اطلاعات درباره ی نرم افزار Maya

Kasraahmadi

Member
سلام به تمام دوستان عزیز و کار کنان فروم مجید آنلاین دوستان عزیز من درباره ی نرم افزار Maya هیچ اطلاعی ندارم می خواستم بدونم که نرم با نرم افزار Maya چه کار های می شه انجام داد ؟ فرق نرم افزار Maya با 3MAX و Cinema 4D چی هستش ؟
من هر جای که سوال کردم به من جواب سر بالا دادن که اصلا چیزی نفهمیدم یکی از دوستان فروم مجیدآنلاین رو معرفی کرد گفت اینجا هر سوالی داری بپرس به جواب می رسی:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
بهترین آموزش مایا رو چه شرکتی داره ؟
:oops::oops:دوستان اگه جواب سوال منو بدید ممنون می شم :oops::oops:

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
سلام دوست عزیز:
اگر نرم افزار مایا رو انتخاب کردی پس از همین الان شروع به کار کن درباره اینکه چه کارهایی با مایا میشه انجام داد در واقع شما توی مایا هر کاری بخواهید می توانید انجام بدید از مدلینگ و ریگینگ و انیمیشن و ... گرفته تا کارهای بیشتر.
البته شما باید هدف کاری خودتون رو هم مشخص کنید
درباره اموزش هم من پیشنهاد می کنم برای شروع اموزشهای ابتدایی Digital Tutorials خیلی عالیه برای شما
امیدوارم جوابتونو گرفته باشید
یا حق

Kasraahmadi

Member
سلام دوست عزیز:
اگر نرم افزار مایا رو انتخاب کردی پس از همین الان شروع به کار کن درباره اینکه چه کارهایی با مایا میشه انجام داد در واقع شما توی مایا هر کاری بخواهید می توانید انجام بدید از مدلینگ و ریگینگ و انیمیشن و ... گرفته تا کارهای بیشتر.
البته شما باید هدف کاری خودتون رو هم مشخص کنید
درباره اموزش هم من پیشنهاد می کنم برای شروع اموزشهای ابتدایی Digital Tutorials خیلی عالیه برای شما
امیدوارم جوابتونو گرفته باشید
یا حق
جناب یعنی نرم افزار Maya از 3DMAX بهتر هستش
مدلینگ و ریگینگ یعنی چی ؟ ببخشید من معنی این لغت ها رو نمی دونم آموزش های ابتدایی Digital Tutorials رو از کجا تهیه کنم ؟

maxscript

Well-Known Member
بین مایا و مکس فرق خاصی نیست فقط یه تفاوتهای جزعی دارند که هدف کاری شما را مشخص می کنند در کل هیچ فرقی نمی کنند ولی توی بعضی ابزارها و کارها مایا توانایی بالاتری داره.
مدلینگ و ریگینگ یعنی ساخت اشیا یا هر چیز دیگر مثل ساخت ماشین و انسان یا ساخت محیط
ریگینگ یعنی اسکلت بندی اشیا ساخته شده توسط شما مثلا کاراکتری که ساختید رو اسکلت بندی می کنید که برای متحرک سازی ازش استفاده کنید.
درباره اموزشها به سایت
www.digitaltutors.com
و اموشهای مقدماتی برنامه ای که می خواهید را انتخاب کنید و برای دانلود انها به این دو سایت مراجعه کنید
http://cgpersia.com
و برای دانلود توررنت به این سایت مراجعه کنید
http://cgpeers.com
اگر هم نتونستید دانلود کنید به ایم سایت مراجعه کنید و اموزشهایی که می خواهید را سفارش دهید
http://www.pshop3d.com
باز هم اگر سوالی بود می تونید بپرسید
یا حق

danyfilth

Member
تفاوت نرم افزارهای سه بعدی

دوست گرامی
از اینکه میخواهید به جمع کاربران سه بعدی اضافه شوید به شما تبریک میگویم.
اگر بدنبال تفاوت نرم افزارهای ذکر شده هستید اجازه دهید تا کمی شما را راهنمایی کنم.
در حال حاضر تعداد شرکت هایی که اقدام به تولید نرم افزارهای سه بعدی کرده اند بسیار زیاد است. چیزی در حدود 108 نرم افزار مشابه وجود دارد که شما در آن میتوانید مدلسازی ، انیمیشن و رندرینگ انجام دهید.
اما در این بین فقط چند شرکت هستند که در صدر ایستاده اند و نرم افزارهای زیر را تولید میکنند.
3ds max, Maya, Cinema 4D, Houdini , Lightwave, Softimage XSI و ...
این نرم افزارها تقریبا به عنوان پرچم داران دنیای سه بعدی شناخته شده هستند.
تمامی آنها دارای خصوصیات و مزایا و معایبی هستند که به هیچ عنوان نمی توان میان آنها مقایسه درستی انجام داد.
در بعضی فعالیت های Maya بسیار قدرتمند بوده و در بعضی Houdini و در بعضی 3ds max و ....
مهم این است که شما یکی از آنها را انتخاب کرده و بدقت در آن نرم افزار حرفه ای شوید. اساس و بینان تمام آنها یکسان بوده و با شناخت یکی از آنها میتوانید در بقیه هم کار کنید . اما مهم این است که بتوانید از امکانات آن برنامه استفاده کنید.
دانستن پارامترها و توابع یک برنامه نشانه بلد بودن است نه توانایی کار کردن.
شما بهتر است یکی از نرم افزارهای Maya یا 3ds max را انتخاب کنید زیرا منابع آموزشی بسیار زیادی در دسترستان می باشد اما این بدان معنی نیست که بقیه آنها ضعیف بوده و یا مشکلی دارند.
امروزه با هر بروز رسانی در نرم افزارهای فاصله و توانایی برنامه های بسیار به هم نزدیک می شود. حقیقتا فرقی هم نمیکند که شما کدام را انتخاب میکنید چون مهم این است که در کدام یک بتوانید کار کنید.
به جرات میتوانم بگویم که هر کاری که بخواهید میتوانید در تمامی این نرم افزارها انجام دهید اگر بلد باشید. برای مثال در تمامی این نرم افزارها مدلسازی، داینامیک، رندرینگ، سیستم های ذره ای و ... به بهترین نحو وجود دارد.
پس فقط کافی است که یا علی گفته و یکی از این دو را انتخاب کنید. از لحاظ تجربه و شنیده های دوستان، نرم افزار 3ds max کمی راحت تر ( برای یادگیری ) بوده و اصولا انتخاب طراحان دکوراسیون و معمار این نرم افزار می باشد زیرا توانایی های بسیاری در این زمینه دارد. در عوض اصولا ( نه همیشه ) انتخاب سازندگان جلوه های بصری و انیمیشن ها و جلوه های ویژه Maya می باشد. البته این فقط به دلیل نوع جوی است که در ایران وجود دارد.
در یک زمان خاص همه به سمت 3ds max می روند و ناگهان همه به سمت Maya . به تازگی جو Houdini نیز به این جمع اضافه شده است.
در کل فقط شما مهم هستید. تمامی این نرم افزار ها پا به پای هم پیش میروند .
موفق و پیروز باشید.

maxscript

Well-Known Member
سلام:
مدلسازی رو توضیح داده بودن ساخت اجسام زنده یا غیر زنده به شکل کامپیوتری را مدل سازی می گن

داینامیک هم یعنی شبیه سازی فیزیک اجسام توی محیط سه بعدی که خودش به بخش های مختلف تقسیم می شه که بحثش زیاده

رندرینگ هم به طور کلی به فرآیند تولید تصویر از یک صحنه مجازی به منظور نمایش بر روی صفحه نمایشگر که توسط نرم‌افزار رندرینگ انجام می‌شود و آخرین مرحله در تولید پویانمایی ‌رایانه‌ای است

یا حق

Kasraahmadi

Member
جناب برای منی که چیزی بلد نیستم شما چه آموزشی رو توصیه می کنید.؟ اگر لینک خرید یا دانلودش رو بدید ممنون می شم شما واقعا کمک بزرگی به من کردید مرسی

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
شما اول به من بگید می خواهید چه تخصصی از یه نرم افزار سه بعدی رو شروع کنید
rigging و animation
modeling
Vfx
توی هر کدام که خواستید من به شما اموزشهای اولیه اون مبحث رو معرفی می کنم اگر هم خواستید توی همه این مباحث حرفه ای بشید اموزشهای خوبی وجود دارد
من برای شروع اموزشهای شرکت http://www.digitaltutors.com را پیشنهاد می کنم وبعد اموزش های شرکت http://www.thegnomonworkshop.com و ...

البته اموزشهای شرکت http://www.digitaltutors.com هم مبتدی و متوسط و حرفه ای داره
یا حق

Kasraahmadi

Member
جناب Vfx یعنی چی ؟ می شه rigging و animation و modeling مثلا می شه هر 3 این ها رو متوسط یاد گرفت ؟؟؟؟؟؟ یا این که خیلی سخته و باید 1 رو انتخاب کرد به نظر شما برای تبلیغات سازی کدوم رو انتخاب کنم واقعا ممنونم از شما جناب maxscript خیلی کمکم کردید

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
اصولا سخترین مبحث توی دنیای Cg انیمیشن و vfx هست
vfx مربوط به جلوه های ویژه میشه بهترین مبحث توی زمینه Cg هست که خیلی گسترده هست امیدوارم موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا