ايجاد شمارنده براي سايت

شروع موضوع توسط ady_constantine ‏29 سپتامبر 2003 در انجمن نرم‌افزارهای توسعه‌وب‌سایت (Sublime, VSCode و ...)

  1. ady_constantine

    ady_constantine Active Member

    ارسال‌ها:
    1,261
    تشکر شده:
    133
    امتیاز دستاورد:
    36
    من براي وب سايت خود از شمارنده هاي فرانت پيج استفاده كردم .
    اما حالا كه آپلود شده همان عدد يك باقي مانده .
    چرا ؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط ady_constantine در ‏29 سپتامبر 2003
  2. saman_sweden

    saman_sweden Active Member

    ارسال‌ها:
    3,805
    تشکر شده:
    50
    امتیاز دستاورد:
    36
    با فرانت پيج نميدونم اما اين يه شمارشگر ساده است كه ميتونيد استفاده كنيد
    کد (Text):

    <?php


    /*******************SamanSweden*********************
    */

    $samancounter = $DOCUMENT_ROOT.'/counter/'.ereg_replace( "/", "_", $PHP_SELF);

    if (!file_exists($samancounter)) {
    //shroo az 5000
        $count=4999; //mitoni add ra avaz komid masalan 1001
        $initial = $count + 1;
    // Success Message
        echo "$samancounter<BR>";
    }
    else {
    //shomaresh gar baz ast
        $fp=fopen("$samancounter","r");
        //shomaresh gar mikhone
        $count=fgets($fp,1024);
        //shomaresh gar baste shob
        fclose($fp);
    }
        $fw=fopen("$samancounter","w");
        $pageviews=$count+1;
        $countnew=fputs($fw,$count+1);
       
        //shomaresh gar neshon mide
        if ($display != "No") {
            echo $pageviews;
        } else {
            echo "<!-- inn safhe ta be haal  $pageviews daide shode. -->";
        }
        fclose($fw);

    ?>

    و اين كد را در هر كحاي صفحه تان ميتونيد بنويسيد
    کد (Text):
    $display="Yes"; include("counter/counter.php");
     
    نوشته شده توسط saman_sweden در ‏29 سپتامبر 2003
  3. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,337
    امتیاز دستاورد:
    113
    آقا براي اينكه از كامپوننت هاي فرانت پيج استفاده كني بايد صفحاتي كه با فرانت پيج ساختي رو با خودش Publish كني چون يك سري فايلها هستش كه بايد كپي بشه

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏29 سپتامبر 2003
  4. ady_constantine

    ady_constantine Active Member

    ارسال‌ها:
    1,261
    تشکر شده:
    133
    امتیاز دستاورد:
    36
    مر سي سامان جان !
    فعلا كه شمارنده از يك سايت گرفتم .

    مجيد جان !

    حتما درست مي گي . چون من با فرانت پيچ آپلود نكردم . تستش مي كنم اگه سوالي داشتم مجدد مي پرسم .
     
    نوشته شده توسط ady_constantine در ‏29 سپتامبر 2003
  5. Shadi_felfel

    Shadi_felfel Member

    ارسال‌ها:
    78
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    من هم دقيقا همين مشكل رو دارم
    البته من هم با خود فرانت پيج پابليش نكردم
    يعني تا حاا نتونستم از پابليش خود ش استفاده كنم
    هميشه تو آدرس سايت ارور مي ده
     
    نوشته شده توسط Shadi_felfel در ‏11 اکتبر 2003
  6. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,337
    امتیاز دستاورد:
    113
    حتما FrontPage Extension رو براتون فعال نكردن


    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏11 اکتبر 2003
  7. gollpesar

    gollpesar Member

    ارسال‌ها:
    591
    تشکر شده:
    24
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا من با همون فرانت پيج آپلود كردم اما بازم مشكل داره
    يا علي
     
    نوشته شده توسط gollpesar در ‏31 اکتبر 2003
  8. m-sh

    m-sh Member

    ارسال‌ها:
    557
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط m-sh در ‏31 اکتبر 2003
  9. gollpesar

    gollpesar Member

    ارسال‌ها:
    591
    تشکر شده:
    24
    امتیاز دستاورد:
    16
    آخ دمت گرم عزيز
    يا علي
     
    نوشته شده توسط gollpesar در ‏31 اکتبر 2003
  10. saman_sweden

    saman_sweden Active Member

    ارسال‌ها:
    3,805
    تشکر شده:
    50
    امتیاز دستاورد:
    36
    دوست عزيز آموزشما بسيار خوب بود اما يه اشكال مهم است اونم اينكه وقتي شما يا هر كاربر ديگري يه لينكي از سايت خودش اينجا معرفي مي كنه بهتره (يعني اصولش اينه ) كه اون لينك را آزاد كنيد براي اينكه اينطوري شما فرد را مجبور مي كنيد كه عضو سايت شما بشود و مي دانيد عضو شدن براي هر سايتي حداقل 5 دقيقه وقت ميبره و شلسد او طرف كه ميخواهد برنامه و آموطش را ببيند عجله دارد و ...
    بهتره اينجور مسايل ثبت نام و غيره را به عهده خود مشتري بگذاريد تا اينكه فرد مجبور كنيد عضو بشه
     
    نوشته شده توسط saman_sweden در ‏1 نوامبر 2003
  11. m-sh

    m-sh Member

    ارسال‌ها:
    557
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    16
    راستش من اين حرف شما را كاملآ قبول دارم و به اون احترام مي زارم ! ولي خوب در همه سايت ها قسمت مقالات مربوط به كاربران عضو ه !!
     
    نوشته شده توسط m-sh در ‏1 نوامبر 2003
  12. hosein71

    hosein71 New Member

    ارسال‌ها:
    14
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    1
    چطوری و کجای اسکریپ تای سایت باید آپلودش کنیم؟
    ممنون
     
    نوشته شده توسط hosein71 در ‏27 مارس 2013

به اشتراک بگذارید