آیا اندروید 4.4 فلش را ساپورت می کند؟

++Hadi++

Active Member
سلام برو بکس
خیلی وقت بود اینجا سر نمی زدم...
از اساتید یه سوال دارم...
می گن اندروید 4.4 به بالا کلا فلش و فش پلیر رو ساپورت نمیکنه... این درسته؟
اگر ساپورت نکنه، تکلیف یه شرکت با کلی قالب فلشی که می خواد تو حوزه اندروید کار کنه چیه؟؟؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
منبع معتبری داری برای این موضوع؟
در ضمن باید توجه داشته باشید که فلش الان توانایی ارائه برنامه به صورت حرفه ای برای اندروید و آی او اس را دارد و این موضوع بر فرض حقیقت هم تاثیری بر فلش نخواهد داشت
البته با توجه به مخاطبان زیاد فلش فکر نمی کنم این کار انجام بشه... اگه هم بشه حد اقلش این هست که نسخه کنونی فلش پلیر در اختیار کاربران هست

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام دوستای عزیز و قدیمی! فلش مگه برای اندروید خروجی apk نمیده ؟ دیگه نیازی ب فلش پلیر نیست، مرورگراش ک خیلی وقت پیش می گفتن فلش ساپورت نمیکنه
برای آی او اس ک ipa میداد. اما مرورگرش همچنان فلش ساپورت نمی کنه

ultra1383

Active Member
به نظر من که ادوب تو چالش بدی گیر افتاده !!!
تنها ایرادی که میشه ازش گرفت اینه که برای apk هایی که می ده یا باید ایر امبد شده باشه یا اینکه طرف اونو دانلود کنه که همین باعث میشه یه کم طرفداراش ازش فاصله بگیرن !
در ضمن خارج از این بحث بنده مشتاق هستم تاپیکی در رابطه با ایر راه اندازی بشه و اساتید خوب مجددا اونو بچرخونن ، با آرزوی موفقیت شما دوستان عزیز.

++Hadi++

Active Member
مشکلی که هست برا افرادیه که می خوان با یه فریم ورک دیگه کار کنند و مجبورن رو بیارن سمت فلش پلیر...
در ضمن یکی از افرادی که تو یه حوزه آموزشی خیلی کارها کرده صحبت می کردم گفت اندروید 4.4 فلش رو ساپورت نمی کنه... ایر تو خوندن اکشن 2 به مشکل می خوره چون ویرچوال ماشین اکشن 1 و2 با مال 3 فرق داره و تو خیلی موارد و به خصوص اندروید به مشکل می خوره و مجبوریم با یه چیزی غیر فلش کار کنیم...

جدیدترین ارسال ها

بالا