hamid ir
Well-Known Member
سلام
اینم آموظش تقدیم به همه دوستان
از ایندفعه آموزشارو همینجا میزارم و به احتمال زیاد در وبلاگ را تخته میکنم تا بعضیها نگن که داری سواستفاده میکنی . خوب بیخیال
این آموزش را آقا شهرام از سایت www.neoenvision.com گرفته و به من داده . دمش گرم
این آموزش مربوط به حرفه ای هاست . البته کسانیکه مثل من حرفه ای نیستن به عکسها نگاه کنن. خیلی در پیشرفت موثر هست
اینم بگم در این آموزش توضیحات زیادی داده نشده چون در آموزش اصلی توضیح زیادی داده نشده باید از روی عکس به یادگیری بپردازید
حالا باید با ابزار pen tool شکل یک لیوان پایه دار را رسم کنید . میتونید از این شکل استفاده کنید . سپس اونو با رنگ آبی تیره پر کنید
حالا با ابزارPen tool یه طرحی مثل شکل زیر ایجاد کرده و با ابزار Gradient اونو با رنگهای آبی روشن و آبی تیره تر پر کنید
حالا با ابزار Pen tool یک شکل دیگر رسم کرده و اونو با رنگ Pen tool پر کنید. سپس با ابزار Air brush و با همان رنگ و با Opacity 60% یک روشنایی برروی شکل و مخصوصاً زیر اون ایجاد کنید
حالا باد روشنایی های دیگری در شکل به وجو بیار . با ابزار مختلف . مثل Pen tool یا Brush و ... البته این کارها را با Opacity مختلف مثلاً بین 60 تا 100
حالا باید Reflection یا همان نوری که بازتیب میشه ایجاد کنید
با استفاده از تکنکهای بالا روشنایی پایه اونو طرای کنید
از اینجا به بعد تقریباً باید از طریق شکل عمل کنید البته خودتونم یه طرحی بزنید
حالا روی پایه پایین اون کار کنید.
حالا روی Reflection اون کار کنید.
اینم شکل نهایی
خوب من شرمندم که همچین آموزشی گذاشتم . ولی با تمرین حتماً میتونید ولی خداییش قشنگ شده نه
مخلصتون حمید
اینم آموظش تقدیم به همه دوستان
از ایندفعه آموزشارو همینجا میزارم و به احتمال زیاد در وبلاگ را تخته میکنم تا بعضیها نگن که داری سواستفاده میکنی . خوب بیخیال
این آموزش را آقا شهرام از سایت www.neoenvision.com گرفته و به من داده . دمش گرم
این آموزش مربوط به حرفه ای هاست . البته کسانیکه مثل من حرفه ای نیستن به عکسها نگاه کنن. خیلی در پیشرفت موثر هست
اینم بگم در این آموزش توضیحات زیادی داده نشده چون در آموزش اصلی توضیح زیادی داده نشده باید از روی عکس به یادگیری بپردازید
به نام خدا
یه صفحه با سایز دلخواه ایجاد کنید . و بک گراندشو با ابزار Gradient و با رنگهای دلخواه پر کنیدحالا باید با ابزار pen tool شکل یک لیوان پایه دار را رسم کنید . میتونید از این شکل استفاده کنید . سپس اونو با رنگ آبی تیره پر کنید
حالا با ابزارPen tool یه طرحی مثل شکل زیر ایجاد کرده و با ابزار Gradient اونو با رنگهای آبی روشن و آبی تیره تر پر کنید
حالا با ابزار Pen tool یک شکل دیگر رسم کرده و اونو با رنگ Pen tool پر کنید. سپس با ابزار Air brush و با همان رنگ و با Opacity 60% یک روشنایی برروی شکل و مخصوصاً زیر اون ایجاد کنید
حالا باد روشنایی های دیگری در شکل به وجو بیار . با ابزار مختلف . مثل Pen tool یا Brush و ... البته این کارها را با Opacity مختلف مثلاً بین 60 تا 100
حالا باید Reflection یا همان نوری که بازتیب میشه ایجاد کنید
با استفاده از تکنکهای بالا روشنایی پایه اونو طرای کنید
از اینجا به بعد تقریباً باید از طریق شکل عمل کنید البته خودتونم یه طرحی بزنید
حالا روی پایه پایین اون کار کنید.
حالا روی Reflection اون کار کنید.
اینم شکل نهایی
خوب من شرمندم که همچین آموزشی گذاشتم . ولی با تمرین حتماً میتونید ولی خداییش قشنگ شده نه
مخلصتون حمید