آيا حقيقت داره؟

akaveh

Member
سلام
اين ظاهرا همن كار انتظار مكالمه خودمون رو انجام ميده !! كه با بعضي از مودم ها بدون نرم افزار اين كار ميشه !
ولي اينكه تو ايران اين نرم افزار جواب ميده يا نه بايد منتظر باشي dl كنم خبر بدم نه اين كه سرعت ما توپ هست يك كم طول ميكشه 70 مگ بگيري البته خودتم ميتوني امتحان كني به ما هم بگي ؟

من فكر كنم اين براي كسايي هست كه از ديال اپ استفاده ميكنن .

چون داشتم نظر دوستاني كه اين برنامه رو مورد برسي قرار دادن رو ميخوندم ديدم نوشته پول تلفن هم ميافته پس نشون ميده كه بايد با ديال اپ باشي تا كار كنه.

ولي باز دوستان بهتر ميدونن.

akaveh

Member
asal_topole گفت:
من فكر كنم اين براي كسايي هست كه از ديال اپ استفاده ميكنن .

چون داشتم نظر دوستاني كه اين برنامه رو مورد برسي قرار دادن رو ميخوندم ديدم نوشته پول تلفن هم ميافته پس نشون ميده كه بايد با ديال اپ باشي تا كار كنه.

ولي باز دوستان بهتر ميدونن.
سلام
آره مال ديال آپ هست گفتم فكر كنم همون انتظار مكالمه خودمون باشه ولي اينكه ايران كار ميكنه يا نه بايد دانلودش تمام شه

پس نظر من اينه كه كاوه جان تا بخواد اين دانلودش تموم شه خود سيستمش هم تو ايران ميياد تا كار كنه.

من دارم دان لودش ميكنم اگه كسي ميخاد بگه فقط يك هارد اكسترنال احتياج هست.

akaveh

Member
من از اين يادم نبود
اين سيستم در صورتي كار مي كنه كه اون آي اس پي انتظار مكالمه رو ساپورت كنه يا v92 كه متاسفانه به جا هايي كه من فعلا دسترسي دارم اين كار رو نمي كنند :cry: و در ضمن مودم هاي data sheen هم يه نرم افزار همرا خودش داره كه اين كار رو مي كنه 8O

جدیدترین ارسال ها

بالا