پیشنهاد می کنم به جای استفاده از این قبیل برنامه های حسابداری بی ارزش که شما می خواهید کل حسابهای مهمتون رو به اون بسپارید از یه برنامه با قابلیتهای بالا استفاده کنید .چون من قبلا چوب اینجور برنامه ها رو قبلا خوردم .راجع به حسابداری رافع خیلی شنیدم ولی هنوز امتحانش نکردم .
پس از تست کردن خیلی ازبرنامه ها تنها برنامه ای رو که واقعا خیلی باهاش حال کردم 3D ACCOUNT 2000 بوده و هست که مثل خیلی از برنامه های دیگه اطلاعات ومانده حسابها و انبار رو قاطی نمی کنه ودارای قسمت کنترل اطلاعات ورودی و خروجی هست . و اگر کسی اطلاعات حسابداری حرفه ای داشته باشه می تونه قسمت تنظیمات پیش فرض رو تغییر بده وکلی استفاده کنه !!!
ولی حیف که قفل سخت افزاری داره و نمی تونم قفلشو بشکنم (بلد نیستم ) . اگه کسی خواست میتونم نسخه اصلی رو بدم .
برای خریدنش با شرکتش ((پویا داده پرداز )) تماس بگیرید . 88804014 -021
و یا طراح اون yahoo.com@arghvan_reza
نسخه هاش از 15000 تومن هست تا 45000
كلمه اول آى دي به ((ارغوان )) لاتين اصلاح شود
پس از تست کردن خیلی ازبرنامه ها تنها برنامه ای رو که واقعا خیلی باهاش حال کردم 3D ACCOUNT 2000 بوده و هست که مثل خیلی از برنامه های دیگه اطلاعات ومانده حسابها و انبار رو قاطی نمی کنه ودارای قسمت کنترل اطلاعات ورودی و خروجی هست . و اگر کسی اطلاعات حسابداری حرفه ای داشته باشه می تونه قسمت تنظیمات پیش فرض رو تغییر بده وکلی استفاده کنه !!!
ولی حیف که قفل سخت افزاری داره و نمی تونم قفلشو بشکنم (بلد نیستم ) . اگه کسی خواست میتونم نسخه اصلی رو بدم .
برای خریدنش با شرکتش ((پویا داده پرداز )) تماس بگیرید . 88804014 -021
و یا طراح اون yahoo.com@arghvan_reza
نسخه هاش از 15000 تومن هست تا 45000
كلمه اول آى دي به ((ارغوان )) لاتين اصلاح شود