏ها نباشيم.

Masih

Well-Known Member
دوست عزيز:

تا حدود زيادي حق با شماست. ارسالهاي اضافه زيادي در فروم صورت ميگيره و ما داريم قوانين جديد سايت رو به صورتي تدوين ميكنيم كه از تعداد زيادي از اين ارسالها كاسته بشه. به زودي اين قوانين به اطلاع همه خواهد رسيد اما مسئله‌ ديگه‌اي هم كه هست اينه كه پيامهاي تشكر باعث دلگرمي نويسنده يك تاپيك ميشه و حداقل ميفهمهيم كه بيشتر افراد از چه موضوعاتي خوششون مياد براي صحبت كردن.

مسيح.

pirooz

Member
خوب مي‌شه پيغام خصوصي براش بذاره.
مشكل من اينه كه با كلي زحمت مي‌يام توي سايت، مي‌بينم..... (همون كه بالا توضيح دادم)

Masih

Well-Known Member
بله! كاملا حق با شماست. ايشالا با تدوين اين قوانين جديد اين مشكلات كمتر و كمتر ميشه.
درضمن در مورد آقا مجيد هم ايشون روزانه تعداد زيادي پيغام‌ خصوصي براشون فرستاده ميشه. براي همين در اكثر مواقع باكس پيغام‌هاي خصوصي ايشون پره. حتي خيلي وقتها شده كه پيغام‌هاي مديران رو خيلي دير خونده.

مسيح.

iRWEBDES

Active Member
اينجا كسي براي جوابي كه ميده پولي از كسي نميگيره كه وظيفه باشه ...
هر كس ميتونه هر حرفي توي انجمن بزنه ( تا اونجا كه مقرارات رو نقص نكنه ) همه ما اينجا دوستيم و با هم بحث و گفتگو و ... ميكنيم ...
هر كس هم از اين وضعيت ناراحته بايد با اكثريت باشه والا ...

iRWEBDES

Active Member
نه بد نميگه ...
اما به نظر من صحبت كه ديگه آزاده
بالاخره براي رفع خستگي هم شده
شوخي و مزاح و دو كلمه حرف صميمي لازمه ديگه ...

Masih

Well-Known Member
در حد يك ارسال! نه اينكه توي همه انجمن‌ها از اين ارسالهاي اضافه داشته باشه. روي صحبتم مخصوصا با شما هست آقا مهرداد!

مسيح.

Hamed_jon

Member
من با iRWEBDES كاملا موافقم
به نظر من كه نميشه هميشه تو تاپيكها يي كه نوشته ميشه يه نفر بياد و جوابشو بده اينطوري انجمن ها خيلي خشك و بي روح ميشه اما اينطوري بچه ها با هم يه شوخي ميكنن كه در آخر هم لطف دارن خودشن ميگن با هم همكاري دارن و اينطوري باعث ميشه كه بيشتر به نتيجه اي كه ميخوان برسن
البته اين تنها نظر بنده بود

يا حق...

AliReza26

Active Member
Hamed_jon گفت:
من با iRWEBDES كاملا موافقم
به نظر من كه نميشه هميشه تو تاپيكها يي كه نوشته ميشه يه نفر بياد و جوابشو بده اينطوري انجمن ها خيلي خشك و بي روح ميشه اما اينطوري بچه ها با هم يه شوخي ميكنن كه در آخر هم لطف دارن خودشن ميگن با هم همكاري دارن و اينطوري باعث ميشه كه بيشتر به نتيجه اي كه ميخوان برسن
البته اين تنها نظر بنده بود

يا حق...
من با صحبتهاي حميد موافقم چون اگه زياد هم اون طوري كنيم تاپيكها خشك و بي روح مي شوند.

Pooriya_Online

Active Member
آقا به هرحال بايد چنين پستهايي باشه خود شما و ديگر كسايي كه اينو ميگن خودشونم لاقل 10تا از پستهاشون اين طوري و توي پستهاي ديگشونم باز همچين حرفايي ميزنن.

مسيح جان مثلا اگه ما از يك نفر يه درخواستي بكنيم و برامون انجام بده نبايد ازش تشكر كنيم؟ برعكسشم صدق ميكنه.

اينجا يه جايي كه همه باهم دوست و صميمين مثلا بيام به صورت خشك بنويسم.

به هرحال بايد يه تنوعي باشه...

Masih

Well-Known Member
1-2 نفر تشكر كنن نه اينكه هر كس از راه ميرسه يه دمت گرم و مرسي و ايول بزنه!

مسيح.

iRWEBDES

Active Member
آره چرا نزنه ؟
من يكي كه وقتي تشكر ميبينم خيلي حال ميكنم ...
ميبينم كه مطلبي كه فرستادم مفيد بوده ...
در هر حالا جناب مسيح بچه ها فضاي خشك و بي روح رو نميخوان ... ما دوست داريم هر چي خواستيم بگيم ...
هر كاري خواستيم بكنيم ... اما در محدوده قوانين سايت ...
شما و مديرهاي ديگه هم بيشتر از اين قوانين رو سخت كنيد و ... مطمپن باشيد به سايت ضربه ميزنيد نه به ما ...
ما شايد بريم يه سايت ديگه و دور هم جمع شيم تا راحت حرف بزنيم . آموزش ببينيم و به چرت و پرتهاي امثال من بخنديم ... اما اينجا ميمونه ...
اون موقعست كه مياي ميگي منم راه بده ... ميگم نه ...
:دي ...
چه روياي شيريني ...
:دي

Pooriya_Online

Active Member
iRWEBDES گفت:
آره چرا نزنه ؟
من يكي كه وقتي تشكر ميبينم خيلي حال ميكنم ...
ميبينم كه مطلبي كه فرستادم مفيد بوده ...
در هر حالا جناب مسيح بچه ها فضاي خشك و بي روح رو نميخوان ... ما دوست داريم هر چي خواستيم بگيم ...
هر كاري خواستيم بكنيم ... اما در محدوده قوانين سايت ...
شما و مديرهاي ديگه هم بيشتر از اين قوانين رو سخت كنيد و ... مطمپن باشيد به سايت ضربه ميزنيد نه به ما ...
ما شايد بريم يه سايت ديگه و دور هم جمع شيم تا راحت حرف بزنيم . آموزش ببينيم و به چرت و پرتهاي امثال من بخنديم ... اما اينجا ميمونه ...
اون موقعست كه مياي ميگي منم راه بده ... ميگم نه ...
:دي ...
چه روياي شيريني ...
:دي
كاملا و 100٪ موافقم...

Peyman-Pop

Active Member
دوستان تشکر و تقدیر حتی‌ اگر یک کلمه هم باشه ایرادی نداره، من خودم طرفدار جو دوستانه هستم ولی‌ بعضی‌ از مواقع خیلی‌ ها یک ارسال بی مهتوا رو بدون منظور میکنند .

مثل کلماتی‌ مثل '"ایول'" که یک کاربر در تمام تاپیک هایی‌ که میبینه ارسال میکنه و حتی‌ موضوع و متن ارسال رو نمیخونه و یا چند ارسال پشت سر هم در فواصل زمانی‌ کوتاه در یک تاپیک انجام میده .

همینطور بحث های بی‌ محتوایی‌ که مسیر یک تاپیک رو کاملا تغییر میده.

اینجور مطالب از نظر ما کاملا زائد هستند .

فرق ارسال های دوستانه، مفید و زائد کاملا مشخصه .

موفق باشید .

پیمان

سکوت

Member
همون دوستاني گفتند ٬ كه اينجا هر چرتي پرتي ميخواهيم بگيم بگيم كه ارساليهايشان بالاي 500 تاست .

در اول بگم كه قصد تمسخر و با توهين ندارم و فقط نظر ميدهم ٬ نه انتقاد است و نه پشنهاد . چون من يكي ديگه دنبال انتقاد از بچه هاي مجيدانلين نميرم مگه بشناسمشون ...

ولي اين را خاطر نشان كنم كه تشكر و قدرداني با ديگر مسخره بازيها كاملا متفاوته .
بنده اصلا تشكر و قدرداني را واجب ميدانم براي دلگرمي اعضايي كه لطف ميكنند و وقتشان را براي ارسال مقالات مفيد صرف ميكنند .

اين را هم توجه داشته باشيد كه طبق گفته ي يكي از همين اعضا :
شما اصلا ميتوني بري به محيط هاي ديگه مثل ياهو ٬ اينجا بدرد شما نميخوره
به اعضايي كه حتي به قصد پيشنهاد و يا انتقاد پستي داده بودند ٬ كنايه زدند .

سلام و احوال پرسي جاش تو پيام خصوصي است . در ضمن سلام كنيد حال بپرسيد و اصلا هر پستي ميخواهيد بدهيد ٬ اما از موضوع خارج نشويد :wink: .

Pooriya_Online

Active Member
emad-m گفت:
همون دوستاني گفتند ٬ كه اينجا هر چرتي پرتي ميخواهيم بگيم بگيم كه ارساليهايشان بالاي 500 تاست .

در اول بگم كه قصد تمسخر و با توهين ندارم و فقط نظر ميدهم ٬ نه انتقاد است و نه پشنهاد . چون من يكي ديگه دنبال انتقاد از بچه هاي مجيدانلين نميرم مگه بشناسمشون ...

ولي اين را خاطر نشان كنم كه تشكر و قدرداني با ديگر مسخره بازيها كاملا متفاوته .
بنده اصلا تشكر و قدرداني را واجب ميدانم براي دلگرمي اعضايي كه لطف ميكنند و وقتشان را براي ارسال مقالات مفيد صرف ميكنند .

اين را هم توجه داشته باشيد كه طبق گفته ي يكي از همين اعضا :
شما اصلا ميتوني بري به محيط هاي ديگه مثل ياهو ٬ اينجا بدرد شما نميخوره
به اعضايي كه حتي به قصد پيشنهاد و يا انتقاد پستي داده بودند ٬ كنايه زدند .

سلام و احوال پرسي جاش تو پيام خصوصي است . در ضمن سلام كنيد حال بپرسيد و اصلا هر پستي ميخواهيد بدهيد ٬ اما از موضوع خارج نشويد :wink: .
اي بابا شما ميگي من كه با تعداد ارسال 1377تا پست همشو شر و ور نوشتم ديگه...

خودت چي؟ 27تا پست داري چنتاش مفيده؟

دوما من دلم ميخواد اين طوري باشم به تو چه ربطي داره (ديگه اعصاب منو خورد كردي كه اينطوري باهات حرف ميزنم) تا هر وقتم مجيد بهم نگفته نرو نميرم و هر چيم دلم بخواد ( باتوجه به قوانين سايت) ميگم.

ديگم حوصله كل زدن با تو يكي رو ندارم.

تو اين چند وقت خيلي با امثال تو مثل **** كل زدم

ديگه نميخوام با تو يكي هم درگير شم

بعدشم اگه مشكلي يا پيشنهادي داري ميتوني با پيغام خصوصي (همون طور كه خودت گفتي) به مديراي سايت بگي نه اينكه در اينجا بنويسي تا تعداد ارسالاتو (بازم همون طور كه خودت گفتي) بالا ببري.

من هي هيچي نميخوام بگم خود شماها (امثال شما) نميزارين

ول كنيد تورو خدا اينجا كه جاي پيشنهاد و انتقاد نيست بايد به مديران بگيد

موفق باشيد....

iman_flash

Active Member
انتقال از عمومي كامپيوتر به نظرات و پيشنهادات
در ضمن دوستان لطفا جنبه انتقاد و پيشنهاد رو داشته باشيد و موقع حرف زدن احترام همديگه رو نگه داريد...

ايمان

Salar

Active Member
من نمیدونم چی بگم...دوستانی که شکایت میکنن که من و امثال من اینجا ||||||||||| پست میکنیم...شما هم اگه میتونی بکن عزیز... :wink:
اینجا یه انجمن هست! قانون داره...مدیر داره....ناظم داره...سرایدار داره و ... اگه اونا هستن که اینجا رو اداره میکنن نه من و امثال من و شما!...من تو هیچ انجمنی ندیدم که کسی بیاد تاپیک بزنه و بگه چرا اینهمه شر و ور نوشتین!!! می تونستین ننویسین! اصلآ یکی از قوانین انجمن داری اینکه که کاربرها همدیگر رو حمایت کنن...یکی یه مقاله مینویسه خوب اگه کسی جواب این یارو رو نده دیگه مقاله بعدی وجود نداره...یارو میبینه که کسی به بودنش تو انجمن محل نمیذاره و ... پس با همین ای ول گفتن و عالی بود و منتظر مقاله بعدیت هستیم و یا انتقاد کردن از مقالش و ... یه انجمن زندگی میکنه!

يك نفر كه يه مطلبي رو ارسال مي‏كنه منتظر جوابه نه منتظر چاق سلامتي
شما میتونی جایی رو نشون بدی که چاق سلامتی کردن بجای اینکه جواب بدن؟... :?

....................

از شما و امثال شما خواهش میکنم اگه مشکلی با کاربرانی که ارسال زیاد دارن دارید لطفآ با مدیریت سایت تماس بگیرید و انجمن رو با اینجور تاپیکها "خراب" نکنید.

با تشکر

سالار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا