يه سايت ميخوام كه بتونم تو ايران Ems رايگان بزنم
alireza-metal Active Member Aug 26, 2005 #2 www.parsonline.net شما ثبت نام میکنی و بعد از چند روز شماره رمز برای شما sms میشه --- و براحتی میزنید تو سایت و sms رایگان میفرستید ---
www.parsonline.net شما ثبت نام میکنی و بعد از چند روز شماره رمز برای شما sms میشه --- و براحتی میزنید تو سایت و sms رایگان میفرستید ---
sambol Active Member Aug 26, 2005 #4 به اون كه ems نميگن من تا حالا اصلا نشنيده بودم mms صحيحش هست اگه منظور دوستمون اون هستش
alireza-metal Active Member Aug 26, 2005 #6 آهان --- از این سایتی که گفتم میشه sms فرستاد فقط mms و یا ems اصلا نمیشه --- چون ایران هنوز سیستم data نداره و نمیشه اینکارو کرد --- فعلا فقط sms
آهان --- از این سایتی که گفتم میشه sms فرستاد فقط mms و یا ems اصلا نمیشه --- چون ایران هنوز سیستم data نداره و نمیشه اینکارو کرد --- فعلا فقط sms
sambol Active Member Aug 26, 2005 #8 سياوش جان نميشه اين كار رو كرد عكس موزيك يا هر چيزي رو ارسال كرد عليرضا كه گفتن ايران سرويس ديتا نداره
سياوش جان نميشه اين كار رو كرد عكس موزيك يا هر چيزي رو ارسال كرد عليرضا كه گفتن ايران سرويس ديتا نداره
alireza-metal Active Member Aug 26, 2005 #10 عزیزم شما فعلا فقط میتونی sms بفرستی و یا از طریق sms به فرستادن عکسهایی که پسوند ota دارن و به صورت نقطه ای هستن اقدام کنی --- این عکسهای مخصوص در اینترنت با نام picture sms هستند و میتونید دانلود کنید و در گوشی خودتان بریزید و ارسال کنید
عزیزم شما فعلا فقط میتونی sms بفرستی و یا از طریق sms به فرستادن عکسهایی که پسوند ota دارن و به صورت نقطه ای هستن اقدام کنی --- این عکسهای مخصوص در اینترنت با نام picture sms هستند و میتونید دانلود کنید و در گوشی خودتان بریزید و ارسال کنید