انقلاب گرافیک( کار گروهی بچه های مجید آنلاین)

سلام

عرض کنم که طبق اون چیزایی که تو تاپیک (چرا گرافیک ایران عقب مونده) بحث شد و با اجازه بزرگتر های فروم

این تاپیک ایجاد شد ( مبارکه):D

با اجازه سارا جان چند تا قانون واسه اینجا می ذارو که اگه کم بود یا اضافی داشت یا اگه قانون نمی خواد سارا جان خودش
اصلاح کنن
1- برای آزمایش فعلا این کا تو سطح کارهای 2 بعدی انجام می شه و کسایی که به صورت دستی و نرم افزارهای 2 بعدی کار می کنن قدمشون رو چشم
2_ کار به این صورت انجام می شه که طرح اولیه رو می ذاریم اینجا و بچه ها اتود می زنن 3 تا از کارها انتخاب می شه و رو اون 3 تا کار بازم کار میشه از این 3 کار یکی انتخاب شده و مراحل تکمیلی کار طی می شه.
2-کارهیی که می ذارین خودتون یک بار با بقیه کارها مقایسه کنین اگه بهتر بود بذارین یا اگه فکر می کنین که خوب کار کردین و ناقصه با طرح نقطه نظرتون بذارین تا سایر دوستان کامل کنن
3- دوستایی که رو طرح کار نمی کنن می تونن ایده هاشون رو بگن:)

4-no spam only design plz:razz:

موضوع رو هم می ذارم بزرگان فروم انتخاب کنن

===================
منیم آذربایجانیم

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
فکر خوبی ولی اگه گروه را مشخص کنید بهتره مثلاً 2ِd , 3ِd و ... و هرکسی عضو اون گروه یا گروها بشه

آخرین ویرایش:

Peace Dove

Well-Known Member
خیلی کار جالبیه
اگه مبتدی ها رو راه میدید منم هستم
امیدوارم که زودتر شروع شه
اگه اينجوريه پس من كه خيلي مبتدي هستم هم بايد بذاريد بيام
ميخواستم يك خاطره در اين مورد بگم:يك روز..
چقدر من اين كارو خز كردم زشته...زشته
با تشكر

bidemajnon

Well-Known Member
آقا ماهم پایه ایم :)
البته من که چیز زیادی بارم نیست ولی فکر کنم اون قانون سوم شامل حال منم بشه .
البته نه نظر شاید گفت مسئول امور دخاتهای بیجا باشم.

=================
یاشاسین آنا یوردوم آذربایجان
ساغول همشهری

آقا شروع می کنیم موضوع : آلودگی هوا اندازه:1024*768 ( حتما رزولیشن 72 باشه ها) خلاقیت: به میزان نا محدود زمان: تا 20 دی پایان مرحله اول ( 20 دی 3 تا کار انتخاب می شه تا روی اونا کار بشه) عزیزان این یک مسابقه نیست تا بیست دی طرح بزنین بذارین اینجا هم خودتون کامل کنید هم بچه ها 20 دی 3 تا انتخاب بشه رو اونها کار کنیم

====================
منیم آذربایجانیم

آخرین ویرایش:

tohmat

Active Member
با عرض پوزش ، یونیک جان ببخشید که تو کاره شما دارم دخالت می کنم ، اما یخورده کارتون مشکل داره. اگه اجازه بدین یخورده دخالت کنم.
راستیتش چیزی که شما گفتین بیشتر شبیه مسابقه ی چند مرحله ای و فک نمی کنم این چیزی بود که ما دنبالش بودیم.
در ادامه با اجازه می خواستم ایده ی خودمو مطرح کنم.

خوب اول از همه باید یه مدیر انتخاب کنیم که بتونه کار و بچه ها رو هماهنگ کنه ( مثله تمام کار های گروهی)
قدم دوم باید تصمیم بگیریم که می خوایم رویه چی کار کنیم.یعنی ایده ی اولیه.
قدم سوم اینه که بیایم بر روی موضوع بحث کنیم و به اون هدف و جهت بدیم.
قدم چهارم اینه که تکنیک ها ، روش ها ، و ... هایی رو که می شه برای اجرای اون ایده استفاده کرد بررسی کنیم.
قدم پنجم هم اینه که بچه ها اتود های اولیه شون رو بر اساس هدفی که تعیین کردیم بزنن و از ایدشون دفاع کنن.
بعد مدیر میاد بر اساس نظرات بچه ها از بین اون ایده ها یکی رو ( با ذکر دلیل) انتخاب می کنه و به برای بچه ها یه خط مشی تعریف می کنه تا بر اساس اون کار جلو بره.
و همین طور کار مرحله به مرحله و بر اساس جمع جلو می ره.
چیز هایه دیگه ای هم هست که وقتی کار شروع شد معلوم می شه.
به نظر من یه کار گروهی واقعی چیزایی بود که گفتم. باز هم معذرت می خوام که تو کاره یونیک جان دخالت کردم. اما چون یه کاره گروهیه به خودم این اجازه رو دادم که پیشنهادم رو مطرح کنم. کیا با این روشی که من گفتم موافقن؟

راستی چیزی که من روش فکر کرده بودم تقویم برای مجید آنلاین بود که اگه خدا خواست چاپ بشه و بچه ها استفاده کنم. یا اگه هم نشد که چاپ شه حداقل بچه ها بتونن خودشون واس خودشون دیجیتال چاپ کنن و ازش استفاده کنن.
یکی دیگه از دلایلشم اینه که برای طراحیش وقت کم نمیاریم و کلی وقت داریم.
باز هم از یونیک جان پوزش می خوام. اما به نظر من اینجوری بهتره. :wink:

با تشکر.

Mandana

Active Member
به نظره می ام اولش بتر ئه یک مدیر انتخاب کنیم
بعد هر کس توانایی هایی که بیشتر داره، روی همون وقت بذاره
چون قرار شد هیچ کدوممون آچار فرانسه نباشیم.مثلن یکی که تایپو گرافی اش خوب تر هستش کارهای تایپو گرافی رو سرپرستی کنه، یا کسی که بر فرض 3 دی کار می کنه یک درخت بکشه، اونی که رتوش کردنش حرف نداره رتوش کنه، یکی که توی انتخاب رنگ ها ماهر تر هستش رنگ ها رو انتخاب کنه ( کم نیست.به نظر کار آسونی میاد اما تک تک رنگهای هر جز باید زیر نظر مسئول رنگ و افکت انتخاب بشن) یکی که کار چاپ انجام داده و ازین چیزها سر رشته داره می تونه راهنمایی های مربوط به چاپ رو انجام بده و هزار کار دیگه.اینها فقط مثال بود و ممکنه توی تقویممون یک دونه درخت خشکیده هم پیدا نکنیم
31600wjnp2iuvl8.gif
:دی
به نظر می هم ایده ی جالبی هستش و امیدوارم تا آخر همه با هم فعالیت کنیم و یه کار منطقی، زیبا و به قول خودمون تاپ از کار در بیاد

موفق باشین
712281pshs6ev725.gif

با نظر mandana_ns و tohmat موافقم در مورد انتخاب مدیر

خوب قصد ما هم تخصصی کردن کار هست که من فراموش کردم بنویسم
قصد هم اصلا مسابقه نیست چون روی هر طرح اساتید هر بخش کار می کنن و می ذارن تا بقیه هم کار کنن
چون آثار زیاد می شه بعد یک ماه باید از بینشون انتخاب بشه

چون تعداد اعضا زیاد هست و روی یک طرح خیلی ها کار می کنن به نظر من چند گروه ایجاد بشه از تخصص های مختلف ( اینجوری کار ها واقعا کار گروهی می شه مثلا 10 تا گروه 10 نفره)
و هر گروه روی کار خودشون کار کنن ( از ایده ها و نظرات سایر دوستان هم استفاده بشه) بعد بیایم 3 طرح رو انتخاب کنیم و و اون 3 طرح بازم در اختیار گروه ها قرار بگیره و روی اون 3 طرح کار کنن
تا یک کار زیبا از میون کار ها هم انتخاب بشه برای طرح سال جدید مجید آنلاین
فقط موضوع رو بگیم و بقیه کار ها و ایده ها با نظر اعضای هر گروه بره جلو

یک مثال برای گروه ها: ( 2 نفر متخصص 3d کار - 2 نفر متخصص وکتور کار _ 1 نفر خطاط- 1 نفر اتود زن یا کسی که طراحی دستی خوبی داشته باشه-2 نفر متخصص کارهای پیکسلی و اینجور چیزا - اگه کار واسه چاپ می ره 1 نفر واسه مسایل فنی چاپ- 1 نفر هم واسه انتخاب رنگهای کار ) البته تو همه موارد با مشورت هم دیگه

در ضمن می شه یک تاپیک اصلی برای کل کار و یک تاپیک هم برای هر گروه ایجاد بشه

=================
منیم آذربایجانیم

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دقیقا حرفای tohmat رو تأئید میکنم و البته ممنونم از یونیک عزیز برای ایجاد تاپیک.

ببینید قرار بود یه کاری رو بصورت گروهی انجام بدیم. کار گروهی یعنی اینکه از همون ب بسم الله بصورت گروهی شروع بشه و تا آخرش گروهی پیش بره. البته انجام این کار بصورت مجازی و از طریق نت یکمی سخته ولی غیرممکن نیست.

نظری که یونیک جان داد بیشتر شبیه همون کاری بود که مصطفی چند بار انجام داد. یعنی اومد یه عکس گذاشت بعد گفت مثلا بچه ها بیان و هر کدومشون روی این عکس مثلا فلان کار رو انجام بدن. این کار برای گرفتن ایده از بین چند تا کار خیلی خوبه ولی در کل کار گروهی بحساب نمیاد.

کار گروهی در این سطح بنظر من اینطوری میشه.
اول بقول تهمت بیایم سر این بحث کنیم که چه موضوعی رو میشه انتخاب کرد و بصورت جمعی یه موضوع واحد رو با نظر اکثریت انتخاب کنیم.
بعد از انتخاب موضوع یه گروه از افرادی که میتونن اسکچ اولیه رو بزنن اعلام آمادگی میکنن و اون چند نفر هر کدومشون 1 اسکچ میزنن و در نهایت بهترین اسکچ رو انتخاب میکنیم.
حالا یه گروه مسئول رنگ کردن بصورت فلت میشن. و در اخر هم دادن سایه و نور و ...
البته این درباره یه کار دیجیتال پیتینگ بود ولی فقط در حد مثال بود که بهتر درک بشه که کار گروهی چطوری میشه.

bluesoosk

Member
باز من اومدم
درود
از تشکر می که تاپیک این کنم اندازی رهه :دی
من موافقم
بنظر میاد مدیر پیشنهاد خوبیه
در مورد موضوع هم خب اگه چیزی مثل تقویم باشه به همه بروبچه های مجید بیشتر حال می ده:d
ولی تعداد اعضا بیشتر از این حرفا میشه - خود به خود
با اینم که هر زمینه یه تاپیک داشته باشه موافقم
من آماده ام در زمینه خط (بیشتر معلی)و تایپو گرافی - فکر کنم اینارو بهتر بلد باشم
اگه اجرا هم بلد نیستید ایده هارو بپاشید:d
به امید اون روز
بدرود

alionline1366

Active Member
خیلی موضوع جالبیه منم هستم اگه رام بدین حرفای Tohmat و مانی و سارا هم تائید میشه

Mohamad

O-.-O
من هم پایه هستم شدید
215.gif

تازه هم اگه این کار راه افتاد , میتونیم یه بخشی از انجمن فتوشاپ رو به این کار اختصاص بدیم تا بچه ها کارهایی که میذارن
به همین صورت نظر داده و به صورت گروهی انجام بشه.
83.gif

با آرزوی موفقیت
18.gif

galagoola

Active Member
من نفهمیدم چی به چی شد .... یکی حالیم کنه
موضوع دقیقن چیه .... الان این کار تا چه حد میتونه توانایی بچه ها رو بالا ببره
یکی راهنمایی کنه پلیز
تنکس
فلن

tohmat

Active Member
خیلی موضوع جالبیه منم هستم اگه رام بدین حرفای Tohmat و مانی و سارا هم تائید میشه
اگه رات ندیم چی؟ دونقطه دی!

بعد هر کس توانایی هایی که بیشتر داره، روی همون وقت بذاره
آقا اگه یکی مثه من هیچ تخصصی خاصی نداشته باشه باید چی کار کنه؟ من الان خیلی ناراحتم ، چرا واقعا من تو هیچ چیزی توانایی بیشتر ندارم. فک کنم تخصص من فقط فک زدن باشه. :cry: :sad:

با دسته دسته شدن و گروه گروه شدن مخالفم. در مورد اینکه چند تا تاپیک زده بشه مدیری که انتخاب می کنیم باید تصمییم بگیره.

الان می دونم که یونیک می خواد خرخرمو بجوه! چرا؟ چون قرار بود انقلاب گرافیک از دیشب شروع بشه ، اما من اومدم به تعویق انداختمش!( الان منو به شکل یه آدم ضد انقلاب گرافیکی تصور کنید!)

خب مثه اینکه با نظر من داره موافقت می شه و همونطور که گفتم اولین قدم انتخاب مدیره.
خب نظر دوستان راجع به اینکه مدیر چه جوری انتخاب بشه و کی مدیر شه چیه؟

tohmat

Active Member
من نفهمیدم چی به چی شد .... یکی حالیم کنه
موضوع دقیقن چیه .... الان این کار تا چه حد میتونه توانایی بچه ها رو بالا ببره
یکی راهنمایی کنه پلیز
تنکس
فل

پیشنهاد می کنم هر 7 صفحه ی تاپیک "چرا گرافیک در ایران پیشرفت زیاد نکرده و عوامل آن چیست؟ یا چرا ما به اونا نمی رسیم؟ " رو بخونی.
اونجوری قشنگ روشن می شه که چی به چیه!
اما از اونجا که هنوز یه نوشابه بهت بدهکارم خودم برات توضیح میدم.

اگه یادت باشه تو تو اون تاپیک به این نتیجه رسیدیم که یکی از دلالیل پیشرفت نکردنمون بلد نبودن کار گروهی و نداشتن تخصص بود.
بنابراین تصمیم گرفتیم که با این کاره گروهی ضعفامونو بر طرف کنیم.
اصلا چرا اینقد پر حرفی می کنم؟ خلاصش می شه :
گامی عملی برای کسب تجربه و پیشرفت و آشنایی با کار گروهی.

:wink:

آخرین ویرایش:

galagoola

Active Member
خوب من اون تاپیکو که دیدم ... خوب مگه با این کار ضعف ما برطرف میشه ... اینجوری فقط برای یه موضوع کاره حرفه ای تری می یاد بیرون
یکم در مورده اینکار توضیح بدید تا منم بفهمم اثراتشو

اما از اونجا که هنوز یه نوشابه بهت بدهکارم خودم برات توضیح میدم.
هه هه نوشابه رو هنوزم بدهکاری :دی
فلن

جدیدترین ارسال ها

بالا