ارتباط فلش و asp و ديتا بيس

pooya1_2006

New Member
ارتباط فلش و asp و ديتا بيس
سلام
حالتون خوبه؟
تقريبا پارسال همين موقع بود كه يه پروژه طراحي وب سايت flash base با همين دوستم "شاهزاده" كه از اتفاق يكي از نويسنده هاي فعال اين وبلاگه
23.gif
گرفتيم واسه 2تا از درسامون. توي اون پروژه يه قسمت داشتيم كه بايد چندتا متغير از فلش به asp ارسال مي كرديم و از اونجا داخل ديتابيس ثبتش مي كرديم.
خوب اين كار يه مفدار سخت بود و فقط يه بار انجام شد اون هم توسط استادمون كه سر كلاس داشت تستش مي كرد اما بعد از اون ديگه هرگز انجام نشد و موقع تحويل پروژه 5 نفري به جون پروژه افتاديم و چند روز وقت صرفش كرديم اما نشد كه نشد و ديگه استادمون هم نتونست اين كار رو انجام بده.
توي اينترنت هم هرچي گشتيم، چيز مناسبي پيدا نشد.
آخر سر وقتي استاد خودش هم نتونست اين كار رو بكنه يه نمره 20 به ما داد و گفت من خودم مي دونم كه اين كار چقدر مشكله.
اما اين قضيه واسه ما خيلي خيلي گرون تموم شد و از اين خاطر موضوع پروژه پاياني رو با كمال ...
03.gif
باز هم يه سايت تمام فلش كه ثبت در ديتابيس و گالري xml و... داره رو با سخت گير ترين استاد دنشكده انتخاب كرديم و با عنايت خاصه خدا و حضرت امير (عليه السلام) و حضرت زهرا(سلام الله عليها) اين مشكل رو برطرف كرديم
و من به خاطر اون همه زجري كه از پارسال تا حالا كشيديم نحوه ي اين ارتباط رو در قالب يك مثال واسه دانلود گذاشتم تا دوستاني كه از اين به بعد خواستند اين كار رو انجام بدن به راحتي مشكلشون حل بشه...
01.gif
24.gif

دانلود فايل fla
دانلود فایل asp
دانلود فایل دیتا بیس
*******توجه:
1- ابتدا localhost را نصب كنيد
2- فايل هاي بالا را در شاخه wwwroot كپي كنيد
3- آدرس localhost/11.html// را در نوار آدرس IE كپي كنيد
4- نويسندگان اين برنامه هيچ گونه رضايتي در برابر استفاده برنامه فوق در سايتهاي غيراخلاقي ندارند.

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]زكات علم، آموزش آن است.[/FONT]

mohsensemsarpour

کاربر فعال
ممنون از اين همه لطف بابا ...
فقط يه نكته فايل asp دانلود نمي شه ...
موفق باشيد ...

makhan

Member
اگه بتونه در database روی هارد ذخیره کنه که شما تو ایران تک هستین
ولی چه کنیم که asp دانلود نمیشه !!

جدیدترین ارسال ها

بالا