آيا فونت است يا نقاشي؟؟؟

Salar

Active Member
اين عكس رو با فونت درست كردن يا نقاشي؟؟؟

fkn.jpg

toranj_1455

Member
سلام
به احتمال زياد (99٪) بيس اوليش فونت هست حالا ممكنه كه بعدا روش تغييراتي داده باشن!!

nsboss

Member
به نظر من اول متن روش با فونت نوشته شده و بعد،Cut&Paste شده تا به اين شكل در اومده

nsboss

Member
salar گفت:
يعني با هيچ فونتي نميشه اين كار رو كرد :cry:
سلام سالار جان
اگه شما ميخواي اين كارو بكني اول بايد توي برنامه Paint با فونت Arial و يا Times new roman متن خودتو بنويسي و بعدش با استفاده از ابزار Select قسمتهاي مورد نظر خودتونو انتخاب و جابجا كني و هر قسمتي رو هم كه خواستي با استفاده از ابزار Fill with color رنگش رو تغيير ميدين.
اميدوارم درست راهنمايي كرده باشم :wink:

roozbeh007

Member
یکی از بهترین برنامه هایی که برای اینجور کارها استفاده میشه، کرل درا هستش. ببنید تمام فونتهای True Type بصورت وکتُر هستند. با برنامه هایی که قدرت ادیت کردن فایلهای وکتور رو داشته باشند میشه این کار ها رو انجام داد که کورل بهترین انتخاب میتونه باشه. من یه نمونه خیلی خیلی سادش رو که واسه سایت خودم درست کردم اینجا میزارم

toranj_1455

Member
سلام
اينم پوستري هست در اين رابطه كه من براي ماه رمضان درست كردم ولي نه با كورل با ** فوتوشاپ** :wink:

poster.jpg

nsboss

Member
كار هر دوي شما (روزبه و ترنج ) خيلي جالبه اما وقتي كه كار سالار بدون نياز به هيچ برنامه خاص و فارسي نويس و به راحتي با استفاده از ابزار Paint كه توي ويندوز از اول وجود داره راه ميافته نيازي نداره كه بره و از برنامه فتوشاپ و يا كورل درو استفاده كنه.
در كل از راهنمايي شما عزيزان هم ممنون
موفق باشين:)

ImanYari

Member
nsboss گفت:
كار هر دوي شما (روزبه و ترنج ) خيلي جالبه اما وقتي كه كار سالار بدون نياز به هيچ برنامه خاص و فارسي نويس و به راحتي با استفاده از ابزار Paint كه توي ويندوز از اول وجود داره راه ميافته نيازي نداره كه بره و از برنامه فتوشاپ و يا كورل درو استفاده كنه.
در كل از راهنمايي شما عزيزان هم ممنون
موفق باشين:)
دوست عزيز توي paint نميشه با رزولوشن بالا كار كرد (اگر براي چاپ بخوايم) و نميشه با حجم پايين ذخيره كرد (اگر براي وب بخوايم)!!!!

se7en

Member
سلام
بابا چرا انقدر ميپيچونيدش اين بيچاره رو ؟!
اين فونته سمت هست و شما تويه كورل خيلي راحت بعد از Weld كردن و Breakapart كردن ميتوني رنگ نقطه هاشو عوض كني و حروفشو يكم جابه جا كني همين! :wink:

هفت !

Salar

Active Member
خوب به اين نتيجه رسيديم كه بايد از كورل استفاده كرد درسته؟ :wink:

giahchin

Member
salar گفت:
خوب به اين نتيجه رسيديم كه بايد از كورل استفاده كرد درسته؟ :wink:

دقيقا همينطوره و اگه ميخواي همين شكل هم بشه از فونت F_Samt كه از فونتهاي فارسي سازه مريم هست بايد استتفاده كني .

sign1.jpg

gollpesar

Member
salar گفت:
اين عكس رو با فونت درست كردن يا نقاشي؟؟؟

fkn.jpg

دوست عزيز اين كار رو مي تونيم به راحتي با فتوشاپ انجام بديم
به نظر شما اين همون عكس شما نيست كه اينجوري شده ؟!؟!؟

Salar

Active Member
آره عزيز خودشه
نكنه كپي كردي (شوخي :wink: )
كارت حرف نداره :arrow: :arrow: :arrow:
پس يه حالي به ما بده بگو چطوري درستش كردي :arrow: :wink:

gollpesar

Member
salar گفت:
آره عزيز خودشه
نكنه كپي كردي (شوخي :wink: )
كارت حرف نداره :arrow: :arrow: :arrow:
پس يه حالي به ما بده بگو چطوري درستش كردي :arrow: :wink:

سالار عزيز سلام

آقا من ابتدا اونو لايه لايه كردم بعد هر تغييراتي دلم خواست روش اعمال كردم . حالا اگه دوست داري بيشتر ازش بدوني من فايل PSD اونو مي ذارم اينجا خودت بازش كن ببين كه چه كردم

البته گفته باشم يه نمه كار داره تا بهتر بشه اما من چون كار داشتم فقط خواستم كه بگم مي شه همچين كاري با فتوشاپ كرد براي همين زياد روش وقت نذاشتم.

http://www.sharemation.com/gollpesar/fkn.psd

يا علي

gollpesar

Member
اميد جون اين كار دقيقا مثل اينه كه لقمه بپيچوني بعد به زور بزاري تو دهنت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يا علي

Gharib

New Member
gollpesar گفت:
اميد جون اين كار دقيقا مثل اينه كه لقمه بپيچوني بعد به زور بزاري تو دهنت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يا علي

پس لطف كنيدو بگيد با چه نرم افزاري
آقا مقسي (مرسي)

بالا