اسکریپت هیدر تصادفی

شروع موضوع توسط moochool ‏7 مارس 2008 در انجمن برنامه‌نویسی با جاوااسکریپت (JavaScript)

  1. moochool

    moochool New Member

    ارسال‌ها:
    13
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام به همه ی شما دوستان.
    من الان 7...8 ماه هست که دنبال هیدر تصادفی می گردم مثل: www.asandownload.com و یا www.p30download.com اگر کسی داره به من بده.مرسی
    www.moochool.net
    مرجع ابزار با لینک مستقیم
     
    نوشته شده توسط moochool در ‏7 مارس 2008
  2. echessdesign

    echessdesign مدیر انجمن طراحی وب

    ارسال‌ها:
    4,375
    تشکر شده:
    3,833
    امتیاز دستاورد:
    113
    درود بر شما
    به انجمن خوش آمدید.
    در تگ body قرار دهید:
    HTML:
    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">

    var ccPics = new Array()

    ccPics[1] = "alarmclock.bmp"
    ccPics[2] = "armytank.jpg"
    ccPics[3] = "balloons.jpg"
    ccPics[4] = "baby.bmp"

    var cc = Math.floor(Math.random() * ccPics.length)
    if (cc == 0) {
      cc = 1
    }
    document.write("<img src='"+ccPics[cc]+"' border=0>")

    </SCRIPT>
     
    منبع
     
    نوشته شده توسط echessdesign در ‏8 مارس 2008
    SME از این پست تشکر کرده است.
  3. YTERROR

    YTERROR Active Member

    ارسال‌ها:
    3,877
    تشکر شده:
    1,324
    امتیاز دستاورد:
    36
    این به هم زبان پی اچ پی هم می تونی اچ تی ام ال رندوم کنی هم عکس :

    PHP:
    <?php



    srand( time() );
    if ($directory = @opendir($folder)) {
    while (($image = readdir($directory)) !== false) {
    if ( eregi( '.(jpg|gif|htm)$', $image ) ) { $images[] = $image; }
    }
    closedir($directory);
    }
    $image = $images[rand() % sizeof( $images )];
    if ( eregi( '.jpg$', $image ) ) {
    header( "Content-Type: image/jpeg" );
    } else {
    header( "Content-Type: image/gif" );
    }
    header( "Content-Length: " . filesize( $folder."/".$image ) );
    readfile( $folder."/".$image );
    ?>
    موفق و پیروز باشید
     
    نوشته شده توسط YTERROR در ‏8 مارس 2008
    SME از این پست تشکر کرده است.
  4. moochool

    moochool New Member

    ارسال‌ها:
    13
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام ..اینا هیچ کدوم کار نمی کنه؟!
    می شه بیشتر توضیح بدید؟
     
    نوشته شده توسط moochool در ‏19 مارس 2008
  5. iransohrab

    iransohrab Member

    ارسال‌ها:
    655
    تشکر شده:
    73
    امتیاز دستاورد:
    16
    در مورد استفاده از کد PHP که دادید میشه توضیح بدید که می بایست چطور ازش استفاده کرد ؟
    اگه من توی فایل iNDEX در پوشه ی قالب سایتم که جوملا هست بزارم درست میشه ؟

    بعدش عکس های هدر رو کجا باید آپلود کنم ؟
     
    نوشته شده توسط iransohrab در ‏30 مارس 2008

به اشتراک بگذارید