انيميشن هاي معروف

kazem3d

Member
آقا هرچي درباره انيميشن هاي معروف مثل شرك داستان اسباب بازي و نمو
ميدونيد بگيد.:d

Lifer

Active Member
در مورد همه ی اینا باید بگم که معمولا برای ساختن یک کارتون 3d از برنامه های بسیاری استفاده می کنن و اکثر اونها رو خودشون طراحی می کنن.
در مورد نمو باید بگم شرکت اگه اشتباه نکنم کار شرکت pixar هست.
داستان نمو رو زمان داستان اسباب بازی نوشتن ولی به دلیل نبودن امکانات گرافیکی نمی تونستن دنیای زیر آب رو طراحی کنن. ولی بعد از ورود کارت های گرافیکی 128mb با طراحی یه برنامه تونستن دنیای زیر آب رو طراحی کنن. که درست بعد از اون هم کارتون محله ی کوسه ها اومد.
ولی به نظر من توی محیط های تمام کامپیوتری 3d max بهتر جواب میده.

kazem3d

Member
در جستجوي نمو

داستان يک ماهی... در حقيقت، داستان اقيانوسی پُر از ماهی و باغ وحشی از موجودات دريايی برای تمام خانواده.

نيمو، يک دلقک ماهی است به رنگ نارنجی روشن با خطوط سفيد که می خواهد ببيند دنيای بيرون از حصار ماهی ها چگونه است.

مارلون، پدر نيمو بيش از حد مراقب فرزندش است. وقتی که يک غواص ماهی جوان و ماجراجو را می ربايد، پدرش دست به يک جستجوی حماسی برای پيدا کردن او می زند.
شرکت فيلمسازی پيکسار، با فيلم های انيميشن محبوبی مانند "داستان عروسک ها" و "زندگی يک حشره" و "کمپانی هيولاها" سطح و انتظار ازاينگونه فيلم ها را بسيار بالا برد.

اندرو استانتون، کارگردان "در جستجوی نيمو" می گويد:

" مدت ها بود در فکر ساختن فيلمی با ماجرا های در زير آب بودم. در سال 92 يا 93 در شمال کاليفرنيا به ديدن آکواريوم Marine World رفتم.
ديوار های شيشه ای يکی از آکواريوم ها، 5 متر در 4 متر بود، آنقدر بزرگ که وقتی انسان کنارش می ايستاد، محيط اطراف را فراموش می کرد و بنظر می آمد که از بالای يک صخره دريايی فوق العاده زيبا ماهی های شکفت انگيز را نگاه می کنی.
به خاطر دارم که همان ده سال پيش به خودم گفتم که خدای من، ما هم می توانيم با فناوری که داريم عين اين منظره و احساس را ايجاد کنيم. چنين انديشه ای از آن مجموعه، سال ها در ذهنم ماند تا به داستان فعلی رسيدم."
داستان فيلم مانند ديگر داستان های موفق شرکت پيکسار، کمدی ملايمی است، با پيام عشق به خانواده، دوستی و مقاومت.
صدای پدر خجالتی نيمو، آلبرت بروکز است، اما از همه محبوب تر، "دوری" است که در سفر به دنبال نيمو مارلون را همراهی می کند.
صدای دوری، با چشم های درشت و هميشه خوشبين، اِلِن دجنُنِرِس است. اين هنرپيشه معروف می گويد:
"فکر می کنم بچه ها دوری را خوب می فهمند چون او کاملاً حالت بچه گانه دارد. نمی دانم در فيلم چند ساله بنظر می آيد، اما او خصلت هايی دارد که همه بچه ها بايد داشته باشند... اما الزاماً اين خصلت ها را ندارند، چون بچه های کنونی بيش از حد سريع بزرگ می شوند."
نيمو در اسارت، در يک آکواريومی انداخته می شود که دکور دفتری است مشرف به بندر شهر سيدنی. رهبر جامعه ماهيان در اين آکواريوم ماهی های غريب، و طراح نقشه فرار، ماهی است به نام "گيل" با صدای هنرپيشه پرقدرت ويليام دوفو، هنرپيشه ای که معمولاً نقش آدم های سرسخت و مشکوک را بازی می کند.
دوفو می گويد:"درست است و گيل در فيلم چنين شخصيتی دارد و به نوعی ورودش به صحنه با بلا و درگيری های ملايم همراه است، چون کسی نمی داند انگيزه او چيست.
من درست قبل از از اينکه به جای گيل حرف بزنم، در فيلمی بازی کردم که وقايع زندان است و تاحدی اين روی صدای من اثر گذاشت."
از ديگر شخصيت های "در جستجوی نيمو" يک کوسه است که تمرين می کند از خوردن ماهی دست بردارد، و يک مرغ پليکان که به داد همه می رسد.:lol:

پیوست ها

• 5.jpg
    5.jpg
    70.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • Finding-Nemo_1280.jpg
    Finding-Nemo_1280.jpg
    179 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Saeid Taheri

Active Member
هویت تمام انیمیشنهای کمپانی پیکسار در سایت خود این کمپانی : Pixar.com

Lifer

Active Member
کاظم جان جالب بود. ولی کاش اسم نرم افزارهای بکار رفته در این انیمشن را پیدا می کردی.

ToFaN

Well-Known Member
pixar شركت بزركيه
فكر نكنم تخصوصشون فقط رويه يه نرم افزار باشه

Ali3D

Active Member
mosallaman roo ye narm afzar nist
ta oonjayee ke man yadame va khoondam, sare dastane asbab bazi az barname haye sefareshi estefade kardan
yekishoon "Render Man" bood, ke ghodrate khafani too madde dehi dasht
in narm afzar too film haye dige ee ham estefade shod va fek konam hanooz ham mishe
hollow man yeki az oon film ha bood

samoel_666

Banned
gharar nist agar ye sherkat bozorg bod az 100 ta narm afzar estefadeh koneh ! 80 ya 90 darsade nemo ba maya ast . chon kheili kheili ghodrat mand ast . va barnameh render man ra pixar nevesht baraye render kardane mahsolatesh . are az narm afzarhaye digeh estefadeh mikonan amma khodeshon minevisan narm afzar ra va daste man va to nist ta vaghtei 3 saal az biron omdana mahsol begzareh !
khosh bashid

Ali3D

Active Member
lazem nist az 100 ta narm afzar estefade kone, az har chi ke be kareshoon biad,dar ghodrate maya ke shakki nist vali lozooman ham az 1 narm afzar estefade nemikonan
hamoon tor ke goftam narm afzare sefareshi! ke narm afzare sefareshi ham ke daste har kasi nist!
faghat makhsoose hamoon sherkatie ke sefaresh mide
albatte ghabl az inke render man too pixar azash estefade beshe dar sherkat haye dige az jomle ILM ham azash estefade shode boode
dah sal ghabl az inke pixar toy story ro besaze

آخرین ویرایش:

samoel_666

Banned
agar etela dashteh bashei render man ra pixar nevesht va alan dar bazar ham ast ! na . shoma ha inja faghat gire kodom behtareh hastin ? vaghean

motesefam

Ali3D

Active Member
ooh che giri midi ha!
daram migam ghabl az ghazie ye toy story, renderman sakhte shode bood!

khobe jahaye dige ham migam enghad be chi behtare gir nadid

PC man

Active Member
اگه اشتباه نکنم کمپانی پیکسار در استرالیا هستش.
هیچی والت دیزنی نمیشه

Lifer

Active Member
آقای pc man پیکسار ووالتدیزنی هر دو توی هالیوود هستند. تا یکسال پیش pixar و دیزنی با هم کار می کردن و کارهای زیبایی هم دادن ولی چون خرج دیزنی بالا رفته بود دیگه نمی تونست با پیکسار ادامه بده.
باید بگم اگه دیزنی با پیکسار مشارکت نمی کرد خیلی وقت پیش بر شکست شده بود چون اون موقع قدرت 3d ساختن رو فقط pixar و dreamworks داشتن.

kazem3d

Member
درسته شركت ديزني در فيلم جديد خود به نام valiat براي ارزان شدن كار با پيكسار همكاري نكرده
و از شركت هاي كوچت استفاده كرده.

جدیدترین ارسال ها

بالا