اولین تجربه من در عکاسی ماکرو

سلام به دوستان عزیزم.
این عکسهایی که براتون قرار دادم اولین عکسهای من در شاخه ماکرو هستش .. بی تجربگی من رو ببخشید.
دوربین نیکون دی 90.
لنز سیگما ماکرو 150 اف 2.8 hsm
این عکسها رو از بچه ماهی های 5 تا 6 میلیمتری خودم که تازه سر از تخم در آورده بودن و حدودا یک هفته شون میشه گرفتم.
ممنون میشم دوستان حرفه ایی راهنمائیم کنن.:
download.php

download.php

download.php

این عکس اخری رو از بچه ماهی های 20 روزه که حدودا 1 سانت طول داره گرفتم :
download.php

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام:rose:

عکسهای جالبی شدن . :green:
مکانی که عکسبرداری کردی ، قابلیت نور پردازی هم داره ؟ میتونی نوری از پشت ماهیهای کوچک طوری قرار بدی که اجزای بدنشون و شفافیت بدنشون بیشتر خودش را نمایش بده ؟:wink:

عکس آخریت ، خیلی خوب شده . اگر یک برش از همین تصویر که روی بدن این ماهی زوم شده بود قرار میدادی ، عالی میشد .
لطفا اگر امکان داره ، فاصله دوربین با موضوع عکاسی را بنویس .مثلا فاصله لنز با ماهی در عکس آخری ، چند سانتیمتره ؟ببخشید دیگه بی تجربگی این سوالها را هم پیش میاره.:wink:

ممنونم از توجهت مجتبی جان.
راستش نور بسیار کمی در آکواریوم بچه ماهی ها وجود داشت و امکان نور پردازی مناسب رو نداشتم.
بچه ماهیها هم بسیار تحرک داشتند و پیدا کردن اونها اونم بی حرکت برای دست کم 3 تا 5 ثانیه کار سختی بود.!
من از لنز سیگما 150 اف 2.8 استفاده کردم. که از دوستم قرض گرفته بودم ( بعد از گرفتن این عکسها پشیمون شدم که هفته قبل که دوبی بودم چرا در کنار لنز واید 20-10 این لنز ماکرو رو نخریدم ! ) فاصله لنز تا سوژه با توجه به قدرت لنز چیزی حدود 1.5 تا 2 متر بود. نزدیکتر از این فاصله امکان فوکوس مناسب رو نداشتم.
اینم عکسی از لنز که واقعا عاشقش شدم. :
Sigma-150mm-F2.8-DG-APO-Macro-EX-HSM-for-Canon.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا