می خواستم بدونم با چه دستوری می شه یک فایل پی دی اف رو با استفاده از یک آکروبات پورتابل باز کرد
J jmk1362 Member Apr 10, 2008 #1 می خواستم بدونم با چه دستوری می شه یک فایل پی دی اف رو با استفاده از یک آکروبات پورتابل باز کرد
Avang2005 مدیر انجمن Apr 10, 2008 #2 سلام دوست من اگه بخواي فايل PDF رو باز كني توسط يك فايل Bat مي توني اجراش كني ولي اگه بخواي داخل خود فلش اجراش كني نياز به برنامه Mdm داري سرچ كن موفق باشيد
سلام دوست من اگه بخواي فايل PDF رو باز كني توسط يك فايل Bat مي توني اجراش كني ولي اگه بخواي داخل خود فلش اجراش كني نياز به برنامه Mdm داري سرچ كن موفق باشيد
J jmk1362 Member Apr 10, 2008 #3 سلام دوست عزیز من میخوام بدون استفاده از ام دی ام و بت و با استفاده از آکروبات پورتابل این کارو انجام بدم
سلام دوست عزیز من میخوام بدون استفاده از ام دی ام و بت و با استفاده از آکروبات پورتابل این کارو انجام بدم
Avang2005 مدیر انجمن Apr 11, 2008 #4 سلام دوست من تا اونجايي كه من مي دونم برنامه فلش همچين قدرني رو نداره موفق باشيد
J jmk1362 Member Apr 11, 2008 #5 سلام دوست عزیز من تو مجموعه های زیادی دیدم که با فلش این کارو انجام دادن