بستنی های زیادی در ایران با طعم های مختلفی وجود دارند بستنی های که از روی سلیقه هر فردی تهیه شده و به فروش می رسد در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر انواع بستنی های محبوب در ایران و کل دنیا را در سایت بامو مارکت خواهید دید با ما همراه باشید.
اما موضوع به همین جا ختم نمی شود. تولید کنندگان بستنی برای اینکه آب بیشتری از لب و لوچه علاقه مندان و خواهان بستنی سرازیر كنند، طعم ها و سروشكل های متفاوتی به آن می دهند. شاید اگر اینگونه نبود، بستنی خوردن، جدا از فایده هایی كه برای سلامتی ما دارد، فعالیتی تفریحی و دورهمی به حساب نمی آمد. اینگونه است که انواع بستنی در دنیا و ایران ساخته و به دست مشتریان عرضه می شوند. از اینها که بگذریم، خود داستان اولین بستنی، چیزی کم از این خوراکی خوشمزه ندارد.
حتما شما هم كنجكاو هستید كه بدانید سر و كله بستنی از کجا پیدا شد؟ شاید بزرگترها یادشان بیاید كه در زمان های قدیم در ایران خودمان خوردن آمیزه برف و شیره انگور مرسوم بود؛ خوراكی لذیذی که به دلیل در دسترس نبودن امكانات سرمایشی، تنها در زمستان وجود داشت و در بهار و تابستان كسی رنگ آن را نمی دید.
به نظر می رسد كه این محصول خانگی را باید نخستین بستنی ایرانی خواند. با این حال بستنی به معنای امروزی اش، محصولی مدرن و جدید به حساب می آید. راستی اگر از همین اول گزارش، هوس خوردن بستنی كرده اید، ما مقصر نیستیم؛ این خاصیت بستنی است! شما می توانید به راحتی در همین فصل گرم سال بستنی خود به صورت آنلاین از سوپرمارکت آنلاین بامو مارکت از طریق همین سایت یا اپلیکیشن آن سفارش دهید. قبل از اینکه بستنی آب شود به دست شما می رسد!
سپس خامه، شكر و گلاب به آن افزوده می شد و نیز گیاهانی مانند ثعلب كه كار بستن این مواد را می کرد. سپس مخلوط را در قالبی فلزی می ریختند و قالب را در بشكه ای از یخ قرار می دادند و آنقدر آن را هم می زدند كه خود را بگیرد و بشود بستنی. بستنی ایرانی یا بستنی سنتی که امروز آن را می شناسیم، به همین شكل تولید می شد.
رفته رفته بنا به ذائقه مردم ایران، در این نوع بستنی تغییراتی اعمال شد؛ مثلا در ابتدا شیری رنگ بود اما با افزودن زعفران ایرانی به آن، رنگ و بویی تازه به خود گرفت. همچنین افزودن پسته و نیز خامه خشك، به تدریج به آن تنوع داد. گفته می شود، اکبر مشتی با افزودن تکه های خامه خشک به بستنی، طعم و مزه ای خاص به آن بخشید. این كار به قدری مورد استقبال قرار گرفت كه امروزه بستنی سنتی بدون تکه های خامه دیگر اعتبار ندارد.
همه ما با بستنی های چوبی كیم، به نوعی خاطره داریم؛ بستنی كه با لایه ای كاكائویی پوشانده شده و یکی از محبوب ترین خوراکی ها برای بچه محصل ها بود. معمولا در بوفه تمام مدرسه ها، فریزری برای نگهداری بستنی كیم وجود داشت تا هر زنگ تفریح، جوابگوی میل سیری ناپذیر دانش آموزان شود.
آنطور كه می گویند، بستنی چوبی نخستین بار توسط یك داروخانه دار در ایالت آیووا ساخته شد. او این ایده را از كودكی كه نمی توانست بین بستنی و آبنبات چوبی یکی را انتخاب كند الهام گرفت. جایگاه بستنی کیم در خاطرات ما، كاملا ایرانیزه شده است. خصوصا نوعی از آن با نام كیم دوقلو كه برای دوستان، برادرها و خواهرها معنای خاصی داشت. اگر هنوز هم به دنبال کیم دوقلو های دو داشتنی هستید میتوانید به راحتی از طریق سایت سوپر مارکت آنلاین بامو مارکت آن را سفارش دهید.
لینک خرید بستنی دوقلو کیم
کیم دو قلودر معنای واقعی کلمه برای دو نفر بود. هیچ کسی دیده نشده است که کیم دو قلورا به تنهای بخورد! به این معنا كه دو نفر پول های شان را روی هم می گذاشتند و یک کیم دو قلو می خریدند و بعد، هر كدام یكی از چوب ها را میگرفت و میکشید تا بستنی به دو نیم تقسیم شود. به همین خاطر شاید باید کیم دو قلورا بستنی دوستی و برابری دانست. خصوصا اینكه با درآمد پایین برخی خانواده ها هم سازگار بود. گذشته از این ها، طعم شكلات شیرین روی بستنی كه با هر گاز تكرار می شد، یادآور خاطرات شیرین و ارزشمندی است كه به نوعی با این محصول خوشمزه، در ذهن ها ماندگار شده است.
تاریخچه بستنی
بدون شک بستنی محبوب ترین دسر دنیاست. در تعریف علمی، بستنی نوعی دسری منجمد و مزه دار است که دارای حداقل ۱۰ درصد چربی شیر است. این میزان می تواند بین ۱۰ تا ۱۶ درصد متغیر باشد. اولین کارخانه بستنی سازی جهان در سال ۱۸۵۱ در آمریکا شروع به کار کرد. بستنی رفته رفته با سفر به هر منطقه جغرافیایی طعم های بیشماری را شامل شد. جالب است بدانید اولین حضور بستنی به شکل امروزی در ایران مربوط به دوره قاجار بود. زمانی که نوعی بستنی به نام بستنی اکبر مشتی با طعم زعفران ایرانی کام تهرانی ها را شیرین کرد. امروزه انواع بستنی در طیف متنوعی از مزه ها، رنگ ها به بازار عرضه می شود.انواع بستنی به عنوان دسر
در این هوای گرم حتی با شنیدن نامش هم دهن آب می افتد، چه رسد به اینکه آن را در دست بگیریم و در حالی كه با حسرت به تمام شدنش نگاه می کنیم، از ذره ذره خنكی و شیرینی آن لذت ببریم. حدس تان درست بود؛ صحبت از بستنی است؛ یکی از محبوب ترین دسرها در جهان و ایران. خوشمزه ای كه البته همیشه و همه وقت می شود از آن لذت برد، حتی در اوج سرما و یخبندان. حتما می دانید که این خوراکی با همه لذتی که نصیب ما می کند، تنها از شیر و شکر تشکیل می شود؛ همین و بس!اما موضوع به همین جا ختم نمی شود. تولید کنندگان بستنی برای اینکه آب بیشتری از لب و لوچه علاقه مندان و خواهان بستنی سرازیر كنند، طعم ها و سروشكل های متفاوتی به آن می دهند. شاید اگر اینگونه نبود، بستنی خوردن، جدا از فایده هایی كه برای سلامتی ما دارد، فعالیتی تفریحی و دورهمی به حساب نمی آمد. اینگونه است که انواع بستنی در دنیا و ایران ساخته و به دست مشتریان عرضه می شوند. از اینها که بگذریم، خود داستان اولین بستنی، چیزی کم از این خوراکی خوشمزه ندارد.
حتما شما هم كنجكاو هستید كه بدانید سر و كله بستنی از کجا پیدا شد؟ شاید بزرگترها یادشان بیاید كه در زمان های قدیم در ایران خودمان خوردن آمیزه برف و شیره انگور مرسوم بود؛ خوراكی لذیذی که به دلیل در دسترس نبودن امكانات سرمایشی، تنها در زمستان وجود داشت و در بهار و تابستان كسی رنگ آن را نمی دید.
به نظر می رسد كه این محصول خانگی را باید نخستین بستنی ایرانی خواند. با این حال بستنی به معنای امروزی اش، محصولی مدرن و جدید به حساب می آید. راستی اگر از همین اول گزارش، هوس خوردن بستنی كرده اید، ما مقصر نیستیم؛ این خاصیت بستنی است! شما می توانید به راحتی در همین فصل گرم سال بستنی خود به صورت آنلاین از سوپرمارکت آنلاین بامو مارکت از طریق همین سایت یا اپلیکیشن آن سفارش دهید. قبل از اینکه بستنی آب شود به دست شما می رسد!
بستنی سنتی اولین بستنی در ایران
انواع بستنی های محبوب که در جهان تولید می شوند از تمام میوه ها استفاده می نمایند و بصورت طبیعی تولید می شود برخی از افراد بستنی های مختلف دوست دارند که از طعم های مختلفی تهیه می شوند بستنی سنتی در ایران مورد توجه بسیاری از افراد می باشد.سپس خامه، شكر و گلاب به آن افزوده می شد و نیز گیاهانی مانند ثعلب كه كار بستن این مواد را می کرد. سپس مخلوط را در قالبی فلزی می ریختند و قالب را در بشكه ای از یخ قرار می دادند و آنقدر آن را هم می زدند كه خود را بگیرد و بشود بستنی. بستنی ایرانی یا بستنی سنتی که امروز آن را می شناسیم، به همین شكل تولید می شد.
رفته رفته بنا به ذائقه مردم ایران، در این نوع بستنی تغییراتی اعمال شد؛ مثلا در ابتدا شیری رنگ بود اما با افزودن زعفران ایرانی به آن، رنگ و بویی تازه به خود گرفت. همچنین افزودن پسته و نیز خامه خشك، به تدریج به آن تنوع داد. گفته می شود، اکبر مشتی با افزودن تکه های خامه خشک به بستنی، طعم و مزه ای خاص به آن بخشید. این كار به قدری مورد استقبال قرار گرفت كه امروزه بستنی سنتی بدون تکه های خامه دیگر اعتبار ندارد.
بستنی کیم محبوب خانواده ها - اقتصادی و خوشمزه
یکی دیگر از انواع بستنی ها بستنی کیم است. بستنی محبوب که با گذر زمان و امدن مدلهای جورواجور نه تنها محو نشد بلکه همچنان محبوب و بسیار پرفروش است. شرکتی در ایران وجود ندارد که در کار فروش بستنی باشد و کیم نفروشد!همه ما با بستنی های چوبی كیم، به نوعی خاطره داریم؛ بستنی كه با لایه ای كاكائویی پوشانده شده و یکی از محبوب ترین خوراکی ها برای بچه محصل ها بود. معمولا در بوفه تمام مدرسه ها، فریزری برای نگهداری بستنی كیم وجود داشت تا هر زنگ تفریح، جوابگوی میل سیری ناپذیر دانش آموزان شود.
آنطور كه می گویند، بستنی چوبی نخستین بار توسط یك داروخانه دار در ایالت آیووا ساخته شد. او این ایده را از كودكی كه نمی توانست بین بستنی و آبنبات چوبی یکی را انتخاب كند الهام گرفت. جایگاه بستنی کیم در خاطرات ما، كاملا ایرانیزه شده است. خصوصا نوعی از آن با نام كیم دوقلو كه برای دوستان، برادرها و خواهرها معنای خاصی داشت. اگر هنوز هم به دنبال کیم دوقلو های دو داشتنی هستید میتوانید به راحتی از طریق سایت سوپر مارکت آنلاین بامو مارکت آن را سفارش دهید.
لینک خرید بستنی دوقلو کیم
کیم دو قلودر معنای واقعی کلمه برای دو نفر بود. هیچ کسی دیده نشده است که کیم دو قلورا به تنهای بخورد! به این معنا كه دو نفر پول های شان را روی هم می گذاشتند و یک کیم دو قلو می خریدند و بعد، هر كدام یكی از چوب ها را میگرفت و میکشید تا بستنی به دو نیم تقسیم شود. به همین خاطر شاید باید کیم دو قلورا بستنی دوستی و برابری دانست. خصوصا اینكه با درآمد پایین برخی خانواده ها هم سازگار بود. گذشته از این ها، طعم شكلات شیرین روی بستنی كه با هر گاز تكرار می شد، یادآور خاطرات شیرین و ارزشمندی است كه به نوعی با این محصول خوشمزه، در ذهن ها ماندگار شده است.