آموزش فري‌هند11 ( ايجاد و مديريت صفحه)-1

rahmani

Member
شما مي‌توانيد مانند ساير نرم‌افزارها توسط دستور File> new يك صفحه‌ي جديد ايجاد كنيد ولي بر خلاف گروهي از نرم‌افزارها بعد از ايجاد اين صفحه است كه مي‌توانيد بر روي آن مديريت كنيد و تنظيمات لازم را انجام دهيد.
براي اينكار ابتدا نوار تنظيمات status را (اگر در پايين صفحه وجود ندارد) از منوي window بياوريد.
در قسمت unit اين نوار مي‌توانيد واحد اندازه‌گيري اين document را به داخواهتان تغيير دهيد.
سپس بقيه تنظيمات صفحه را در پالت ducument (window>documen انجام دهيد.
در بخش اول اين پالت يك منوي كشويي ديده مي‌شود كه براي مديريت صفحات master و child تعبيه شده و در صورتي فعال است كه شما master page داشته باشيد.
* تعريف: master page به صفحه‌ي الگو يا صفحه مادري گفته مي‌شود كه يك يا چند صفحه‌ى ديگر از محتويات و مشخصات آن تبعيت كنند.
*تعريف: child page به صفحاتي گفته مي‌شود كه از master page تبعيت مي‌كنند.
شما بعد از انجام هر تغييري در master page اعم از اندازه‌ها و خطوط راهنما و محتويات و... اين تغييرات را عينا در تمام صفحات child همان master page خواهيد داشت.
شما مي‌توانيد master pageهاي متعدد داشته باشيد و براي آنها صفحات child در نظر بگيرد. در نظر داشته باشيد كه تغيير در صفحات child هيچ تاثيري در ساير صفحات چه master و چه child نخواهد داشت.
براي ايجاد يك master page كافي در پالت document و كليك روي علامت مثلث( منوي كشويي)
در بالا و سمت راست پالت، دستور new master page را ايجاد كنيد.
هر گونه تغيير بر روي اين صفحه مي تواند بر روي صفحات child اعمال گردد.
در صورتي كه اين صفحه را هم ببنديد ، با زدن كليد edit در جلوي منوي كشويي master page كه قبلا توضيح داده شد دوباره آنرا باز كنيد. اين master page فقط مربوط به همين document است.
براى نسبت دادن صفحات بعنوان child اين master كافيست در حاليكه صفحه‌ي child فعال است بر روي همان منوي كشويي master page كليك كنيد و آن را روي master page دلخواه قرار دهيد. اين امكان خصوصا در مواردي كه شما صفحات شبيه به هم داريد بسيار كاربد دارد. مثل كتاب و مجله و بروشور. شما مي‌توانيد براي صفحات چب و راست master pageهاي متفاوت ايجاد كنيد. در ضمن هر وقت كه بخواهيد مي‌توانيد master page ها را ويرايش كنيد. و يا صفحات child را با دستور release child page از ارتباط با master page خارج كنيد تا بتوانيد بطور مجزا محتويات الگو را تغيير دهيد.

mahdi pour

Member
جناب رحماني سلام .
حدود 4 روز است كه منتظر شما هستم تا هم دنباله درس را ببينم هم زحمتي كه به شما دادم .
مشكل من هنوز با mxaحل نشده . اگر امكان دارد مشكل را حل كنيد .
درضمن ممنون از توضيحات عالي و واضح جنابعالي .
مخلص

رحماني جان خيلي دوست داريم .
كمي زود تر ادامه بده. مطالب رو (( خيلي مخلصيم ))

rahmani

Member
با سلام. دوستان عزيز بيش از اين خجالتم ندهيد. از همگي متشكرم.
آقاي مهدي پور عزيز اين فايل كرك را هم من split كردم ولي به كجا بفرستم؟

mahdi pour

Member
جناب آقاي رحماني ممنون از لطف شما .
اگر زحمتي نيست به آدرس
[email protected]
برايم ارسال كنيد.
انشاءا... بتوانم جبران كنم
مخلص شما

rahmani

Member
كرك

با سلام.آقاي مهدي پور اين فايل 1.84 مگ حجم دارد. ايميل شما چند مگي است؟

mahdi pour

Member
جناب آقاي رحماني با سلام
ممنون كه قبول زحمت كرديد . فضاي ايميل من در آدرس بالا حدود 3 مگ ميباشد .
بازم ممنون و تشكر . اميد كه بتوانم جبران كنم.
مخلص شما

جدیدترین ارسال ها

بالا